Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bordo polar çok güzel yapsınlar hemen alırım
    u will need justice at the end..

Yorum

• ben bunları beğenmedim kemallazın polarları daha iyi
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nike'ın böyle ürünleri var. Fakat bize yaparlar mı bilemem. Ya da söz konusu ürünlere bizimkiler logo vs dikip taraftara sunabilir..

ikincisi çok güzelmiş trabzonsporun logosunuda koyarsa tam olur

"Gaye tek,ölmemek"

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben bunları beğenmedim kemallazın polarları daha iyi
          Ne yazık ki gerçek görüntüsü onlar

Yorum

• burda o kadar güzel resimler yapildi sunuldu ama arkdaslar size birsey diyim laf armizda hic biri duymasin bu sunduklarimiz olsun diger resimdeki formlar olsun hic benzerlik yok...
            cok saheene FORMALAR geliyor ben size sadece bunu diyim baskada birsey demiyorum...
            Ordumuz, Türk Birliginin Türk Kudret ve Kabiliyetinin Türk Vatanseverligin Celiklesmis ifadesidir... K.Atatürk

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne yazık ki gerçek görüntüsü onlar
              dileğimiz kemallazın polarlarının gerçekleşmesi belkide bizim için yapılır özel olarak...

Yorum

• Sponsorsuz yapmazlar

Yorum

• valla hepimiz birer tasarım uzmanı olmuşuz nike bizi işe almazsa şaşarım
                  Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                  Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                  .................Yenişehirli Avni

Yorum

• Şafak 4.....

Yorum

• Formalar ne zaman çıkacak? Modeller hangisi gibi aynı soruları sormayı bırakalım, biraz genel kültürümüzü geliştirilelim.

İlerici ve yenilikçi tasarımlar ' son moda ve çok modern sanat ' derinden derine kendini belli eden politik söylemler ' insanlık durumu hakkında sosyal anlamda ciddi kanaat ve ifadeler ' Beijing gibi bir şehir hakkında kişinin aklına ilk gelenler bunlar olmuyor, ama şehir merkezinden (yani, Tiananmen Meydanı) takriben 45 dakika uzaklıktaki eski Sovyetlerin finanse ettiği elektronik fabrikaları kompleksi, giderek Bauhaus tarzı 798 / Dashanzi Sanat Bölgesine dönüşmekte. Ve, Nike'ın, kısa bir süre önce açtığı Nike 100 isimli yeni galerisinin konumu olarak 798 Bölgesini seçmiş olmasına şaşmamak gerek; bu retrospektif nitelikli galeri son elli yıl boyunca tasarlanan ve üretilen 100 Nike eserinin sergilendiği bir mekan olarak öne çıkmakta.

Bir reklam panosu büyüklüğündeki sabit görünümlü duvar kendi ekseni etrafında dönerken, üzerine resmedilmiş atletik tarz silüetler de binanın dış cephesi boyunca dönmüş oluyor. Girişte konukları 100 adet Apple iTouch karşılıyor, öte yandan, galeri alanını ise spor giysiler ve bildik renkler kaplamakta. Dinamik dış cephe, galerinin tavanı boyunca spor giysi görüntüleri sergilerken, artık bir ikon olan turuncu ayakkabı kutusu şekiller tavana kadar dizilmişler ve buradan geniş ve tek alan olarak düşünülmüş olan gösterim yerine geçiliyor.

Turuncu kutularda ve yan duvarlardaki nişlerde sergilenmek üzere Nike, 'Drag Savaşı'na atfen 100 sanat eseri' seçmiş ' söz konusu parçalar Nike'ın kurucularından efsanevi koçu Bill Bowerman'dan esinlenerek seçilmiş olup, onun az ile çoğu başarmak felsefesini yaşatmayı amaçlamış bulunuyor. Birkaç örnek verirsek ' 006 Numara: 1967 uzun mesafe koşusunun taşlı zemininden örnekler ve bunun geliştirilerek değiştiğini gösteren başkaları ve sonunda ulaşılan 008 Numara: Bowerman'ın waffle tavasının yüzeyi ki, bu yüzeyden esinlenerek koşu ayakkabılarının tabanı değişecek ve böylece o zamanlar yeni kullanılmaya başlanan üretan materyalden yapılmış koşu yollarında koşarken ayağa gerekli traksiyon sağlanmış olacaktı; bunların sonucunda ulaşılan 009 Numara: Wafle Tavası görünümlü dış taban yüzeyi olan Tiger isimli koşu ayakkabısı ki, bu ayakkabı ile ve Bowerman'ın koçluğunda 44 All Americans, 19 Olympians spor etkinlikleri şampiyonu ve 12 Amerikalı rekor sahibi sporcu yaratılmıştır.

Dünya çapında atletleri olmasaydı Nike ne olurdu? Basketbol oyuncusu Michael Jordan ve onun Air Jordan ayakkabılarına atfen ve sporcuya selam niteliğinde çeşitli sanat eseri parçalar hazırlanmış. Koşucu Michael Johnson'ın 'Altın Ayakkabı 1' isimli ayakkabısı kesilerek açılmış ve analiz edilerek sergilenmekte; öte yandan Johnson'ın koşarken alınan hareketli görüntüsü gösterim duvarlarına yansıtılıyor.

Bu Ağustos ayında veya her hangi bir zaman Beijing'e yolu düşenler, 798'i ziyaret etmek için en az yarım gün ayırmayı ihmal etmemeliler ve, Nike 100 Galerisini gezdiklerinde hem Nike hakkında biraz daha fazla bilgi edinmiş olacaklar, hem de Nike'ın dünyadaki konumunu nasıl kazandığını görecekler. Andrew J Wiener
                      En son a f s tarafından düzenlendi; 21.07.2008, 10:44. Sebep: ne zaman geldiniz? Demin kimse yoktu bu başlıkta :)
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Önce 15 Temmuz söylentileri çıktı sonra 20 Temmuz söylentileri gündeme geldi. Ortada resmi bir açıklama yok. Taraftar sabırsız ve formaların ne zaman çıkacağını sorgulamak en tabii hakları. Herkes forma almak istiyor, herkes yeni formaları bir an önce görmek istiyor.

Artık resmi bir açıklama yapılsın şu tarihte çıkacak diye. Bu çok zor olmamalı.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• arkadaslar 18 temmuzda email attım yetkililer bana 41.yıl partisinde tajnıtılacak dendi

Yorum

• From: Gkhn Trk
                            Sent: Sunday, July 20, 2008 1:06 PM
                            To: info@trabzonspor.org.tr
                            Subject:

Merhabalar

Tüm Taraftarlar sabirsizla Yeni Formalarin hanki tarihde cikacani bekliyor. Bize bu konuda bilgi veriseniz cok sevniriz

tesekür ederiz

cevap:
                            SEVGİLİ TRABZONSPOR TARAFTRI YENİ FORMALARIMIZ BU HAFTA SONUNA KADAR SATIŞA ÇIKACAKTIR.İLGİLERİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ
                            Ordumuz, Türk Birliginin Türk Kudret ve Kabiliyetinin Türk Vatanseverligin Celiklesmis ifadesidir... K.Atatürk

Yorum

• İlk olarak bora__bora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaslar 18 temmuzda email attım yetkililer bana 41.yıl partisinde tajnıtılacak dendi
                              41. yıl partisi ne zaman ?

Yorum

• Bu başlık durulmuş 1-2 gündür sanki.. Galiba geri sayıma başladı herkes.. Sözün bittiği yer, zaman bu galiba formalar çıkınca patlama yaşıycak bu sayfa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X