İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReklamın olmadığı var mı?
Yorum
-
formalar ne zaman çıkacak sorusuna cevap
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu başlığı biraz dikkatli takip edenler birçok bilgiye çok rahat bir şekilde ulaşabilir.İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Merhaba,
İlginizden dolayı teşekkür ederiz.
Nike marka ürünler bu ayın 20 si yada 25 şia arası satışa sunulacak. Yine 25 şi gibi sanal mağazamızda satışta olabilecekler. Şimdilik tanıtımla ilgili bir karar alınmamış yani tanıtım olmayabilir.
Nike formaların Nike mağazalarında satılıp satılmaması konusunda henüz anlaşma yapılmadı. Ama büyük bir ihtimalle satılacak.
Saygılarımızla
Özkan YAVUZ
Mağazalar MüdürüTrabzonspor Tic. Ür. Tic. A.Ş.
Kemerkaya Mah. Halkevi Sok.No:14 TRABZON
Tel: 0 462 326 20 77
Gsm: 0 555 717 19 67 0 532 456 30 70
Faks: 0 462 326 67 97
wwww.trabzonspor.org.tr
ww.trabzonspor.com.tr "
diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak [KAPLAN] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz tişörtlerin reklamsız olanı mı satılıyor Ts Club'da ? Yoksa yukardaki Tayfun'un üzerindeki gibi olanı mı ? Yukarıdaki yorumlardan pek birşey anlaşılmıyor açıkcası...
Yani Nike'nın bu tür ürünleri 50 YTL den aşağı olmaz. Tekstil ürünleri sunacaklardır heralde Ts amblemli olanlardan
Yorum
-
bu arada ismi lazim degil, istanbuldaki guzel alisveris merkezlerimizden birinde, Nike magazasina ugradim geldi mi diye Trabzonspor formasi diye sordum. seyahatten donunce bir ara forumda 15nde cikacak muhabbetleri vardi ya... bende gelmistir diye umitliydim...
Adamlar sanki uzaydan gelmisim gibi baktilar, TS formasi mi diye...Sanki Pakistan takimi trabzon...Ben alingan davranmis ve yanlis da anlamis olabilirim ama uyuz oldum, inadina gidip ordan cikan tum formalardan alicam, gorsunler Trabzonsporun potansiyelini...There are 10 kinds of people
Those who understand binary and
Those who don’t
Yorum
-
Ya çıkış tarihi çok önemli değil aslında da merak ediyoruz işteBirde şuan Trabzon'da Avrupa'dan gelen İstanbul'dan gelen çok yoğun oluşum var.. Şuan çıkması kulübün yararınadır.. Baya satış olur diye düşünüyorum..
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar belki yeri degil ama bu resmi sizle paylasmak istedim!
Resim bana ayitYeni başkan yeni hayaller!!!
Yorum
-
İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada ismi lazim degil, istanbuldaki guzel alisveris merkezlerimizden birinde, Nike magazasina ugradim geldi mi diye Trabzonspor formasi diye sordum. seyahatten donunce bir ara forumda 15nde cikacak muhabbetleri vardi ya... bende gelmistir diye umitliydim...
Adamlar sanki uzaydan gelmisim gibi baktilar, TS formasi mi diye...Sanki Pakistan takimi trabzon...Ben alingan davranmis ve yanlis da anlamis olabilirim ama uyuz oldum, inadina gidip ordan cikan tum formalardan alicam, gorsunler Trabzonsporun potansiyelini...
abi sen söyle yeri bize oraya bir baskın yapalım forma alımı içinanlasınlar birde abi aynı pozizyon bana olacaktı ki lafı oturturdum çok güzel bir şekilde küçük düşürdüm onları
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum