Sylvaya Bak Koçum benim takmış ayağına bordo mavi ayakkabuları helal olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar yakında 4. renk bordo 5. renk mavi forma da yaparlar
Galatasaray'ın renklerini yeniden ayarlayıp, kırmızısını bordoya, sarısını turuncuya yaklaştırmasının nedeni bizi kıskandıklarından olmasın sakın.
Şaka bir yana hedeflerimizi yüksek tutup bordo-mavi renkleri moda haline çevirmeliyiz. Burada paylaştığım tasarımlarda gördük ki bu renklerle ve bu renklere uygun tamamlayıcı renklerle çok hoş ve zevkli ürünler yapılabilir.
İnsanlar İtalya, Hollanda, Fransa forması alacağına bizim formalarımızdan alsın.
Kappalı formalarımız nasıl herkes tarafından gıpta ile bakılıp beğenildiyse, aynen öyle de, şimdi yeni Nike formalarımızla piyasada domaştıkça herkes hayranlıkla bizi izleyecek.
Turuncu ve bordo formalarımızın polo yaka seçilmesinin nedeni de bu; insanlar tişört gibi günlük hayatında rahatlıkla giyebilsinler. Formayı birebir görenler kumaş ve renk kalitesini onaylıyor zaten.
Yorum
-
Geçen gün alelacele sinirle yazdığım mail'ın cevabı ( Bilen bilir )
Sayın Bayrakdar
Öncelikle formaların piyasaya çıktığının duyurulduğu haberimiz bir lansman
değildi.
Bahse konu lansmanın 19 Ağustos'taki 41. yıl organizasyonunda
gerçekleştirilmesi planlanıyor.
Ayrıca çubuklu formalarımız da ligin ikince devresi için hazırlanan
kreasyonda yer alacaktır
İlginize teşekkür eder
İyi çalışmalar dileriz
Altuğ ATALAYRTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
Ali Fuat abi,
Bu T-Shirtde logomuz orjinal sekilde kullanilmasa daha hos olmaz mi? Kahverengi ve maci birbirine bence cok yakisan iki renk. Armamizin sirf mavi kisimlari kullanilsa bence daha hos olur. Yada amblemimizdeki "TS" altin/sari sekilde tek basina konulsa oraya.
Chelsea sari formasinda mavi-beyaz amblemini sari-siyah bir sekilde kullaniyor. Yada Bayern altin formalarinda kirmizi-mavi-beyaz amblemini altin-siyah bir sekilde kullaniyor. Formada amblem renklerini degistirmek bana biraz sacma geliyor ama böyle bir T-Shirtde bence hos durabilir.
Gene de sizin düsüncenizi de ögrenmek isterim bu konuda, isin ustasi sizsinizTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Örneklerin ve yaklaşımın güzel Selim,
Trabzonspor'un genel kurum kimliğinin öncelikli olarak tüm platformlarda doğru uygulandıktan sonra, TS Club veya Nike'ın yan ürünlerinde kullanılabilir.
Logomuz bu tür uygulamalara çok uygun. Form olarak daha küçük olarak uygulanmış böyle bir logo ile ürünler reklam tabelasına dönüşmeden günlük hayatta pekala kullanılabilir ve güzel olur. Zeminle uyumlu bir nakış güzel olur.
Sorun bu uygulamanın doğru ve estetik bir biçimde uygulanmasında. Daha biz renkli logolarımızı bir standarta oturtamadık, sponsorları, logoları düzgün yapıştırıp uygulayamıyoruz. Önce bu ürünlerle ilgili genel anlayışın zevkin gelişmesi lazım. Ümidimiz Nike'ın kendi güçlü marka değeri ve ürünlerinin Trabzonspor'a ve TS Club'a katacağı artı değer tabii bizimkiler olaya müdahele edip bozmazlarsa.
Uygun renk ve model seçmek önemli. Hassas bir uygulama.
Doğru ve güzel uygulandığı günleri de görürüz inşaallah.
En son a f s tarafından düzenlendi; 28.07.2008, 20:08.
Yorum
-
ya abı lanet olsun yasadıgım yere ya. kac gundur nıke bayısının onunde yatıyorum dormalar ıcın hala gelmedı dıyora adamlar be. gelsın benımde resmım burda hazır. bırde bordo forma supermıs ya. ben beyaz dıyordum ama galıba bordoyu alacagım. alan kardeslerıme de cok tesekkurler. sagolsunlar.
hersey trabzonsporumuz ıcın.
Yorum
-
nike de çok pahalı be. dümdüz bi t-shirt beyaz. 40 ytl nebu ya. maddi olarak baya bi elimizi taşın altına koyacaz. inşallah ezmeden çıkartırız elimizi.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
arkadaşlar biz bu tasarladığımız ürünleri ( özellikle afs abi) klübe önerelim klüpte bize bunları çıkarsın
bizim yaptığımız formalar şuanki nike den daha iyi idi
ayrıca tasarladığımız kaçkol,hırka,tşörtler bunlar çok güzel klübe bunları önerelim küpte bunları nike yaptırsın
olmaz mı ?
"Gaye tek,ölmemek"
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlığın 578.mesajım. Testi kırılmadan uyarmışız.
Standard Liege 2008 / 2009 formaları
Formalar gözünüze güzel göründü değil mi? Formanın modeli kadar onu taşıyanlarla ilgili olmasın sakın.
Forma ekran veya vitrin görüntüsü olarak değil, onu -her anlamda- taşıyacak futbolcularla buluştuğunda gerçek değerini bulacak.
Yeni formalarımız içinde Yattara'yı görünce sevinecek, Selçuk'a çok yakışmış diyeceğiz. O forma ile koşup, düşüp mücadele ettiği zaman -eğer hakkını verirlerse- o formaları daha çok sevecek ve sahipleneceğiz.
Yeni formaların lansman ve tanıtımını da görkemli bir şekilde yaparlar umarım.
Her marka kendine ait çizgiler taşıyan modelleri, sponsor oldukları takımın geleneksel çizgileri ile birleştiriyor.
Formanın ve şortların kesimleri ve kumaştaki detaylar güzel olmuş.
Bu arada bu sayfaları yalnızca erkeklerin okumadığını da unutmayalım.
Bu forma(!)ları nasıl yakından inceleyebilirim acaba? Nerede bulabilirim bu forma(!)dan?
Şu sağdaki forma kesin lazım banaSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Bu arada Ankara'ya henüz formalar ulaşmış değil arkadaşlar... Taraftar store isimli yerde bütün takımların özellikle 4 büyüklerin formaları var bugün gittimn sordum , sonrasında koyu bir muhabbet başladı... Dükkan sahibi artık gelen trabzonsporluların isteyenlerin telefonlarını kaydediyor, formalar çıktığı an mesaj atacğm dedi... İlgi çok yoğun , telefonla formanın gelmediğini öğrenen bir trabzonlu fırçalamış abiyi çok komikti
Formalar çok kısa bir zamanda buradan temin edilebilir. Ayrıca numara ve isim baskısı isteyenlere özel baskı yaptırıp getireceğini ekledi... Ben numaramı verdim bekliyorum artık...
Sizde almak isterseniz :
Gazi musatafa kemal bulvarı üzerinden Menekşe-1 sokak 12/217 Onur Çarşısı yanı Kızılay / ANKARA telefon : 0312 424 18 87Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum