Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bugün Nike mağazasına gittim ve aşağıdaki Tayfun'un üzerindeki t-shirt ü gördüm. Çok hafif, kumaşı çok güzel. Logo - reklam vs bizimkiler dikmiş. Formalarla birlikte sade ya da TS amblemli olanı çıkarsa almayı düşünüyorum. Fiyatı 43 YTL idi burda. Gerçekten çok hoş duruyor.

Reklamın olmadığı var mı?
    www.twitter.com/SDanismaz
    Gugudali..
    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Reklamın olmadığı var mı?
      İşte ben reklamsız olanı diyorum 43 YTL idi. Çok hoş ya gerçi siz yakından da gördünüz

Yorum

• formalar ne zaman çıkacak sorusuna cevap

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu başlığı biraz dikkatli takip edenler birçok bilgiye çok rahat bir şekilde ulaşabilir.
        İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Merhaba,

İlginizden dolayı teşekkür ederiz.

Nike marka ürünler bu ayın 20 si yada 25 şia arası satışa sunulacak. Yine 25 şi gibi sanal mağazamızda satışta olabilecekler. Şimdilik tanıtımla ilgili bir karar alınmamış yani tanıtım olmayabilir.

Nike formaların Nike mağazalarında satılıp satılmaması konusunda henüz anlaşma yapılmadı. Ama büyük bir ihtimalle satılacak.

Saygılarımızla

Özkan YAVUZ
        Mağazalar MüdürüTrabzonspor Tic. Ür. Tic. A.Ş.
        Kemerkaya Mah. Halkevi Sok.No:14 TRABZON
        Tel: 0 462 326 20 77
        Gsm: 0 555 717 19 67 0 532 456 30 70
        Faks: 0 462 326 67 97
        wwww.trabzonspor.org.tr
        ww.trabzonspor.com.tr "
        ALİ FUAT Abi sana katılıyorum bazı renkdaşlarımız maalesef yarım yamalak takip ediyor forumu.formalar ne zaman çıkacak sorusuna TS Clup tan gelen cevaptır.daha önceki sayfalarda da bu bilgi mevcuttur.
        diğerlerinden farklı...öteki...
        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• valla ne zaman cikarsa ciksin 28.08 kiz arkdasim türkiyeden geliyor ve yaninda Nike formasida olcak allah izin verise
          Ordumuz, Türk Birliginin Türk Kudret ve Kabiliyetinin Türk Vatanseverligin Celiklesmis ifadesidir... K.Atatürk

Yorum

• Beyaz tişörtlerin reklamsız olanı mı satılıyor Ts Club'da ? Yoksa yukardaki Tayfun'un üzerindeki gibi olanı mı ? Yukarıdaki yorumlardan pek birşey anlaşılmıyor açıkcası...
            . .
            . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
            . .

Yorum

• Yanı bu kadar sabır ve sukunet harıc o kadar sakın beklemedık bır cok yorum ve de ardından da elestırılerımız oldu:
              Sonucunda mutlu sona da ulasan bız olucagız az kaldı hem de cok az
              Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak [KAPLAN] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beyaz tişörtlerin reklamsız olanı mı satılıyor Ts Club'da ? Yoksa yukardaki Tayfun'un üzerindeki gibi olanı mı ? Yukarıdaki yorumlardan pek birşey anlaşılmıyor açıkcası...
                Hayır ben Nike mağazasına uğradım orda reklamsız olanı vardı onu söyledim sadece.
                Yani Nike'nın bu tür ürünleri 50 YTL den aşağı olmaz. Tekstil ürünleri sunacaklardır heralde Ts amblemli olanlardan

Yorum

• bu arada ismi lazim degil, istanbuldaki guzel alisveris merkezlerimizden birinde, Nike magazasina ugradim geldi mi diye Trabzonspor formasi diye sordum. seyahatten donunce bir ara forumda 15nde cikacak muhabbetleri vardi ya... bende gelmistir diye umitliydim...

Adamlar sanki uzaydan gelmisim gibi baktilar, TS formasi mi diye...Sanki Pakistan takimi trabzon...Ben alingan davranmis ve yanlis da anlamis olabilirim ama uyuz oldum, inadina gidip ordan cikan tum formalardan alicam, gorsunler Trabzonsporun potansiyelini...
                  There are 10 kinds of people
                  Those who understand binary and
                  Those who don’t

Yorum

• ayın 20 si ve hala ortada fol yok yumurta yok demekki bu hafta içi bir gün olacak bu iş bekliyoruz sabırsızlıkla...
                    ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                    **ARSİNLİ AKREP**
                    **61*77**

Yorum

• Ya çıkış tarihi çok önemli değil aslında da merak ediyoruz işte Birde şuan Trabzon'da Avrupa'dan gelen İstanbul'dan gelen çok yoğun oluşum var.. Şuan çıkması kulübün yararınadır.. Baya satış olur diye düşünüyorum..
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaslar belki yeri degil ama bu resmi sizle paylasmak istedim!

Resim bana ayit
                        harbi bu resim süper olmuş bende asteğmendim. gerçekten öle kahramanlar bordo mavi giyer. Bunu stada taşımak lazım. Müthiş buluş..
                        Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• Pazartesi formalar satışa çıkarsa hiç şaşırmayın
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Evet 20 ile 25 arası çıkar
                            Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu arada ismi lazim degil, istanbuldaki guzel alisveris merkezlerimizden birinde, Nike magazasina ugradim geldi mi diye Trabzonspor formasi diye sordum. seyahatten donunce bir ara forumda 15nde cikacak muhabbetleri vardi ya... bende gelmistir diye umitliydim...

Adamlar sanki uzaydan gelmisim gibi baktilar, TS formasi mi diye...Sanki Pakistan takimi trabzon...Ben alingan davranmis ve yanlis da anlamis olabilirim ama uyuz oldum, inadina gidip ordan cikan tum formalardan alicam, gorsunler Trabzonsporun potansiyelini...

abi sen söyle yeri bize oraya bir baskın yapalım forma alımı için anlasınlar birde abi aynı pozizyon bana olacaktı ki lafı oturturdum çok güzel bir şekilde küçük düşürdüm onları
                              www.akyuzkalip.com
                              www.facebook.com/akyuzkalip
                              www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• Hani 20 sinde satısa sunulacaktı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X