Formalar güzel değil doğru ama bizim için önemli olan Trabzonspor 2002 yılının Haziranından bu yana en iyi Haziran ayını geçirdik sıra bizde bu formalardan almamız lazım benim 2 tane sözüm var ve gerçekleştireceğim bunu herkesinde böyle düşünmesini isterim yönetim yapacağını yaptı ve sıra bizde saygılarımla
ben nerde hatali ciktim. ilk basta bir onu kanitla ltfn.
ben hala kalite farki oldugundan eminim. sen bi barca formasini yakindan incele kardes.
Dri-Fit teknolojisi - bütün nike formalarinda var. kalite farkina gelince. nike'nin iki kumas farkinda ürettigi formalar var.. bi süper kalite, bi standard kardesim - bizimkiler standard - forma katalogundan siparis verebiliyosun, ayni renkteki formalari. ben kavga icin burada degilim, TS icin en iyisini istiyorum. sana bir örnek, sizin dediginiz gibi nike'nin iki üc tane kumas farki var, mesela sen bir sony'den televizyon alirken, orda nasil fiyat farklari varsa KALITEDEN KALITEYE ayni formalardada var. bizimkilerde ucuz diye, bizede bunlari verdiler, ama sen anlamak istemiyosun kardes. seninle hem zaten kavga eden yokki, etmekte istemiyorum...
Formaları yakından görmediğine göre söylediklerine inanmak mümkün değil . Ben de yakından görmedim zaten ; ancak resmi sitemizde formaları tanıtırken Dri-Fit teknolojisi kullanıldı yazıyor . Burada benim için olay bitmiştir . BMN'deki normal üyelerin formaları görmeden yaptığı yorum yerine resmi sitemize inanırım . Bu yazdığımı , bana cevap veren diğer kişiler de okursa sevinirim .
Ben bu formayı alırım arkadaş. Paşalar gibide giyerim
İçinde Serkan olmayınca daha bi güzel gözüktü gözüme resmı sıteye sonradan koyulan3 formada harıka bence nıke nın bıze sponsor oldugu ılk sene zaten düz forma yapmaları normal.
param olsa hepsınden alırım malum ögrencıyım ama 1 ınden alırım sımdılık alacak durumda olanlar hıc durmamalı bence burayada daha fazla bu formalar rezalet almam gıbı lafları yazmazsa kımse daha ıyı olur Trabzonspor'a zarar vermekten baska bısey olmuyor cunku bu.
Ya bu avea yazisi ne kadar igrenc boyle.Turkcellinkine bakmiyor mu avea ya.Bütün formalardaki en kötü özellik avea.Bunun disinda modeller cok fazla sade.Alelacele yapildigi hemen farkediliyor sanki.bu kadar bekledik,on gün daha beklerdik,bari adam akilli ve cubuklu formayi da cikarirlardi !!!
Malesef soktayim ve bence bu formalarla satis az olacak...3 alacaktik , simdi acaba kac tane alacagiz !?
burada amaç kavga değil sen nasıl fikrini söylüyorsan bende aynı şekilde söylüyorum ayrıca ben anlamam Dri-Fit falan ben formaya baktığım zaman güzel birşeyler görmek isterim..kaldı ki serkandan başka forma tanıtımı yapacak kalmadı mı ? ve son olarak bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama birde fenerbahçenin forma tanıtımını izleyin farkı anlayın
Ben diğer kişiye cevap yazdığımı hatırlıyorum ve formaların tasarımı konusunda görüş belirtmediğimi hatırlıyorum . Neden Serkan'ın kullanıldığı konusunda da görüş belirtmemiştim . Benim yazımı neden alıntıladınız anlamadım . Neyse cevabımı verdim ve daha fazla uzayacağını düşünmüyorum .
En son Ozan tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 22:23.
Sebep: Yazım yanlışı .
bu forma en son 149 ytl'ydi.Ben forumda daha önce de demiştim formalarımız Ankaraspor'unki gibi olur diye bu iş biraz da taraftarın alım gücüne bakıyo.Forma satışların neyse ona göre forma
Gerçekten çok kötü , o kadar kötü ki , desen ve şekil babında hiçbir varlık yok formada, TS Club kendi yaptığı formalar daha şık duruyordu açıkçası. Ayrıca Trabzonspor ile özdeşleşmiş olan ince çubuklu bir forma beklerdim bu sezon da , geçen yıl Puma'nın yaptığı forma gibi...
Bir çubuklu formamız bile yok ne diyebilirim.
Dümdüz olan bu formadan 30 Liradan fazla bir fiyat istememeliler.
Antrenman T-Shirtleri daha güzel valla onları giyip çıksınlar maça.
Yorum