İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
-
İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledigerlerinde de yazıyor.
resimlerde goremiyorum ben
tsclub armasnın altında kose de nikefit yazıyor digerlerinde yok o
baska bi yerde mi yazıyor?Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
Milletimizin başı sağ olsun, diyerek başlayayım yazıma.
Yeni sponsorumuza ve yeni formalarımıza zaman geçtikçe daha fazla ısınacağımızı ve seveceğimizi söylemiştim.
İlk heyecanla tepki verenlerin de görüşlerinde değişikler olduğunu görüyorum. Herkes memnun olduğuna göre bazılarına yüklenmenin bir anlamı yok. Bizi burada bir arada tutan şeyin Trabzonspor sevgisi olduğu gerçeğini unutmayalım.
Formalarımızın değişik kombinasyonlarda giyilebileceğini hattta neredeyse her maça farklı formayla çıkabileceğimizi söylerken, her maça farklı formayla çıkmalı demedim. Federasyonun tüm takımlardan sezon öncesi hangi formaları giyeceğini bildirmesini istiyor. Trabzonspor'da bu kurumsal yapı içerisinde hangi maçlarda hangi formayı giyeceğini belirleyecektir.
Bu sene çubuklu forma ile birlikte 6 farklı modelimiz oldu. Bu modellerin bir kısmı taraftar forması olarak kalıp, diğerleri ile mücadele edebiliriz. Bursaspor da Kappa ile anlaşmış ve sanırım kendilerine Werder Bremen'in formaları yapılmış renklerinden dolayı. Yine Werder Bremen'den dolayı turuncu rengi önerilmiş. Galatasaray da turuncu forma giyecek fakat renk uyumu, kombinasyonlar, forma kalitesi ve renk olarak en iddialısı ve güzeli Trabzonspor forması olacak.
Her gün gözümüze farklı görünen formalarımızın, asıl anlamını futbolucularımızın sırtında, oynanacak maçlarla anlamını bulacağını söylemiştim. Hele hele başka takımların forma modellerini ve renklerini görünce daha çok seveceksiniz.
Formaların armalarına gelince, sanırım yine zaman darlığından ve aceleciliğimizden armalar nakış yerine yapıştırma yapılmış. Nakış yapmakla transfer baskı yapmanın maliyet ve zaman farkı olduğu aşikar. Ne zaman çıkacak, çıksın artık diyen taraftar baskısını azaltmak için böyle yapmak zorunda kaldılar sanırım. Şimdi Almanya'ya gitmişken forma satın almak isteyenlere nakış yapılıyor demektense forma satmak daha mantıklı. Ayrıca nakış her kumaşa uygulanamıyor Puma örneğinde olduğu gibi fakat Nike kumaşlarının yapısından ve kalitesinden dolayı böyle bir sorun olduğun sanmıyorum. Temel sorun yine binlerce ürünü yetiştirme ile ilgili olmalı. Formalara olan ilgiyi gördünüz, görüyoruz, göreceğiz.
Formaları hiç beğenmeyen(!) taraftarın tepkisi buysa, yarın çok daha güzel modellerimiz çıkınca olacakları tahmin edebiliyor musunuz?
Birbirimizi kırmadan, anlamaya çalışarak, artı değerler üretmek daha güzel değil mi?
Bilmem yanılıyor muyum?En son a f s tarafından düzenlendi; 28.07.2008, 10:41.
Yorum
-
Trabzonspor'dan önce:
Trabzonsporlu olunca:
Kalite olaya bakışımızı değiştirebilir, tıpkı formalara olan bakışımız gibi...
Yorum
-
Arkadaşlar,
Fotoğrafa bakarsanız Adnan'ın idman formasındaki Trabzonspor amblemi diğerlerinden farklı gibi duruyor. Nike yeni bir amblem tasarımına mı gidecek?
Bir bilgisi olan var mı?En son ilhan tarafından düzenlendi; 28.07.2008, 11:57.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Şuan itibariyle yeni formam elimde.Teşekkür ederim TSELİF.Uğraşıp bana yolladığın için.
Kumaştan hiç anlamam ama sanki bana biraz kalın gibi geldi. Dikkatimi çeken sadece armamız oldu.Yapıştrıma yapılmış iki yıkamada yerinden çıkarsa ne olacak. Pumada bunu yaşadım.Buda puma armasının aynısı çünkü.Diğer yanda ben beğendim nede olsa bu yılki ilk formamGened herşeyiyle güzel
İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.
Yorum
-
Kendim sordum kendim cevaplıyım,
Güngören ts clupta formalar gelmişve birçoğu bitmiş...
Beyaz formadan topu topu 12 adet gelmiş hepsi bitmiş...
Turuncu formadan sadece small var...
Bordo ve mavi formalardan azda olsa çeşit varmış...
Biten formaların kısa zamanda geleceğine dair ben ışık alamadım ısrarla bilmiyorum ne zaman gelir diyorlar...
Sanırım olimpiyattaki maça kadar istanbulda forma almak zor olacak...Eskiden Sungu61 idi ....
Yorum
-
İlk olarak haalkee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar iki sorum olacak
1-) formaların fiyatlarını tek tek yazarmısınız.
2-) kadıköydeki manolya giyime formalarımız gelmişmi.
Bunları yanıtlarsanız cok sevinirim.Teşekkür ederim.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbicim manolya sporun telefon numarası; 0216 348 86 17
Günaydin arkadaslar,
demin aradim Manolya sporu. Formalar gelmemis. Ne zaman gelir diye sordum, ay sonu olabilir dedi, ama ses seda yok dedi. Yani onlarda bekliyor, ama tam olarak bilgi veren yok. Istanbulda Manolyadan haric baska bi magza varmi?
Ben almanyada yasiyorum, halamlar su an Kartalda. Gelirken getircektiler, ama bulmak imkansiz gibi. Moralim bozuldu ya....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum