Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bi bordo-mavi olanı beğendim şahsen inş. fiyatları uygun bişeyler yaparlar

Yorum

• bu formlar berbat bence
      formalari begenmeyen arkadaslar forma almasinki nike yonetimde anlasin taraftarin begenmedigini
      nike aklini basina alsin boyle formalarmi olur
      yonetimde anlasin bu formalri taraftarin begenmedini yeni tasarinlar istesin

bi cubuklu forma bile yapmamislar

Yorum

• İlk olarak ELA ELA LEOSE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu formlar berbat bence
        formalari begenmeyen arkadaslar forma almasinki nike yonetimde anlasin taraftarin begenmedigini

Evet işte bu forma almayalım maça gitmeyelim.Biz bu kafayla daha kaç 25 sene bekleriz şampiyonluğu
        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

bu formlar berbat bence

O kadar da değil takımımıza sahip çıkmalıyız...
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

bu formlar berbat bence

Beğenmeyen almasın diye bir şey yok sen almak istemiyorsan almazsın ...

Formalar kötü ben de aynı düşünüyorum ama kimseye de forma alma demeye hakkım yok ...

Hatta herkesin yine de alması taraftarıyım ...
            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• forma almaya niyetiniz varsa alın valla bişey kaybetmezsiniz.almayıp napcaz yani...maça gidebilende gitsin olimpiyata.bende beyenmedim ama yapılcak hiç bişey yok...
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• bugün spor haberlerinde bahsederken söyledi özellikle. taraftar formaları beğenmemiş diye.
                "İçinde ilerle, ama korkunun seni hareket ettirdiği şekilde ilerleme"

Yorum

• ben trabzon para kazansin isterim
                  ama kazinsin derkende igrenc tasarimlari elestiririm

bence taraftar agirligi olmali
                  yonetimde anlamali bu formalar begenilmedigini
                  eger taraftar formalara akin ederse
                  ben nike yonetici olsam nasil olsa bunlar atlet gibi forma yapsakta aliyor fazla ozen gostermeyim dicek sonra seneye daha kotu formalar

ben buna karsiyim para kazinsin istiyorsa takim idman malzemesi alin bence daha iyi

Yorum

• yeni resimlerde görününen Formalari begendim. Ben Nike dan simdiye kadar memnunum. Belki istedigimiz gibi olmadi, ama zaten arkadaslar anlatmis nedenini. Ben 3 tane forma almagi düsünüyorum. Suana kadar, Manchester United , Inter ve Dortmund formalarim var Trabzonspor haric, bunlarda Niketan ve kalitesini tartismam.

Frankfurta Nike in Satis yeri var, oraya yarin gelirmi acaba?
                    En son canim TS tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 20:56.
                    TRABZONSPOR

Yorum

ben trabzon para kazansin isterim
                      ama kazinsin derkende igrenc tasarimlari elestiririm

bence taraftar agirligi olmali
                      yonetimde anlamali bu formalar begenilmedigini
                      eger taraftar formalara akin ederse
                      ben nike yonetici olsam nasil olsa bunlar atlet gibi forma yapsakta aliyor fazla ozen gostermeyim dicek sonra seneye daha kotu formalar

ben buna karsiyim para kazinsin istiyorsa takim idman malzemesi alin bence daha iyi
                      * Kulübe üye olarak,
                      * Dergiye abone olarak,
                      * Kombineni alarak,
                      * Lisanslı ürün alarak...

Örnekler uzar gider. Formaları almazsın ama yukarıdaki örneklerden 1-2 tanesini yerine getirirsin kulüp kazanır, ileride de sana getirisi olur. ( Başarı bazında. )

Bunların hiç birini yapmadan formaları beğenmeyip forma almayalım diye gönül koymak yakışmaz.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• 2 gündür sadece okuyorum, birkaç kelam ediyim.

Forma dizaynı beni şaşırtmadı, zaten farklı birşey beklemiyordum.Herşey seneye daha güzel olacak diyorlar bekleyelim görelim.Sunumu berbat yapıldı, demek ki kulübün içinde hâlâ iş bilmezler var.Bu iş kime verildiyse görevine derhal son versinler.Çocuk oyuncağı değil bu iş, Sadri Başkan göreve.(Adam nereye yetişecek onu da bilmiyorum ya.)

Eğer nike işareti ve Trabzonspor amblemi Serkan Balcı'nın resimlerindeki gibi piyasaya sürülürse kimse kusura bakmasın ben forma filan almam.Nike işareti omuzda amblem göğüsde.Böyle saçmalık mı olur?O formayı giyip de kendimi güldüremem İstanbul'da. 85 Ytl mi formalar? 100 Ytl ye TsClup'dan başka ürün alırım o formayı giymem.
                        En son Selman tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 21:07.

Yorum

• benden 20 ytl bile çalışmaz bu formalara...iğrenç ötesi...yane taklit etrsen anlamazlar bile.formalar aynı halısaha maçında kendi yaptırdığımız formalara benziyo..
                          çubuklu olmaması büyük handikap
                          bu sene herşey süper ama forma sıfır.gelde KAPPA yı arama

Yorum

• İkili tartışmalardan sakınırsak güzel olur arkadaşlar, lütfen.

Mesajlarınız silinmiştir.

Yorum

• Birbirinizi kırmayı bırakın olaya bakın:

Forum'da imza günü
                              Oyuncularımız İbrahima Yatara, Rigobert Song ve Gökhan Ünal yarın (cumartesi) saat 14.30'da Forum isimli alışveriş ve yaşam merkezindeki taraftarlarımız için satışa sunulacak Nike ürünlerini imzalayacaklar.

İmza töreni Forum alışveriş ve yaşam merkezindeki Ts Club standında gerçekleştirilecek. Bütün taraftarlarımız davetlidir.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Size dememiş miydim? Bırakın birbirinizle uğraşmayı da gerçeklere bakın. Herkese iyi akşamlar.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yarın imza gününe gidecek olan arkadaşlar sağduyuyu elden bırakmasın lütfen. Logo ve armanın aynı hizada olmama durumları olursa herkes soğukkanlı olsun. Yoksa tatsız tartışmalar yaşanabilir.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X