harbiden fiyatları çok pahalı 50 60 olsa neysede 80 ytl çok para arkadaş.o parayı verebilen var veremeyen var fiyatları orta düzey yapsalar herkes alsa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak nurbanu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bugün birinin üstünde yeni nike formalarından gördüm. hemen ts club a gidip sordum gelmedi daha dediler. cuma- cumartesi gelcekmiş. fiyatlarda 75- 85 ytl arası değişiyormuş. ya ben anlamadım o çocuk formayı nerden buldu ama itiraf edeyim çok güzeldi düz mavi hemen omzunu üstünde de nike amblemi var. ya birlikte boykot edip almasak da fiyatalrı düşürseler. ben bi kaç tane hediye almam lazım. 50ytl faln olsa normaldi ama 80 fazla değil mi?
Yorum
-
İlk olarak nurbanu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bugün birinin üstünde yeni nike formalarından gördüm. hemen ts club a gidip sordum gelmedi daha dediler. cuma- cumartesi gelcekmiş. fiyatlarda 75- 85 ytl arası değişiyormuş. ya ben anlamadım o çocuk formayı nerden buldu ama itiraf edeyim çok güzeldi düz mavi hemen omzunu üstünde de nike amblemi var. ya birlikte boykot edip almasak da fiyatalrı düşürseler. ben bi kaç tane hediye almam lazım. 50ytl faln olsa normaldi ama 80 fazla değil mi?Trabzonspor ürünlerini mi boykot edeceğiz? Bana çok ters geldi.
Ayrıca formalar futbolcuların giydiği gerçek formalar ve taraftar formaları olmak üzere 2 çeşit olarak satılacak ve taraftar formaları daha ucuz olacak, fiyatları fazla bulanlar taraftar formalarına yönelebilir.
Yorum
-
İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor ürünlerini mi boykot edeceğiz? Bana çok ters geldi.
Ayrıca formalar futbolcuların giydiği gerçek formalar ve taraftar formaları olmak üzere 2 çeşit olarak satılacak ve taraftar formaları daha ucuz olacak, fiyatları fazla bulanlar taraftar formalarına yönelebilir.
benim sorduklarım taraftar formasıUnut gitsinHayat şimdi bi başka güzel
ANS 61 DNMSZ ;)
Yorum
-
İlk olarak nurbanu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim sorduklarım taraftar forması
Yorum
-
İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyleyse bence de pahalı tabi, ama boykottan daha iyi bir çözüm bulmak lazımöğrenciyim ben
daha makul bir yolu varsa söyleyin ben riayet ederim ...Unut gitsinHayat şimdi bi başka güzel
ANS 61 DNMSZ ;)
Yorum
-
İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar inanmiyorum ama 40 ytl olacakmis formalar
valla bende inanamyiorumTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaynak?...
ismini veririm ama dogru cikmaz kendiside zarar görmüs olur...
ayrica almaynada nike magzalaridna bu formalar satisa sunulacak oda ayri bi müjde...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebildiğin 40 ytl yani ya para da önemli değil sanki başka bir şekilde destek veriyoruz da maddi olarak forma parasını soruyoruz 200 ytl olsun yine alırım her sene olduğu gibi....İnadına Destek...
ya zaten en fazla 80 ytl olur diyordum...okadar bile olmaz...kimse veremez okadar parayi...60 ytl felan hesapladim...
ama bakalim ya...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum