Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu formalari bende bu halde göndermek istemezdim, fakat burdaki bircok arkadasimiz formalarin nasil olacagini bilmeleri icin gönderdim. Zaten biraz sonra bircok kisi gördükten sonra silecegim o msji
    O formada Trabzonspor amblemi olmadan " İşte bunlar Trabzonspor'un formalarıdır. " ne sen ne de bir başkası diyemez. Bir çok kişi gördükten sonra o mesajı silmenin esprisi nedir? Bu konu misafirlere de açık giren birisi alsa atsa kendi forum sitelerine bakın Trabzonspor formaları yerlere serilmiş ancak böyle fotoğraf çeker bunlar deseler ne diyeceksin?

Eskiden bir abi eklemişti bilgisayarıma kaydettim bir çok kişi görsün diye koydum öyle mi? Geçelim bunları.

Artık silsen ne olur silmesen ne olur sen bu zihniyetle devam ettiğin sürece.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O formada Trabzonspor amblemi olmadan " İşte bunlar Trabzonspor'un formalarıdır. " ne sen ne de bir başkası diyemez. Bir çok kişi gördükten sonra o mesajı silmenin esprisi nedir? Bu konu misafirlere de açık giren birisi alsa atsa kendi forum sitelerine bakın Trabzonspor formaları yerlere serilmiş ancak böyle fotoğraf çeker bunlar deseler ne diyeceksin?

Eskiden bir abi eklemişti bilgisayarıma kaydettim bir çok kişi görsün diye koydum öyle mi? Geçelim bunları.

Artık silsen ne olur silmesen ne olur sen bu zihniyetle devam ettiğin sürece.
      Abicim ben bunlari insanlarin bilgi sahibi olmalari icin ekledim! Bu formalarin üzerinde hem amlbem'de yok! Yere serilse ne fark eder, serilmese ne fark eder?!

Bunlar yeni formlarimiz, isteyen inanisn, istemeyen inanmasin. Sence bu resimleri bosunami yaptim:

?!
      En son a f s tarafından düzenlendi; 23.07.2008, 16:27. Sebep: Yeterince görmedik mi? Üstelik aynı sayfada tekrara gerek var mı?
      .

Yorum

• Bak ne güzel forma tasarımları yapmışsın bilgi budur güzel kardeşim. O resimlerle bilgi felan verilmez.

Bu resimleri tabii ki boşuna yapmadın. Ama her sayfada insanların gözüne sokmaya da gerek yok diyorum hani.

Dip not öyle " ! " ünlem felan ekleme mesajlarının sonuna Gerek yok rest çekmeye veya tavır koymaya.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• formalar böyleyse bence daha güzel olabilirdi ben turuncu formayı bide bordoyu beğenmedim
          MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            açıkcası bu formanın tipi benim pek hoşuma gitmedi.. şöyle kalın çizgili çubuklu bir forma iyi gider bize..
            benimde en büyük askim kalin cubuklu forma, gecen sezon barcada oldugu gibi
            En büyük TS

Yorum

• Bravo Size

Havanda Su Dövmek
              Anlamları:
              [1] Hiçbir yarar sağlamayan bir işle boşu boşuna uğraşıp durmak.
              [2] Kendini yormaktan başka bir işe yaramayan şeylerle uğraşmak.
              [3] Trabzonspor'un yeni Nike formalarını görüp, dokunmadan, fiyatı, tasarımı ve armalarının yapıştırılması ile ilgili yorum yapmak.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• abi haklısında önyargılı olmamak lazım ama bu turuncu forma ankaraspordada var ben ondan öyle dedim.
                MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• İlk olarak powerts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  abi haklısında önyargılı olmamak lazım ama bu turuncu forma ankaraspordada var ben ondan öyle dedim.
                  Eski sayfalara bir baksan onların kaleci forması olduğunu öğrenirdin

Yorum

• İlk olarak powerts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    abi haklısında önyargılı olmamak lazım ama bu turuncu forma ankaraspordada var ben ondan öyle dedim.
                    Geçen seneki kaleci formasını bütün takım giymeyecek heralde.
                    Mesajım genele idi, kimsenin alınmasına gerek yok. Fakat mesaj yazmadan önce ne yazdığınızı dikkatlice okuyun.
                    Hata yaparsanız, veya yanlış anlaşılacağını düşündüğünüz bir şey yazarsanız, mesajınıza girip o hatayı düzeltin, tıpkı şimdi benim yaptığım gibi.

Hele çıksın bütün formalar, ondan sonra yorum yapalım diyorum sadece.
                    Sabretmesek de beklemek zorundayız...

Az kaldı, çok az...
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 23.07.2008, 16:48.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Sami'nin elinde gördüğümüz formanın tasarımını beğenir ya da beğenmeyiz. Zevkler farklıdır elbet. Ama beni daha ziyade renkler ilgilendiriyor. Trabzonspor resmi web sitesi ana sayfadaki 40. yıl Trabzonspor başlığına bakın lütfen... Renkler olağanüstü orada. Ama hemen yanındaki arma renkleri berbat...

İşte o yazıdaki bordo mavi içimi titretiyor... Umarım forma renkleri birebir aynısıdır...

Yorum

• şu 10 numara gelsede formalar cıksa
                        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• 41 yil formasi cikartsalar ne güzel olur
                          sag tarafda trabzonspor armani
                          sol tarfda 41yil armani....

bizim formada 2 augostos 1967 yazdirsalar
                          En son onur-61 tarafından düzenlendi; 23.07.2008, 17:05.

Yorum

• formalar çıkmadığı için hazırlık maçı bile yapamıyor takım.
                            (iyi bağladım olayı)

Yorum

• forma veya simetriden çok dikkatimi çeken amblem, T fazla genis, umarım amblem boyle olmaz.
                              ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Valla yukarıdaki formanın reklamsız olanından siparişimi verdim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X