Bugün kadıköyde bi spor magazasına girdim adama dedim trabzonsporun yeni forması varmı die Adam sadece üc büyüklerin formasını satıyoruz dediBende Tek Büyügün formasını istiyorum dedim adam bana mal mal baktı sonra bisey demedim cıktım..
Birde formalar nike magazalarna gelmeyecekmis öglemi gittigim ne kdar nike magazası varsa hepside sadece Ts Clup ta satılacak dediezikbahcenin geysenin formaları adidasta satılıyor bizimkiler neden nike ta satılmıyor....
Bugün kadıköyde bi spor magazasına girdim adama dedim trabzonsporun yeni forması varmı die Adam sadece üc büyüklerin formasını satıyoruz dediBende Tek Büyügün formasını istiyorum dedim adam bana mal mal baktı sonra bisey demedim cıktım..
Birde formalar nike magazalarna gelmeyecekmis öglemi gittigim ne kdar nike magazası varsa hepside sadece Ts Clup ta satılacak dediezikbahcenin geysenin formaları adidasta satılıyor bizimkiler neden nike ta satılmıyor....
Bir yanlışlık olmasın.
Mesela ben Denizli Nıke mağazasına gititiğimde bir iki haftaya kadar formaların geleceğini söylediler.
Üsteledim, Emin misiniz diye sordum.
KEsinlikle geleceğini.
Bu yıl formaların tüm Nıke mağazalarında satılacağını söylediler.
arkadaslar gelecek zamanda amblemlere dikisli olcakmi yoksa hep yapistirma mi olcak???
bide arkaya yazilan numara ve isimler pumanin fontu galiba bunlar da ilerleyen zaman da cozulecekmi???
Henüz geçiş dönemindeyiz. Düzen oturana kadar böyle şeylerin olması normaldir. Sağduyulu olmak lazım. Çubuklu formayla beraber herşey rayına oturacaktır inşallah.
Henüz geçiş dönemindeyiz. Düzen oturana kadar böyle şeylerin olması normaldir. Sağduyulu olmak lazım. Çubuklu formayla beraber herşey rayına oturacaktır inşallah.
Turuncu ve bordo-mavi formayi almak istiyorum ama bu sorunlar cozulene kadar degil. Yani diyelim 2 ay sonra gercek fontlu ve dikisli forma cikacaksa simdi almanin fazla manasini goremiyorum.
Yorum