Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• en iyi tepkiyi oylamada 1 vererek göstermek

Yorum

• artık antreman malzemeleriyle maça çıkarız en iyi seçenek bu hiç olmasa formalardan daha güzeller

Yorum

• bi çubuklu forma olmazmı
        formları atlet gibi yapmışlar
        bir tek avea yazılarını değiştirmişler

Yorum

• Ya arkadaşlar ne bu saldırı bi durun ya

Herkes sanki ufak bi başarısızlık bekliyordu sanki.

Yorum

• İlk olarak GTWorld tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TS CLUB MÜŞTERİ HİZMETLERİ az önce aradim elerinde bulunan Formlar web sitesindeki gibi degilmis yani Nike ile TS ayni izadaymis ... bu arda formlari ben beyendim ama yani Nike ile TS pek hosuma gitmedi Müsteri Hizmetleri öyle degince icim azacikda olsa rahatladi

hizada olanlardan giydirselerdi madem serkana bütün sitelerde dolaşıyo o fotoğraflar hey Allahım ya
            Bordomavi.net

Yorum

• ah nike ahhh

bu ne ya, okadar sevindim ama sunlara bak..vallah kumasa birsey demiyorum benimde bu kumasdan formam var ama bu tek renk beni deli ediyor ya...bi adam akkillii astonvilla ya benzeyen bide beyaz olan var "giyinilir" ama gerisi bos.

hele su turuncuyu hic giymesek daha iyi bence..TSCLUB in yaptigi turuncu forma bunlara bin basar yaa

Yorum

TS CLUB MÜŞTERİ HİZMETLERİ az önce aradim elerinde bulunan Formlar web sitesindeki gibi degilmis yani Nike ile TS ayni izadaymis ... bu arda formlari ben beyendim ama yani Nike ile TS pek hosuma gitmedi Müsteri Hizmetleri öyle degince icim azacikda olsa rahatladi
                Çok iyi bir haberde , Avea logosu hala büyük ve göbekte mi olacak..?
                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• atıp tutuyodu millet yok bilmem nerde gördüm formalar harika sabredin felan...Gördüükkk!!!
                  facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• yonetim bu olaya bence bi iş atsın çünkü forma gelirlerinden istediği parayı kazanamayabilir

Yorum

• Çuval olsun alacağım ama çuval olsun giymem aradaki fark burada...
                      Aklıma Süleyman ağabeyin geçenlerde yazdığı mesaj geliyor; Nike bize geçen diğer takımların formalarından arta kalan formaları getirecek şeklinde bir yazıydı sanırım. O zaman buna bir tepki vermedim formalar çıksın görelim bir dedim. Şimdi formalara bakıyorum aynen Süleyman abinin sözleri aklıma geliyor. Nike ile beş yıllık sözleşme yaptık; şimdi klube sponsor olarak verecekleri miktar ne ölçüde bilmiyorum ama bu işten zarar etmeyecekleri kesin, nasolsa bu Trabzonspor taraftarı bu formaları alacak sizde dayayın bize stoklarınızı!!!
                      Sorun formanın güzel olmaması da değil; öyle ya da böyle alacağız bu formalardan lakin beni hiç ciddiye almadığını düşündüğüm bir firmanın benim takımıma olan sevgim üzerinden ticari kar elde etmesi beni inanılmaz derecede öfkelendiriyor.
                      Gelecek sene bu konuya BMN olarak ciddi olarak eğilmeliyiz. Sitemizde yapılan tasarımlardan beğendiklerimizi sponsor firmanın gözüne sokmalıyız. Daha önce bize hak ettiğimiz saygıyı göstermeyen firmalara bunu ödettik. Seneye ben sitemizde bulunan formalardan giymek istiyorum, istiyerek, severek, teşekkür etmek için forma almak başka, sadece klube yardım etmek için almak ve giymemek başka.
                      Dahası bu sponsor firmanın yeterli ciddiyeti göstermemesi malesef çok sevdiğim yönetimimizi de zor duruma düşürdü...

Yapacak bişey var mı bu sene? Bence yok gidip paşa paşa benimle dalga geçtiğini düşündüğüm firmanın formalarını sırf klubümü sevdiğim için alacağım. Yine de bunun hesabını uzun vadede BMN soracaktır!!!

Yorum

Ben söylediklerinin doğruluğundan şüpheliyim açıkcası. Sonuç olarak tanıtım yapıyorlar ve ellerinden geldiğince simetrik olan formaları seçmişlerdir. Kısacası simetri forma hayalinin de yalan olacağını düşünüyorum. Bu yüzden fazla ümitlenmeye gerek yok.
                        . .
                        . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                        . .

Yorum

• İlk olarak kocaman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          artık antreman malzemeleriyle maça çıkarız en iyi seçenek bu hiç olmasa formalardan daha güzeller
                          aynen sana katiliyorum onlari forma diye giyerim vallah ya en güzeli yinede onlar

Yorum

• Ahmet abi görüşmelerden sonra çekilmiştir umarım haber.
                            daha profesyonel bi tanıtım olmalı

TS forma haberini geri çekti
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bunları hic ama hic haketmedik

afs bey nerdesiniz??? hani formalar düzelecekti? hani çok süper forma yapiliyordu?...
                              Yahu anladık beğenmedin de ortalığı niye germeye çalışıyorsun.Burda afs'mi dedi sadece düzelirler diye hepimizin beklentisi bu yöndeydi.Yazdığımız şeylerde karşıdakinin kırılmamasına özen göstererek bişeyler yazalım..
                              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• http://www.trabzonspor.org.tr/manset...&haberID=39403 bu ilk verilen haber manşetten

http://www.trabzonspor.org.tr/haber....&HaberID=39407 buda 2. verilen haber alttaki habere puan ver kısmına ve linklere bakarsanız anlarsınız.ne yapmaya çalışıyorlar bir türlü anlamak mümkün değil
                                diğerlerinden farklı...öteki...
                                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X