Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok iyi bir haberde , Avea logosu hala büyük ve göbekte mi olacak..?
    eğer serkanın üstündekilerden farklıysa resmi sitedeki bu formalar gibidir sanırım

Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• Serkan'ı kaldırıp mankenli resmi koymuşlar; logo ile ambem de aynı hizada. İşte taraftarın gücü

Yorum

• hiza saglanmıs renkler olmus avea logosunun yeri iyi gozukuyo bunda ama boyutu hala cok kotu

anlasmamı vardır acaba boyutu bu kadar olacak diye bu ne ya

Yorum

• Girişimlerimizin etkili olduğunu görüyorsunuzdur umarım.
          Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

afs bey nerdeydiniz diyenlere cevap iş güç sahibi insanlarız toplantılarımız oluyor haliyle.
          İyilik yap denize at...
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Serkan kadrodan süresiz uzaklaştırılmış arkadaşlar bu çekimden sonra
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İşte görmek istediğimiz forma
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu senekı formalarda begendım bır tek sey var. oda nıke nın en yı yaptıgı sey. renk uyumu. yanı renklerımız gercekten buydu ve tutturdu. ama formalar kotu. belkı kımse formalar hakkında yorum yapmasaydı kımse guzel seyler cızmeseydı ve formalar bu olacak sdemeseydı o zman bu formalar cok begenılecektı emınım. ama ıste bızler daha ıyı yaptık kocaman nıke bunu mu yaptıya gelıyoruz. bakalım ya hayırlısı olsun.
                Renkleri mi uydurdu ...

Bunlar uydurmuş hali mi ??? ...
                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak garziya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aynı forma arma düzgüm. Sanırım photoshop ya da serkanda yamuk duruyordu
                  Bu forma fena deil şu avea yazısı biraz daha küçük olsa çok daha güzel olacak
                  En son favory_61 tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 19:53.

Yorum

• En azından böyle daha güzel olmuş. Keşke birşeyi en baştan akıl etselerdide hem taraftar stres olmasaydı hemde serkana ayıp olmasaydı. Ele güne rezil olduk oda ayrı bir konu.

Şimdi asıl önemli olan doğru oyuncu tercihleriyle doğru bir fotoğrafçıyla tanıtımı yapmak.

Yorum

• formalar böyle daha güzel
                      serkan'dan fotomodel yaratmaya çalışanlar utansın

Yorum

• bari aveanın o işaretini koysaydılar.biraz renk katardı belki...
                        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• tebrikler resmi site
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Ben bu formayı alırım arkadaş. Paşalar gibide giyerim
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben bu formayı alırım arkadaş. Paşalar gibide giyerim
                              AAynen, muhteşem bir forma.Diğerleri de koyulsada onlarada baksak..
                              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben bu formayı alırım arkadaş. Paşalar gibide giyerim

Babanin hayrina birtanede bana al ilhanim
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X