Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yıldızlı amblem bir bütündür.

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yıldızlı amblem bir bütündür.
      bencede ayrı olması hoş durmamış... Çakma forma gibi duruyor.. Hani şu amblemin olmadığı sadece yıldız olduğu formalar

Aha sana yeni tartışma inter'in yıldızı tepesinde bizim ki neden solda
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• ne saçma ya ts amblemiyle nike işareti aynı hizada olsa ne olur olmasa ne olur. takıldığınız şeye bakın maçta bunlaramı dikkat edeceksiniz bakalım hizadamı hmmmm değilmiş tühh yazık yaaa ..
        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bencede ayrı olması hoş durmamış... Çakma forma gibi duruyor.. Hani şu amblemin olmadığı sadece yıldız olduğu formalar

Aha sana yeni tartışma inter'in yıldızı tepesinde bizim ki neden solda

hahaha ama juventusun ki solda değişik bi imaj olsun diye yaptım
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• Juve nin Yildizlari solda... :-) Ve Ortada olan amblem cok güzel olmus...!

Yorum

• Aman Allahım yoksa yeni bir tartışma konusu mu?

Yorum

• İlk olarak delioflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nette araştırırken buldum.. böle bulunca yapılmış bi forma vardı onun üzerinde oynadım biraz, amatörce oldu ama olsun

bu nette bulduğum fotoğraf

buda yukarıda kiler gibi olabilir gibisinden arma ortada nıke işareti sağda yıldız işareti solda.. öle bi ayar yapayım dedim

iyi forumlar
                ali fuat abinin formalarında bu şekilde amblemi ortaya alsak var ya tadından yenmez. tabi yıldız da amblemin üstünde olacak. ama yakanın arkasına diğer formalardaki gibi "trabzonspor" yazsa kaymaklı olurdu.
                İmza...

Yorum

• Ben bunu istiyorum.
                  “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                  Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben bunu istiyorum.
                    Olmaz ki isteyemezsin Mavi bizim mavimiz değil, Amblem ile nike logosu farklı yerlerde ve simetrik değil

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ne saçma ya ts amblemiyle nike işareti aynı hizada olsa ne olur olmasa ne olur. takıldığınız şeye bakın maçta bunlaramı dikkat edeceksiniz bakalım hizadamı hmmmm değilmiş tühh yazık yaaa ..
                      Neye yazık diyorsun anlamış değilim. Aynı hizada olmamasından dolayı duruma eleştiri getirenler bu ürünlerin Trabzonspor için en iyisi olmasını istiyor. Başka da amaçları yok. Ne olursa olsun; düzen ve uyum herşeye güzellik ve çekicilik katar. Bu bakımdan bu tip eleştiriler saçma felan değildir. Daha iyiye, daha güzel ulaşmanın aracıdır.
                      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                      Malik bin Dinar

Yorum

• Bizimkiler bu amblemi her yere yapıştırmışlar zamanında

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Neye yazık diyorsun anlamış değilim. Aynı hizada olmamasından dolayı duruma eleştiri getirenler bu ürünlerin Trabzonspor için en iyisi olmasını istiyor. Başka da amaçları yok. Ne olursa olsun; düzen ve uyum herşeye güzellik ve çekicilik katar. Bu bakımdan bu tip eleştiriler saçma felan değildir. Daha iyiye, daha güzel ulaşmanın aracıdır.
                          Kaldi ki insanlar amblemlerin nike ile ayni hizada olmamasini da elestirmiyor. Eger asagida olacaksa asagida olsun. Yukarida olacaksa yukarida olsun ama bir tane sabit yer olsun. Bizimkiler birini asagi, birini yukari, birini yamuk, birini düz, birini saga, birini sola dikiyorlar.
                          Cogu insanin, ne yazdigini, ne söylemek istedigini iyice okuyup anlamadan kendi capinizda dalga geciyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak KeLLoO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kaldi ki insanlar amblemlerin nike ile ayni hizada olmamasini da elestirmiyor. Eger asagida olacaksa asagida olsun. Yukarida olacaksa yukarida olsun ama bir tane sabit yer olsun. Bizimkiler birini asagi, birini yukari, birini yamuk, birini düz, birini saga, birini sola dikiyorlar.
                            Cogu insanin, ne yazdigini, ne söylemek istedigini iyice okuyup anlamadan kendi capinizda dalga geciyorsunuz.
                            dalga falan geçildiği yok neden bahsediyosunuz?? elbette bende trabzonspor için en yakışanı en layiğini uygun görürüm. ama simetri olcamış yok şurda olcakmış muhabbeti bana göre saçma. yani nike ne yapacagını bilmiyormu. adamlar yapsın yollasın sonra eleştirinizi yapın. daha formalar çıkmadı buraya bazı insanların forma örnekleri koyuyor onlar üzerinden yorum yapıyosunuz. bekleyelim hele bakalım formalar nasılmış sonra begenmedıgımız yanları beyan ederiz. yargısız infaz değilde nedir bu !!
                            u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak KeLLoO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kello Kaya'nın mesajını alıntılamışsında ne diyor Kaya okudun mu ? kimsenin dalga geçtiği falan yok kendi kendine icat çıkarma istersen.
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                dalga falan geçildiği yok neden bahsediyosunuz?? elbette bende trabzonspor için en yakışanı en layiğini uygun görürüm. ama simetri olcamış yok şurda olcakmış muhabbeti bana göre saçma. yani nike ne yapacagını bilmiyormu. adamlar yapsın yollasın sonra eleştirinizi yapın. daha formalar çıkmadı buraya bazı insanların forma örnekleri koyuyor onlar üzerinden yorum yapıyosunuz. bekleyelim hele bakalım formalar nasılmış sonra begenmedıgımız yanları beyan ederiz. yargısız infaz değilde nedir bu !!
                                Kimse bazı insanların forma örnekleri üzerine yorum yapmıyor. Direk resmi sitemizdeki resimler üzerine yorum yapıyor. Örnek ilk defa görücüye çıkan song ve elindeki forma. Birşeyi eleştiriceksek önce takip edelim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X