Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• poloLar ciktimi???

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hau deduğuni illetmiştim yönetime. Başladılar bişecukler yapmaya.

Yahu hocam, bişecukler etmesunler, sadece formaların arkasına futbolcuların adları yazsın... Avrupa'da bu iş böyle mi yani? Mesela Manchaster'da en çok forma satan futbolcu kim? diye sorsam herkes Ronaldo der.Bunu nerden biliyoruz? Çünkü Avrupa'da x takımda formalarının arkasına futbolcu adları yazılarak satışlar yapılıyor.Ve en çok satış yapılan futbolcuyu bu şekilde kim olduğu anlaşılabiliyor...
      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Online mağazamızdada satışa çıksada bizde alsak formaları. Yanlız forma alıp resmini gönderen arkadaşlar formaların bedenlerinide yazarsa güzel olur. Biz netten alıcak olanlar için bir fikir olur.

İlk gün beyaz formayı gözüme kestirdim en pahalı onu yapmışlar. Ben biliyorum bu işi

Yorum

• beyaz forma[/url][/IMG]
          en kaliteli formamız bu kumaş olarak.fiyatı 85 ytl...

Yorum

• isteeee bu beeeee sapiyon formlarimiza bakin beeeee helal olsuuuun yakisir...

BORDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
            Ordumuz, Türk Birliginin Türk Kudret ve Kabiliyetinin Türk Vatanseverligin Celiklesmis ifadesidir... K.Atatürk

Yorum

• Arkadaslar Sizden Ricam Eger Magzaya giderseniz Forma Numaralarina Bakarmisiniz

XXL varmi diye simdi den cok sagolun :d

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Turuncu formanın arkasınd Yattara yazıyor.Yazı şekli ve rakamlar gayet hoş duruyor bence
                cok özür dileyerek bi soru sormak istiyorum, cidden renk körüyüm !

en soldaki Borda Formanin yakalari Turuncumu ???

?
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

?
                  Hayır o forma sadece bordo , ışık vurduğu için öyle görüyorsun .

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

?
                    Hayır değil. Bordo... Işıktan o şekilde görünmüş olabilir.

Yorum

• İlk olarak samsunlu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkadaslar Sizden Ricam Eger Magzaya giderseniz Forma Numaralarina Bakarmisiniz

XXL varmi diye simdi den cok sagolun :d
                      dostum bende her formadan var.kappa puma çeşitleri.şimdiye kadar hep XXL alırdım.bugün nike aldım L beden.kalıplar çok büyük.XL giydim çok bol oldu.beyaz formamın bedeni L.

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yahu hocam, bişecukler etmesunler, sadece formaların arkasına futbolcuların adları yazsın... Avrupa'da bu iş böyle mi yani? Mesela Manchaster'da en çok forma satan futbolcu kim? diye sorsam herkes Ronaldo der.Bunu nerden biliyoruz? Çünkü Avrupa'da x takımda formalarının arkasına futbolcu adları yazılarak satışlar yapılıyor.Ve en çok satış yapılan futbolcuyu bu şekilde kim olduğu anlaşılabiliyor...
                        Ahmetciğim ben ne demek istediğini gayet iyi anlıyorum da asıl anlaması gerekenlerin anlaması, anlamanın ötesinde daha fazla şeyler yapması lazım. Bişeycuk diye o yüzden söyledim.

Unutmadan bu başlığı izleyen 61 üyeyi de tarihe not düşeyim hemen, sonra ilgili başlığa yapıştırırım ayrıca.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          TS Club mağazalarında satışa çıkan yeni formaların fiyatları şöyle:

Beyaz forma: 85 YTL,
                          Turuncu forma: 75 YTL
                          Bordo, kolları mavi olan formalar: 59 YTL,
                          Düz mavi formalar: 45 YTL
                          Düz bordo formalar: 75 YTL

Çocuk formalarının fiyatı ise:

Turuncu çocuk forması: 67 YTL
                          Bordo, kolları mavi olan forma 45 YTL
                          Çok sağol detaylı bir şekilde bizi bilgilendirdiğin için hemşerim

Yorum

• Misafirler bu sayfaya erişemiyor galiba

Yorum

• Arada hakikatten kalite farkı varmış, üstelik daha asıl formalarımız ve çubuklu formalarımız gelmeden.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak trbznspr13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                dostum bende her formadan var.kappa puma çeşitleri.şimdiye kadar hep XXL alırdım.bugün nike aldım L beden.kalıplar çok büyük.XL giydim çok bol oldu.beyaz formamın bedeni L.

sagolasin bilgi icin ama bana gene XXL LAzim :d baskasi kurtarmaz en bol forma hangisiyse onu ismarlim internetden

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X