Ali fuat kardesim,sana bisey sormak istiyorum sence portakal rengi formanin avea yazisini bodro olarak basmak cok zor biseymi,eminim cok daha guzel gorunurdu.mavi formalara bordo olarak basilabildigine gore sanirim olabilecek bisey bi oneri getirsen diyorum bizim yoneticilere.sen ne dersin?
bence o formanın altına beyaz sort giyileceginden daha uyumlu olur
Hüseyin Kazancı formalar yolda dedi. Pazar akşamı burda olur, olmadı Pazartesi sabahı garanti dedi. Dursun hesabı olmasın da
bende tekrar aradım şimdi dedi formalar yolda. uçakla geliyor dedi. yarın satışa başlamayı planlıyoruz dedi. p. tesi günü haznedar yapabilirim.
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM. MARMARA ÜNİ -TSKARADENİZ FIRTINASI MARMARADA BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Haznedar'daki Ts Club mağazası şöyle. Bakırköy'den geldiğimizi düşünürsek Çalışlar Caddesi'nden yukarı çıkıyoruz. Haznedar'ın oraya gelince sağda Maxi alışveriş merkezi var. Yola devam ediyoruz. Maxi alışveriş merkezini 20 metre felan geçince ışıklar karşımıza çıkacak. Işıklardan hemen sağa dönüyoruz 10 metre gitmeden sağda. Zaten tabelasını görürsünüz. Ayrıca ışıklardan sağa dönünce o cadde Güngören Belediyesi'ne çıkar.
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter! (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
ali fuat kardes sana bisey sormustum arkadaslar beyaz daha iyi diyor bende tamam oyle olsun diyorum ben her turlu formami seviyorum alirim,ama yinede sana sormak istiyorum sence turuncu formada bordo avea yazisi nasil olurdu,yapilabilecek bir seymi?
Yorum