Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Modelin adından dolayı çok geçtiği için sizinle paylaşayım dedim.
    Böylece yeni sezon formalarımızın ne Aston Villa'nın ne de Westham United'ın eski veya yeni sezon formalarının olmadığı Trabzonspor forması olduğu bir kez daha tescillenmiş olsun.
    Westhan United yeni sezon formaları.
    Yeni sitemizde de formaları detayları ve güzel fotoğrafları ile satarlar umarım.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ve unutulmaması gerekenlerden:
      Bebekler

ve çocuklar için formalar

Yorum

• İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben almanyada yasiyorum ve formalar hakkinda bir sorum olucakdi....
        tsclubdan alirsak, yane internetden siparis verirsek, gümrükde problem yasarmiyim, pahali olur mu?

özel mesaj ile cevap verirseniz cok minnetdar olurum, lütfen, bu benim icin cok önemli

Yurt dışından alışveriş

Yurt dışından yapılan alışverişlerde ürünün gideceği devlet bazı zamanlar gümrük vergilendirmesi yapmaktadır. Yapılan gümrük vergilendirmesi tamamıyla o devletin elinde olan bir durumdur. Bir gün farklı bir gün farklı uygulama yapılabiliyor. Bu nedenle www.trabzonspor.com.tr adresinden alışveriş yapacak olan yurt dışındaki taraftarlarımızın gümrükte olabilecek olan vergilendirmeyi göz önüne almaları ve kabul etmeleri gerekmektedir. Yurt dışı alışverişi için de yurt içinde olduğu gibi kargo ücreti talep edilmemektedir.

Trabzonspor lisanslı forma, eşofman takımı ve diğer tüm ürünleri TS Club mağazalarında ve internet sitemizde bulabilirsiniz

Yorum

• Artık sabırsızlıkla bekliyoruz formalarımızı.Umarım beklediğimiz, istediğimiz şekilde olur formalarımız.
          Colmandante

Yorum

• nike mağazalareda satılan ürünleri kulübe gönderir onlarda üzerine avea ülker ve ts logoloarını yapıştırarak satışa çıkartır. ben reklamlı ürün giymek istemiyorum
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• TS'nin yeni formaları bekleniyor

Trabzonspor taraftarı 25 Temmuz'da satışa çıkacak NİKE formalarını sabırsızlıkla bekliyor. Bordo mavili kulübe ait TS Clup'larda bugüne kadar geçtiğimiz sezon giyilen Puma formaları satışa çıkarmış ve stoklar tükenmişti. NİKE ilk planda bordo mavililere y

21 Temmuz 2008 / 16:20
              Trabzonspor taraftarı 25 Temmuz'da satışa çıkacak NİKE formalarını sabırsızlıkla bekliyor.

Trabzonspor taraftarı 25 Temmuz'da satışa çıkacak NİKE formalarını sabırsızlıkla bekliyor.

Bordo mavili kulübe ait TS Clup'larda bugüne kadar geçtiğimiz sezon giyilen Puma formaları satışa çıkarmış ve stoklar tükenmişti.

NİKE ilk planda bordo mavililere yeni sezonda giyilecek formalardan 7 bin adet gönderdi.

Yeni formalara Trabzonspor ve sponsor firmalarının amblemini vurduktan sonra satışa sunulacak.

25 Temmuz'a kadar işlemlerin bitmesi beklenirken, formalar ortalama 80 YTL'den satışa çıkacak.

Yorum

• Sırt numaraları için Barca'nın fontu güzel veya Türk Milli Takımının aynısı olursa o da kabul.

Yorum

• ark.lar formalar büyük ihtimal 25 inde çıkacak
                  bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• forma fiyatlarının 70 ile 80 arasında olacağını tahmin ediyorum
                    u will need justice at the end..

Yorum

• ne dıyosun afs abı 80 ytl fazla dıyılmı hanı mesela veremeyecek felan olur 50 olsaydı yıne duz hesapayrıca west ham ın formaları cok guzel bızımkıde boyle yapılır ınsallah mavıde guzel tam bızım rengımız pardon abı konuyla alakası yok ama resımdekı senın cocugunmu yoksa kucuklugun felanmı cok tatlı
                      İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                      Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ne dıyosun afs abı 80 ytl fazla dıyılmı hanı mesela veremeyecek felan olur 50 olsaydı yıne duz hesapayrıca west ham ın formaları cok guzel bızımkıde boyle yapılır ınsallah mavıde guzel tam bızım rengımız pardon abı konuyla alakası yok ama resımdekı senın cocugunmu yoksa kucuklugun felanmı cok tatlı
                        Avatardaki oğlum Abdullah Ferkan Saruhan ( junior afs ) 4 yaşında.

Milli takım ve Bancelona formalarının kaliteli olanlarının fiyatının 90 milyon civarında olduğunu düşünürsek fiyatlar normal geliyor bana. Zaten ürünlerde futbolcuların giydiği 1.kalite formalar ve aynı modelin ekonomik taraftar versiyonu olacak. Doğal olarak taraftar formaları daha ucuz olur. Puma ve Kappa'nın fiyatlarını düşününce bana makul geldi. Renklere bayılacağız. Beyaz forma çok güzel. Bordo ve turuncu tişört gibi giyebileceğimiz şekilde yapıldı. Ve haen üretimde olan çubuklu formalarımız senenin satış patlamasını yapacak formalarımız olacak.
                        Az kaldı.
                        Çok az....

Yorum

• 80 Lira çok para.bir iki tane daha puma alacağım
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Milanın uzun kollu çizgili forması 100 ytl bizimde öyle formamız çıksın 100 ytl verip alırım çizgili uzun kollu
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Mükemmel gözüküyorlar gerçekten
                              Mustafa KARA
                              Trabzon ÇayKARA

Yorum

• takıma destek için 100 de olsa vereceğim vala

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X