Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eyv. tmm da dünyanın en iyi forması trabzonun poşetinden kötüdür
    ciddi manada bize poşet dizayn etmişler
    kocaa trabzon bunları mı giyecek valla da billada utanıyorum yaaa
    bi de3 ay millete hava yaptıktan sonra

Yorum

• Yeni formalar tamamen görüntü kirliliği. Bu formaları görmedim sayıyorum kendim ve bu büyük yanlışlıktan dönülmesini bekliyorum önümüzdeki günlerde.

Yorum

• ....................................

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• o değil de bu formaların tanıtımını hazırlayan bu işlerle uğraşan görevlinin acil oalrak istifa etmesi lazım afs abinin de dediği gibi tanıtım önemli

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ya tamam anladık kötü formalar tamam....Yeter daa...Destek vermeyen almaz...

Hem bu kadar düşmemeliyiz...

3ligi bırak dünyanın en iyi takımlarının forması benim TRABZONSPORUMUN poşetine bile yaklaşamaz güzellik konusunda...

Ne olursa olsun alacağım demiştim.Durumum cok zor olduğu halde alacağım...
            Kardeşim bu nasıl bir mantıktır anlamıyorum ...

Gara poşetin üzerine nayk işareti bi de Ts amblemi ,AVEA da yazdık mı al sana siyah deplasman forması ...

Ne yapalım alacağız mecburuz ...

Niye alayım kardeşim 2 tane maraton kombine aldım bu formayı alacağıma 2 kombine daha alırım ...

Sen bu formaları Trabzonspor'a yakıştırıyor musun ? ...

Lütfen bırakın şu poşet olsun giyerim mavalını ...
            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Resmi site kaldırdı Haber61 yayından kaldırmıyor. İnna sabirin.. inna sabirin..
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak hayykolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                TS forma haberini geri çekti
                24 Temmuz 2008 / 18:23
                Trabzonspor'un resmi internet sitesinde saat 14.28'de manşetten “NİKE formalarımız taraftarımızla buluşuyor” başlıklı bir habere yer verildi.

Trabzonspor'un resmi internet sitesinde saat 14.28'de manşetten “NİKE formalarımız taraftarımızla buluşuyor” başlıklı bir habere yer verildi.

Haberde; Bordo Mavililerin yeni sezon sponsoru Nike tarafından üretilen formaların 26 Temmuz Cumartesi günü satışa çıkarılacağı kaydedildi.

Trabzonspor Taraftarlarının yeni sezon için tüm TS Club satış noktalarından formalarımıza ulaşabileceği duyuruldu.

"Forma haberine 652 Trabzonspor taraftarı 3,6 gibi çok düşük puan vermesi üzerine haber 17.30'da siteden çıkarıldı."

İşte daha önce Trabzonspor resmi internet sitesinde yer alan ve yayından kaldırılan haber:

NİKE formalarımız taraftarımızla buluşuyor”

Sponsor firmamız Nike tarafından 2008-2009 sezonu için üretilen maç formalarımız 5 ayrı dizaynda tasarlandı. Gerek tasarımı gerekse üretiminde kullanılan malzemenin niteliğiyle sahada mücadele verecek futbolcularımızın performanslarını artıracak özellikleri bulunan formalar vücut üzerinde daha sıkı görünecek ve oyun içerisinde rakip tarafından daha zor tutulup çekilecek yeni bir dinamik uyuma da sahip.

Formalarda kullanılan Nike teknolojisinin bir ürünü olan Dri-fit kumaş sayesinde ise vücuttaki nem dengelenecek. Böylelikle maç sırasında oyuncularımıza ekstra rahatlığın yanı sıra, performans artışı sağlanacak. Teri buharlaştırma özelliğine sahip bu teknoloji, sürtünmeleri ortadan kaldırıp, vücudun kuru kalmasına imkan vererek serin ve rahat bir performans imkanı yaratmış olacak.

Tüm taraftarlarımıza şimdiden yeni formalarımıza gösterecekleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyor, 2008-2009 sezonunun camiamıza üstün başarılar getirmesini diliyoruz”

KAYNAK: HABER61
                yok birde duracaktı habere bak yav
                diğerlerinden farklı...öteki...
                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• nike aston villa,wolfsburg,hertha berlin,atletico madrid.valencia,shaktar gibi takımlara forma üretirken reklam ve logoları kendi basıp gönderiyodu bizi dikkkate almadıkları ap çık ortada bir defa formalarımızın dizaynı ve kumaşı çok berbat bide bizimkiler saçma sapan yapıştırma yaptılar forma olayı çok ama çok kötü oldu puma ve kappa formalarımızı yaparken bütün işlemleri kendileri yapıyorlardı nike firması bizi umursamayıp böyle bir davranışta bulundu hevesimiz kursağımızda kaldı

Yorum

• Habere puan ver

---------->

3,28

769 Kişi

(yahu yeri değil ama google a giremiyorum sizdede aynı mı )
                    diğerlerinden farklı...öteki...
                    Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                    2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• bence bu kadar tepkiden sonra bu formaları geri çekerler. Anenm bile begenmedi formayı bu ne biçim forma diyo. Formayı almak başka bişey severek giymek başka bişey bence yol yakınken DÖNÜLMELİ...
                      ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                      **ARSİNLİ AKREP**
                      **61*77**

Yorum

• Haberi geri çekmişler ha. Hiç güleceğim yoktu. Gerçi alt başlık olarak açmışlar, şimdi baktım. 18 kişiden gidiyor ve hepsi 1 puan vermiş.
                        En son [KAPLAN] tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 19:08.
                        . .
                        . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                        . .

Yorum

• İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bence bu kadar tepkiden sonra bu formaları geri çekerler. Anenm bile begenmedi formayı bu ne biçim forma diyo. Formayı almak başka bişey severek giymek başka bişey bence yol yakınken DÖNÜLMELİ...
                          arkadaşım katılıyorum sana

Yorum

• Bu formalari İstemiyoruz... arma berbat!!! yol yakınken geri donulsun... çok kötu olacak!!!

Yorum

• protesto

arkadaşlar gerçekten çok kötü böylesini de görmemiştim ya oysaki internette ne güzel forma örnekleri vardı.bence hep beraber toplu bi protesto yapmamız lazım hemen değiştirsinelr.hemen harekete geçmeliyiz

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                (yahu yeri değil ama google a giremiyorum sizdede aynı mı )
                                yeri değil ama bende de oluyor. 2-3 defa yeniliyorum, deliriyorum sonra düzeliyor.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X