Arkadaşlar TSCLUB sitesindede çalışmalar var
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak vampire tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledoğru hatırladığım kadarı ile nike türkiyede geçen böyle bir şey söyleniyordu . Nike ürünleri gemi ile yollayacaktı ama ben pek inanmamıştım demek öyle oldu neyse olan oldu nerede yapıldıkları yada nasıl yapıldıkları önemli değil hemen hemen hepimiz şu anki tasarımlardan memnun değiliz . Keşke kulübümüz yapılmamış bir şeyi yapsa idi ve açıkca taraftarlara formalar konusunda sorular sorsaydı !
tasarımlardan memnunuz en azından ben memnunum zaten mevcut tasarımlardan giyiceğimiz belliydi süpriz olmadı ama tanıtım ve forma üzerindeki ayrıntılar hayal kırıklığıBordomavi.net
Yorum
-
acikcasi bir tanesini bile begenmedim. Nerde bizim cubuklular. yahu birde arkadaslar bu takımda giray var colman var cale var yattara var song var serkandan baska manen mi kalmadi.
acikca formaları begenmedim. Puma nin cubuklu ustu altın yaldızlı numaraların bile aradım.bence yonetim hemen bu ise el atmalı13 Vitor Hugo
Yorum
-
İlk olarak Hakanbostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
okadar da degil bukadar emek verilmiş transferler,nike, bimeks ve niceleriyle yeni anlaşmalar yapılmış.
gelecege dairr içimizde eskisinde daha pozitif bir ışık yeşermiş iken böle bişi söz konusu bile olamaz..
Ben bize verilmiş bu pozitif düşüncenin yitip gitmesine elimizden uçmasına izin veremem..bukadar basit degil
yorum olarak haklısınız cok şaşalı olmadı ama süpriz de degildi benim icin acıkcası..yapılanların icinde herkesin ortak begendigi formalarda 3 forma begendim 2 sini alacagım Beyaz ve Truncuyu...
ve ilersi icinde bitmesini istemedigim sonunda ise güzel günlerin iyi işlerin bizi bekledigini görüyorum...Ayrıca Ali fuat abime dee cok tesekkur ediyorum..her yorumunda bizleri aydınlatmak icin çabaladı. kimi dinledi kimi dinlemedi tartışılır ama elinden geldigince bize sabırlı ve ileri için olumlu düşünmemizde yardımcı olmaya çalıştı..
Yorum
-
İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekatılıyorum
bır metın ıle protesto edelım. bu konuda cıddıyım ben. lutfen arkdaslar. forma ıcın yapacak bırsey kalmadı ama en azından tepkımız bılısnsın.
Yorum
-
İlk olarak ÖzGür Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde şu formaların arkasını görseydik. Ben onuda merak ediyorum.
Yorum
-
nike bize okadar kötü forma yaptıkı sanki bizi ikinci sınıf takım gibi bence çok kötü yapmış bunları yapmak için fazla zaman harcamaya gerek yok yazıklar olsun beklendilerimize ne umtuk ne bulduk bu sen her şey güzel ama formalar için aynı şeyi söyleyemem....YAZIK ÇOK YAZIK NIKEBizim Rahat Olmadığımız Yerde Kimse İstirahat Edemez
Yorum
-
Bu nedir ya ! Bu nasıl bir tanıtım anlayışıdır ! Formaların böyle olacağını zaten biliyorduk ; ancak bu kadar kötü tanıtılacağını bilmiyorduk . Serkan gibi takımımızın boyuna göre en kilolu oyuncuyu alıp böyle amatörce bir tanıtım yapılması hiç hoş olmamış ! Bunun yanında armalarımızın düzelmesini beklerken tanıtımda bile yamuk armaların kullanılması hiç hoşuma gitmedi . Göğüs reklamları ise artık göbek reklamları olmuş . Bu işleri yapan personel kimdir , neye göre bu işleri yapar anlamış değilim ! Bu kadar da olmaz artık çok sinirlendim gerçekten . Kimse bahane uyduruyor demesin bana ! "Trabzonspor" gibi bir camiada bu kadar iş bilmezlik olmaması lazım !
Yorum
-
İlk olarak TS0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewww.trabzonspor.org.tr de anasayfadaki nike haberini kaldırmışlar yada benim internet explorer damı sorun var...inşallah kaldırmışlardır.kulüpteki bütün adreslere mail atmıştım nedir bu rezillik diye
ben begenmedim amblemimizi ve amblemiz ile nike logosunun ayni hisada olmayisini
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum