Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Lansman, sunum olaya bakış açımızı direkt etkilen bir güç

Kusur varsa Nike'ta değil bu işi böyle sunanlarda bence.

keşke öyle olsaydı ama malesef bu formaları nerde tanıtırsan tanıt bi şeye benzemez..
    haftalardır bekliyoduk ve bunlar tam bi hayal kırıklığı oldu...
    "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Tam bir Nike! Tasarımlar çok basit. Nike amblemi olmasa kimse yüzüne bakmaz bu formaların. Yazık...
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

• bence bunlar numune formalar olabilir..afs abinin dediği gibi seyircinin formaları görmesi açısından..serkanın giydiği forma bence büyük beden.hiza ve logoyuda güzel yapacaklarının sanıyorum.bizdeki göz onlardada vardır.yada ben çok iyimserimm

Yorum

• Nike formaları da nerdeyse hiç gelişmiyor. 8 yıl önceki formalarla bugünkü formalar aynı

Yorum

• Tamam Çekİm Felaket Derecede KÖtÜ Ammaaa İŞ Sadece Çekİmle Bİtmİyorkİ...

Tasarim Da Berbat..

Yanİ Renkler Bordo - Mavİ Olmasa Pazarda Bİle Satanin Elİnde Kalir Bu Mallar...!!
            Sadece "TRABZONSPOR"

Yorum

• sec begen al

Yorum

• anket te nıke oy verdiğim için utanıoruumm....
                #15 Ferhat ÖZTORUN

Yorum

• Yine aylar önce paylaşmıştım, yanılmamışım:

Yeni sezon formalarını görmek için sabırsızlanan Trabzonspor taraftarı ne yapacağını şaşırdı.

Nike'ın bu modellerini ve bize yapacağını ta ne zamandan beri biliyoruz. Şimdi görünce niye şaşırıyorsunuz ona şaşırıyorum. Bu işin lansmanını Nike'a bırakmalıydı kulüp, formaları böyle göstermekle hata etti. Nike istemese bile bunun için baskı yapmalıydı. Ben formaları beğenenlerdenim, beğenmeyenler öyel ağır şeyler yazıyorlar ki anlaşılır gibi değil.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yani şu formada ne gördünüzde bizim formayı eleştiri bombardımanına tutuyorsunuz? Her taraf karanlık!!! Topçinin giyduğu sıradan beyaz Valencia forması, nedir yani? bunun biizm formadan daha kaliteli ve daha güzel oduğunu neye göre kara verdiniz?Adamlar allamışlar, pullamışlar sıradan beyaz formayı millete yutturmuşlar işte...

Ah Sadri başkanım, ah!... Getirseydin şuraya Erol Atar'ı da millet fotoğraf görürdü...
                    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Adidas ile masaya oturulabilseydi eminim tüm takımlara hazırlamış olduğu 2008-2009 formalarını giyebilirdik. Dökme demir gibi tüm tasarımlar dümdüz. En ufak bir çizgi bile yok.
                      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                      Malik bin Dinar

Yorum

• çok fazla tartışmaya gerek yok. olan olmuş. umarım çok fazla çıkmamıştır da yenileri daha iyi bi şekilde yaprlar (logonun yerini) aslında bu nike e yakışmadıdan çok bizimkilerin iş bilmezlik ve beceriksizliğinden oldu.

ankaraspor un formalarına laf atılmasını da anlayamıyorum. çok güzel kumaşları var. bi nike mağazasına giderek kıyaslayın kumaşları ondan sonra isterseniz kötüleyin. formalar kötü olmaktan ziyade turuncu ve bordo formanın altına beyaj şort olmadı. görüntüyü bence ençok o bozdu
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hala fotoğraf çekimine bakıp, Ankaraspor'un formaları ile o kötü çekimli formalarımızı karşılaştırıyorsunuz öyle mi? Yarın aynı mesaja iyi çekilmiş bir fotoğrafla Trabzonspor Ankaraspor maçının görüntüleri yapıştırılınca ne diyeceksiniz peki? Hangi forma güzelmiş denince aynı şeyi mi söyleyeceksiniz merak ediyorum.
                          Bravo size. Fotoğraftan forma kalitesi tahlillerine devam yani.

Sabırsızsınız diyorum. Formaları bugün beğenmeyenler, hemen duygusal tepki verenler bile, takımın üzerinde görünce kararlarını değiştirecekler.

Hatırlayın Milli Takımın formalarının ilk lansmanı yapıldığı zaman ile şampiyona sonrası formaya bakışınız aynı mıydı?

Fotoğraf çekimi, lansmanı, konu mankeni, elbette kaliteyi formayı algılamamızı değiştirir. Bunun örneklerini Aston Villa forması üzerinde göstermiştim.

İlk bakışta beklentilerinizin yüksekliğinden ve sunumun kötülüğünden gözünüze kötü gelmiş olabilir. Burada ne söylediğinin farkında olmadan formalar hakkında ve benim hakkımda ağır kelimeler kullanlar yarın söylediklerine pişman olacak gibime geliyor.

Beğenmeyenler hemen tepki verdiği için sanki 'hiç kimse beğenmemiş, eyvah mahvolduk' gibi hava oluşturuluyor. Yarın beğenenlerin daha çok olacağını düşünüyorum.

Ben formaları beğendim. İyi ki Trabzonspon Nike ile anlaşmış. Bu kadar insafsız ve sabırsız taraftarlarımız olduğu için ( hepsi değil ) Allah bu yönetime sabır versin.

Eleştirilerimi, gödüğüm hataları ben de söyledim. Üstelik kuru kuruya kötülemek, moral bozmak için değil. Arada büyük bir fark var: eleştirirken çözümü de ortaya koyuyorum ben.

Tanıtım kısmını çok amatör ve kötü bulduğum, modellerin nasıl olacağını aylar öncesinden bildiğim formaları ben beğendim.

Bana katılmayabilirsiniz, fakat bu beni veya bir başkasını kırmanızı ve haraket etmenizi gerektirmez.
                          Anlayan anladı.
                          abi haklısn bizim dersimiz formalardan ziyade bu yapıştırma amlemlerden. yaa bizizm logomuz neden dikme değilde yapıştırma geçensenede böyleydi. biz amatör takımmıyız bu ne saçmalık benim tek sıkıntım ve kızgınlığım buna üzerimde tsclup forması var çubuklu onun üzerinde dikişli arma var bunları yapanlar bizim adamlarımız değilmiydi. neden gene o şekilde yapılmıyor neden bu kadar rezil bir lansman ve kalite anlayışımız var yemin ediyorum amatörlerdende kötüyüz bu konularda yok böyle bir olay
                          BORDO MAVİ ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Çubuklu formanın ne zaman çıkacağı konusunda bir bilgi var mı?
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Formanin yazilari'da bordo olsa. Nasil?
                              .

Yorum

• Biri Hollanda'nın EURO 2008 formalarını bulamaz mı..bakın ne kadar mükemmel..tek renk olmasına rağmen kesimiyle, sunumuyla, çok estetik..onlar da nike...
                                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X