bu arada benim alicagim forma kesinlikle mavi olan olucak bence hem renkleri super hem sade gunluk giyilebilir hemde bize daha uygun oldugunu dusunuyorum.stadda butunluk icinde herkes mavilerle cok guzel gonunurdu eminim.
arkadaşlar bu resimde arkada yerde mankenin üzerindeki parçalı formanın sırtında isim ve numara yazıyo bilmem dikkatinizi çektimi.. acaba bu şekilde de satılıyomu ve sezon içinde futbolcularımızın kullanacakları numaralar bu şekildemi olacak..
benim anlamadığım şey neden hep bu sene olmadı seneye diyoruz ...şampiyonluklar içinde aynı şeyleri söylüyoruz formalar içinde stad içinde...hep seneye.içinde olduğumuz seneye dair gerçekleşen hiçbir işimiz yok..enteresan...acaba oda seneyemi olur...
ali fuat kardes sana bisey sormustum arkadaslar beyaz daha iyi diyor bende tamam oyle olsun diyorum ben her turlu formami seviyorum alirim,ama yinede sana sormak istiyorum sence turuncu formada bordo avea yazisi nasil olurdu,yapilabilecek bir seymi?
Bence ikisi de güzel. Fakat altın yaldız bordo ve turuncu üzerinde daha güzel görünüyor.
çok kötü formalar cubuklu yapsalardı barı böle saçmalıkmı olur en ii forma west hamın formasına benzeyen forma oda bişeye benzemiyor ama neyse buna bir care bulunmalı çok kötü formalar....
çok kötü formalar cubuklu yapsalardı barı böle saçmalıkmı olur en ii forma west hamın formasına benzeyen forma oda bişeye benzemiyor ama neyse buna bir care bulunmalı çok kötü formalar....
Yorum