Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Chelsea üçüncü forması BMN farkı ile:

Zamanla başkat takımların formalarını gördükçe formamızın ne kadar güzel olduuğunu fark edeceğiz.
    Yok satma meselesine gelince, mesele temelde, yılların birikimi ve kulübümüzün taraftarının bu potansiyelini karşılayacak profesyonel anlamda yapılanması -şimdilik- yetersiz olması.

Taraftarın ilgisi ve potansiyelinin büyük bir enerji ve gelire dönüşeceği aşikar. Yönetimde gelen öneriler ve eleştiriler doğrultusunda -boğuştuğu birçok sorun gibi- bu sorunun da üzerine gidecektir-gitmelidir.

Fakat yönetim dediğimiz yapıdaki insanların sayısı belli ve hepsi normal hayatlarında profesyonel iş güç sahibi insanlar. Biriken sorunlar bir anda çözülmüyor. Yetişemedikleri yerlerde profesyonel destek almalılar.

Kurumsallaşmanın böyle sancılı geçiş süreçleri olabiliyor. Allah'tan karşımızda bizi dinleyen, anlamaya çalışan, sorunları çözme gayretinde olan bir yönetim anlayışı var.

Biz yine bize düşeni yapıp, anlayışlı olup, sabretmeyi deneyelim. Başka da çaremiz yok çünkü. Karşılıksız sadeca istemek, beklentiye girip, eleştirmek işin kolay yolu. Anlamaya çalışıp, nedenlerini düşünerek, çözüme odaklı davranırsak daha güzel olacak gibime geliyor.

Biz haklı olarak istiyoruz, fakat görünen o ki -şimdilik- ellerinden gelen bu. Nike ile olan sponsorluk anlaşmamızı sürdürebilirsek, onların profesyonel birikimleri ile bir çok sorun kendiliğinden çözülecektir.

Daha önce hiç Trabzonspor ürünü satmamış Nike mağazalarını da bizden illallah dedirtmeden, potansiyeli büyük bir camia olduğumuza ikna edersek, işler daha hızlı ilerleyecek gibime geliyor. Fakat adamları döverek, hakaret edip, sıkboğaz ederek değil, ikna ederek, centilmence yaklaşırsak, biz istemesek te bizden önce birçok ürünü bizim için getirip satmak isteyeceklerdir.

Ürün kataloğundan, ürünlere kadar birçok fikir önerdik. Hepsinin bir anda uygulanmasını da beklemiyorum. Zamanla hepsinin yoluna gireceği ümidini taşıyorum.

Bunlar benim düşüncelerim, bilmem bana katılır mısınız?

Ne güzel forma alma heyecanı yaşıyoruz, eskiden bu da yoktu.
    En son a f s tarafından düzenlendi; 31.07.2008, 16:51.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• kaç forma satıldı? formaların neredeyse tamamı bitti ikinci baskı bekleniyor ama ilk baskı kaç adetti? bilgisi olan var mı?
      İmza...

Yorum

• İlk olarak arifemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kaç forma satıldı? formaların neredeyse tamamı bitti ikinci baskı bekleniyor ama ilk baskı kaç adetti? bilgisi olan var mı?
        7500 adetten fazla satıldı..
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• formalar nerdeyse karaborsaya düşecek.ne oluyor bu sezon böyle.anlayanlar bana bir anlatsın.suni bir yığılmamı var.neyse ben forma alma şansına erişmiş bir taraftarım.acele etmek lazım!!!

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar ben hazırım gidip istanbulda bir nike magazası basıp görevlileri pataklayalım....

Kesin basına malzeme oluruz ve nike bir şeyler yapmaya başlar...

Bu iş başka türlü olmayacak arkadaşlar...
            abi görevlilerin ne suçu var formalar geldide onlar mı saklıyor
            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• az önce bir forma aldım yeğenime ve ts club'taki görevliyle konuşma fırsatım oldu. kendisi çok az formalarının kaldığını ve sipariş verdiklerini söyledi. ellerindeki forma da 3 günlük yeter dedi. beyaz forma da geldiği gibi bitmiş 5-6 tane vardı hepsi xxl ya da xl.

içerisi doluydu.
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu eskisehir sporun yeni sezon formasimi adamlar yaptimin yapiyor bize geldimin yok

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  az önce bir forma aldım yeğenime ve ts club'taki görevliyle konuşma fırsatım oldu. kendisi çok az formalarının kaldığını ve sipariş verdiklerini söyledi. ellerindeki forma da 3 günlük yeter dedi. beyaz forma da geldiği gibi bitmiş 5-6 tane vardı hepsi xxl ya da xl.

içerisi doluydu.
                  XL nasildi...bollugu felan ?!?! uzunlugu ?!?!
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Güngören beyaz forma dışındakilerinin olduğunu söyledi bugün...
                    İlgilenenlere duyrulur...
                    Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• Bence bızım yazı fontlarımız ole deıller sadece olesıne basılmıs 1 durum gozukuoyo
                      Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Eskişehirspor bizim gibi bir ay önce sponsorluk anlaşması yapmadı. Dünyada futbol takımlarında en çok kullanılan renkler olan kırmızı siyahla ilgili ürün yetiştirme sorunları yok. Formaların model seçimi üretimi, sözleşmesi bizden çok önce yapıldığı için bizimle karşılaştırmak doğru değil.

Nike bize 2008 / 2009 sezonu yeni ürünlerinden verdi, öyle depo olayı falan da yok, bilmeden sallamayalım. Hatta bizim renklerimiz az kullanılan olduğu için, bize özel üretim yapıldığı haberi de geldi İngiltere'den. Çubuklu forma yine bize özel olarak üretiliyor.

Kulüp armaları Puma'nın değil, Trabzonspor kulübünün üretimi. Sözleşme imzalayalı daha ne kadar oldu ki.
                        Ürün yetiştirmek, dağıtmak, bizim sandığımız kadar kolay olmuyor.

Yorum

• İlk olarak PascaL tarafından gönderildi
                          Ben bunları kötü bir amaç için demiyorum. Ama dediklerimin doğruluk payı war araştırın da bakın.
                          Öncelikli olarak aramıza hoş geldiniz.
                          Formalarla ilgili beklenti bu sene epey yüksek oldu. Fakat yönetimin bu kadar kısa sürede böyle bir anlaşma imzalaması başarı.

Nike dahil hiçbir büyük firma da, bir yıl öncesinden forma ve ürün üretimi işine girmiyor. Trabzonspor ve taraftarın baskılarından dolayı Nike 2008 / 2009 sezonu kolleksiyonlarından bizim renklerimize uygun modelleri önerdi. Ve yönetim şimdi gördüğümüz modelleri seçti. Çubuklu formanın üretimi daha uzun sürdüğü ve dünya üzerinde bizden başka Nike giyip, bu renklerde çubuklu forma olmadığı için de yeniden üretiliyor.

Belki aramıza yeni katıldınız, fakat endişe ettiğiniz meseler bu sayfalarda defalarca gündeme gelip tartışıldı.

Bu başlığın eski sayfalarında kısa bir gezinti yaparsanız epeyce bir bilgi ve belgeye ulaşabilirsiniz. Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgilerle görüşlerinizi değerlendirirseniz daha sağlıklı karar vereceğinizi düşünüyorum.

Yorum

• bukadarda olmaz.
                            yorum yapmiyorum.
                            2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• yuhh one yaa iyice zıvanadan çıktı bu iş yakında göbeğine sırtına filanda yapıştırırlar..

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bukadarda olmaz.
                                yorum yapmiyorum.
                                Sen bugün maca gitmiyon mubirdahaki mac senin icin hangisi eger gideceksen..
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X