Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
    • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• ankaraya ne zaman gelir acaba formalar.merak ile beklemekteyim.belki gidip görürsem hemen almak isteyeceğim.bu herkesteki beyaz forma takıntısını da bir türlü anlayamıyorum.
      HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Formaları beğenmeyenler bir daha düşünsünler

Bu arada yazı ve numara fontuna bayıldım...

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Formaları beğenmeyenler bir daha düşünsünler

bu foto nerden acaba ? bu tarz vitrinlerin olduğunu görmek beni sevindirdi
          bi an arsenal manu barca formaları geldi aklıma
          pele good , maradona better , george best

Yorum

• mesajı isim kullanmak istemediğimden editledim. Formalar ilk tanıtıldığı günden beri sürekli olarak eleştiren arkadaşlar

hani bizim formalar 3. kalite çok kötü demiştiniz. bende size görmeden karar verilemez demiştim. siz yok sen yine bi gör bunlar çok adi diyordunuz.

burada sizin gibi çok kişiye formaların tanıtım ve çekilen resimlerden dolayı kötü oldupğunu söylemiştik ama anlatamadık. formalar şimdi çekilen resimlerde kaliteli hatta alanların gözünde de kaliteli gözüküyormuş

demek ki milletin gazına gelip hiçbir zaman tepki koymamalıyız, görmeli, ve ona göre söylenecekleri söylemeliyiz. Burada sözüm sadece size değil aşağılayan, kötüleyen hatta hakaret vari kelimeler kullanan herkese.

İstanbul haznedar daki tsclub mağazasına gittim.bugn kargoya verildi. p.tesi gelecek diyordu. ellerinde eski formalardan çok sayıda var. hatta eski ürünlerden de var. Mağasa sahibi ile bir alakam yok ama istanbuldaki arkadaşlar internetten sipariş yerine oraya gidip oradan alabilirlerse alacaklarını en azından ayakta kalır ve kapanmaz. bizde ihtiyacımız olan ürünleri oradan her zaman alabiliriz. ben alacam demiştim ve alacam. kafamda ilk belirlediğim parçalı olandı halen öyle. onu alacam. çubuklu çıkınca birde çubuklu. malum 14 ünde olimpiyata formasız gidilmez. aslında pumanın geçen sezonki çubuklusu var ama. olsun her şeye yeni başladık formada yeni olsun.

bu arada tsclub mağazasına gidenler imkanları doğrultusunda mutlaka alacak bişi bulurlar. ben forma almaya gittim yoktu. boş çıkmayayım dedim kravat aldım bi tane. artık formayı almaya gidince gaza gelip başka neler alırım bilmiyorum.
            En son hamucera tarafından düzenlendi; 26.07.2008, 21:38.
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzon'dan aldığım bilgi beyaz formanın futbolcuların giyeceği formalardan ve kumaşının çok kaliteli olduğu yönünde. Beyaz formanın başka kalitede ürünü yoksa tek fiyat ve tek kalitede 85 ytl olması normal ( Milli takım formasından ucuz oluyor böylece ). Diğer formaların, futbolcuların giyeceği modellerinin kumaşlarının ve armalarının farklı olacağını duydum. Dolayısıyla daha da kalitelilerinin çıkacağı ihtimali var. Her şeyi de benim bilmemi beklemeyin benden

Ligler başlamadan federasyon, kulüplerden giyeceği formaları belirlemelerini istiyor. Bu sene yapılan çubuklu ile birlikte 6 formanın hangileri ile iç saha, hangilerinin deplasman, hangilerinin kupa için düşünüldüğünü şimdilik bilmiyoruz. Bazı formalar belki sadece taraftar forması olarak kalabilir. Galatasaray'ın da turuncu forma yapmış olması akla gelebilir, onlarla yapacağımız maçta o formaları giymeyeceğimize göre sorun olacağını sanmıyorum. Çünkü ligde sponsoru ve rengi aynı olan takımlar var. Üstelik turuncu formamız altına mavi şort olunca başka, beyaz şort olunca başka, bordo olunca farklı görünüyor.

Seneye büyük ihtimalle yedek rengimiz farklı olacağından - tam bilmediğim için yanlış yapmak istemiyorum- turuncu şortu göremedim hiç.

Hazırlık maçlarında bu formalardan giyecekleri kesin. Üstelik formaların bir güzelliği de farklı kombinasyonlarla farklı etkiler bırakması. Neredeyse her maça farklı bir forma ile bile çıkabiliriz.

Ben kendi adıma asıl çubuklu ve uzun kollu formaları bekliyorum. Bordo şort ve çizgili çorapla birlikte. Yeni formalar İstanbul'a gelince de beğendiklerimden alacağım yine. Kışlık ürünlerimizde daha çok ve yeni modellerden bolca seçeneklerimiz olacak Allah'tan.

Ustadim sizce her maca ayri bir forma ile cikmalimiyiz? Sizce bu buyuk bir kulube yakisir mi? Size sormak istiyorum Barcelona yi, Manchester United i, Bayern i, Milan i, Real Madrid i her maca farkli bir forma ile cikarken gordunuz mu? Forma bir takimin kisiligidir, herseyidir. O yuzden her macta forma degistirirseniz bu hem sizin hem de taraftarinizin kafasini karistirir ve bence psikolojik yonden de olsa takimin istikrarini baltalar diyorum.

Saygilar.

Yorum

• İlk olarak a.yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu foto nerden acaba ? bu tarz vitrinlerin olduğunu görmek beni sevindirdi
                bi an arsenal manu barca formaları geldi aklıma
                forum trabzondan.

girişte ilk tsclub vitrini var. hemen sol tarafta da nike mağazası.

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Formaları beğenmeyenler bir daha düşünsünler

Burasi Trabzon Forum sanirim.. Formalar guzel vitrinlerde sergilenince daha bir guzel duruyor.. Ben de arkadasa katiliyorum yazi ve numara fontu bayagi guzel..
                  Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• beyaz en forma en pahalısı neden acaba?heralde kumaşı daha kalitelidir çünkü düz beyaz forma desen falan yok.... varmı beyaz formadan alan?

Yorum

• Fiyatlar gayet uygun oldugu icin kendime 5 Tane diger Kardeslerime ise benden birer tane, kendileri de alirsa sadece bizim Aile 12 Tane Forma almis olacak...

Yorum

• Önce beyazı alalım, malum havalar sıcak...
                        Sonra uzun kollu parçalı bi çıksın, onu alalım soğuk havalar için...

E çubuklu da hediye, hemde başka bi takımı tutan arkadaşıma

Yorum

• turuncu ve kollari mavi bordo forma guzele benziyor su isikli standin oldugu resimde, insallah alicam... ama dedigim gibi, bekliycem gidip nike magazasindaki calisanlara inat nike magazasindan alicam...

ne yapiyim, inat ettim, kanimizda var sanirim istanbul hegamonyasina tepki

nasilsa kar bizim kulubumuze her halikarda gidiyor
                          There are 10 kinds of people
                          Those who understand binary and
                          Those who don’t

Yorum

• su formaları alanlar gıyıp bır koysunlar surayaaa bakalım nasıl duruyooo lutfenn

Yorum

• forumda serkanı seviyoruz die baslık acılması taraftarıyım adamı cok kırdık yaff
                              İst de NİKE magazasından forma almak en iyisi gibime geliyo . millet desin nike dan turunculu bi trabzonlu cıktı...

Yorum

• şunu söyliyebilirimki turuncu forma o kadar şık ve dikkat çekici ki gece dışarıda giymek için bile alınabilir.
                                -ibrahima yattara-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X