Yıldızlı amblem bir bütündür.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYıldızlı amblem bir bütündür.
Aha sana yeni tartışma inter'in yıldızı tepesinde bizim ki neden soldaTarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebencede ayrı olması hoş durmamış... Çakma forma gibi duruyor.. Hani şu amblemin olmadığı sadece yıldız olduğu formalar
Aha sana yeni tartışma inter'in yıldızı tepesinde bizim ki neden solda
hahahaama juventusun ki solda
değişik bi imaj olsun diye yaptım
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak delioflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNette araştırırken buldum.. böle bulunca yapılmış bi forma vardı onun üzerinde oynadım biraz, amatörce oldu ama olsun
bu nette bulduğum fotoğraf
buda yukarıda kiler gibi olabilir gibisinden arma ortada nıke işareti sağda yıldız işareti solda.. öle bi ayar yapayım dedim
iyi forumlarİmza...
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bunu istiyorum.
Mavi bizim mavimiz değil, Amblem ile nike logosu farklı yerlerde ve simetrik değil
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene saçma ya ts amblemiyle nike işareti aynı hizada olsa ne olur olmasa ne olur. takıldığınız şeye bakın maçta bunlaramı dikkat edeceksiniz bakalım hizadamı hmmmm değilmiş tühh yazık yaaa ..“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeye yazık diyorsun anlamış değilim. Aynı hizada olmamasından dolayı duruma eleştiri getirenler bu ürünlerin Trabzonspor için en iyisi olmasını istiyor. Başka da amaçları yok. Ne olursa olsun; düzen ve uyum herşeye güzellik ve çekicilik katar. Bu bakımdan bu tip eleştiriler saçma felan değildir. Daha iyiye, daha güzel ulaşmanın aracıdır.
Cogu insanin, ne yazdigini, ne söylemek istedigini iyice okuyup anlamadan kendi capinizda dalga geciyorsunuz.
Yorum
-
İlk olarak KeLLoO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaldi ki insanlar amblemlerin nike ile ayni hizada olmamasini da elestirmiyor. Eger asagida olacaksa asagida olsun. Yukarida olacaksa yukarida olsun ama bir tane sabit yer olsun. Bizimkiler birini asagi, birini yukari, birini yamuk, birini düz, birini saga, birini sola dikiyorlar.
Cogu insanin, ne yazdigini, ne söylemek istedigini iyice okuyup anlamadan kendi capinizda dalga geciyorsunuz.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak KeLLoO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaldi ki insanlar amblemlerin nike ile ayni hizada olmamasini da elestirmiyor. Eger asagida olacaksa asagida olsun. Yukarida olacaksa yukarida olsun ama bir tane sabit yer olsun. Bizimkiler birini asagi, birini yukari, birini yamuk, birini düz, birini saga, birini sola dikiyorlar.
Cogu insanin, ne yazdigini, ne söylemek istedigini iyice okuyup anlamadan kendi capinizda dalga geciyorsunuz.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledalga falan geçildiği yok neden bahsediyosunuz?? elbette bende trabzonspor için en yakışanı en layiğini uygun görürüm. ama simetri olcamış yok şurda olcakmış muhabbeti bana göre saçma. yani nike ne yapacagını bilmiyormu. adamlar yapsın yollasın sonra eleştirinizi yapın. daha formalar çıkmadı buraya bazı insanların forma örnekleri koyuyor onlar üzerinden yorum yapıyosunuz. bekleyelim hele bakalım formalar nasılmış sonra begenmedıgımız yanları beyan ederiz. yargısız infaz değilde nedir bu !!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum