Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uzun kollu var ise mutlaka tercihim olacaktır.

Her zaman uzun kollu formam olsun istemişimdir.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sırt numaraları konu oldu mu?
      ben mail atmıştım ama cevap alamadım

Yorum

• Cuma günü giden varmı Maltepeye peki ?

Bi saatte gideriz toplucana bide resim çekilir ; "bakın bizde formamızı aldık vazifemizi yaptık" diyerekten foruma ekleriz Hemde tanışmış oluruz.
        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Bugün kadıköyde bi spor magazasına girdim adama dedim trabzonsporun yeni forması varmı die Adam sadece üc büyüklerin formasını satıyoruz dediBende Tek Büyügün formasını istiyorum dedim adam bana mal mal baktı sonra bisey demedim cıktım..
          Birde formalar nike magazalarna gelmeyecekmis öglemi gittigim ne kdar nike magazası varsa hepside sadece Ts Clup ta satılacak dediezikbahcenin geysenin formaları adidasta satılıyor bizimkiler neden nike ta satılmıyor....

Yorum

• İlk olarak Benny. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugün kadıköyde bi spor magazasına girdim adama dedim trabzonsporun yeni forması varmı die Adam sadece üc büyüklerin formasını satıyoruz dediBende Tek Büyügün formasını istiyorum dedim adam bana mal mal baktı sonra bisey demedim cıktım..
            Birde formalar nike magazalarna gelmeyecekmis öglemi gittigim ne kdar nike magazası varsa hepside sadece Ts Clup ta satılacak dediezikbahcenin geysenin formaları adidasta satılıyor bizimkiler neden nike ta satılmıyor....
            Bir yanlışlık olmasın.

Mesela ben Denizli Nıke mağazasına gititiğimde bir iki haftaya kadar formaların geleceğini söylediler.

Üsteledim, Emin misiniz diye sordum.
            KEsinlikle geleceğini.
            Bu yıl formaların tüm Nıke mağazalarında satılacağını söylediler.

Ben onların yalancısıyım.

Yorum

• Şu merakla beklediğimiz şaşalı ürünler çıkınca istemeseler de satacaklar...
              Satmayı istemiyor olabilirler, ama para kazanmayı istiyorlar...

6 aya kadar çıksa bari bizi şımartacak olan ürünler...

Yorum

• Kulüp Biraz acele etmeli ürünlerin dağıtımı konusunda.Daha doğrusu Formaları üreten Nike acele etmeli..Hiç bir yerde forma yok çünkü..
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• arkadaslar gelecek zamanda amblemlere dikisli olcakmi yoksa hep yapistirma mi olcak???

bide arkaya yazilan numara ve isimler pumanin fontu galiba bunlar da ilerleyen zaman da cozulecekmi???

Yorum

• bende artik formami almak istiyorum ve antrenmanlarima trabzonspor formasinlan cikmak istiyorum.....
                    takim arkadaslarim kiskanacak vallah billah
                    En büyük TS

Yorum

• Aaa, yapıştırma mı armamız...
                      Olmadı ama, hem de hiç olmadı...

Kendimi forma almak için şartlandırırken, böyle şeyler şevkimi kırıyor...
                      Alacağız ama, bi almak var, bi de almak var....

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaslar gelecek zamanda amblemlere dikisli olcakmi yoksa hep yapistirma mi olcak???

bide arkaya yazilan numara ve isimler pumanin fontu galiba bunlar da ilerleyen zaman da cozulecekmi???
                        Henüz geçiş dönemindeyiz. Düzen oturana kadar böyle şeylerin olması normaldir. Sağduyulu olmak lazım. Çubuklu formayla beraber herşey rayına oturacaktır inşallah.
                        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak Benny. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bugün kadıköyde bi spor magazasına girdim adama dedim trabzonsporun yeni forması varmı die Adam sadece üc büyüklerin formasını satıyoruz dediBende Tek Büyügün formasını istiyorum dedim adam bana mal mal baktı sonra bisey demedim cıktım..
                          azına sağlık cuk oturtmuşsun..

Yorum

• İlk olarak ___61___ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            çorap da beyaz şortda

yapma ya benim coraplar mavi oldu
                            TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir yanlışlık olmasın.

Mesela ben Denizli Nıke mağazasına gititiğimde bir iki haftaya kadar formaların geleceğini söylediler.

Üsteledim, Emin misiniz diye sordum.
                              KEsinlikle geleceğini.
                              Bu yıl formaların tüm Nıke mağazalarında satılacağını söylediler.

Ben onların yalancısıyım.
                              Trabzon'da Nike mağazasında Trabzonspor formaları satılıyor. Büyük ihtimalle hepsinde olacaktır.
                              "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Henüz geçiş dönemindeyiz. Düzen oturana kadar böyle şeylerin olması normaldir. Sağduyulu olmak lazım. Çubuklu formayla beraber herşey rayına oturacaktır inşallah.
                                Turuncu ve bordo-mavi formayi almak istiyorum ama bu sorunlar cozulene kadar degil. Yani diyelim 2 ay sonra gercek fontlu ve dikisli forma cikacaksa simdi almanin fazla manasini goremiyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X