Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak otuken55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    keşke riske girip bi de foto çekseydiniz
    üzgünüz tasarim evine kayit yapici cihazlar sokmak yasak.
    İzmir Karşıyakalı...

Nike Woman Styler...

Yorum

• İlk olarak NilaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      üzgünüz tasarim evine kayit yapici cihazlar sokmak yasak.
      Ben anlatacaktim.

Yorum

• İlk olarak Mr.No tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben anlatacaktim.
        hehe kismet degilmis kuzen
        İzmir Karşıyakalı...

Nike Woman Styler...

Yorum

• sizz bayaa operasyonvari işlerle gördünüz formaları

Yorum

• İlk olarak NilaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yalniz bu sporcularin giyecegi,taraftarinki ayriymis, o tr de üretiliyormus.
            Orjinal maç formaları satılmayacak mı yani ? Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim . Türkiye'nin orjinal maç formaları da taraftar formaları da satılmıştı .

Yorum

• satılır tabiki ama
              futbolcuların giydiğinin misal
              kalitesi on sa bi,zim aldığımız orjinal formanın 8 olr

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Orjinal maç formaları satılmayacak mı yani ? Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim . Türkiye'nin orjinal maç formaları da taraftar formaları da satılmıştı .
                Arkadaslar iki türlü satisa cikariyorlarmis ama fiyat farki varmis haliyle.

Ayrica abartmak gibi olmasin ama aldimmi gece bile formamla uyurum. O kadar harikalar yani. Tabii bence bu, mutlaka begenmeyenler ve sevmeyenler de olur. Herkesin gönlü de yapilamaz.

Yorum

Arkadaslar iki türlü satisa cikariyorlarmis ama fiyat farki varmis haliyle.

Ayrica abartmak gibi olmasin ama aldimmi gece bile formamla uyurum. O kadar harikalar yani. Tabii bence bu, mutlaka begenmeyenler ve sevmeyenler de olur. Herkesin gönlü de yapilamaz.

mavisi açık dimi
                  yani koyu mavi değil turkuaz gibi mi

Yorum

• İlk olarak otuken55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    mavisi açık dimi
                    yani koyu mavi değil turkuaz gibi mi
                    Mavisi kappa nin mavisi gibi acik ama daha bi tatli duruyor.

Yorum

• forma forma
                      Més Que Un Club

Yorum

• @Mr.No ve NilaY

Gördügünüz formalar bunlar olsa gerek:

.

Yorum

• Vu arada bi arkadas TsClub'da sormus, formalarin ayin 25inde satisa sunulcagini söylemisler.
                          .

Yorum

• Dostum sadece cubuklu biraz farkli, hatta bir de ince cubuklu var. Beyaz yakali idi. Ama nike tr ve kulüp degisiklik yapabilir dediler. 7 formadan bes tane sececeklermis.

Yorum

• İlk olarak ORDULU_BURAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              TS CLUB LİSANSLİ URUN ALABİLECEGİNİZ YERLER...
                              Merkez TS Club
                              Kemerkaya Mahallesi Halkevi Sokak Trabzon (0462 326 20 77)
                              Stadyum TS Club
                              H.Avni Aker Stadyumu yol tarafı tribün altı Trabzon (0462 223 61 68)
                              Havalimanı TS Club
                              İç-Dış Hatlar Giden Yolcu Salonu İçi Trabzon (0462 325 67 53)
                              Caka TS Club
                              Marmara Cad. No:5 Haznedar İstanbul (0212 502 80 45)
                              Taraftar - Kızılay Şubesi
                              Menekşe - 1. Sok. No: 12 217 - D Onur Çarşısı yanı Kızılay Ankara (0312 424 18 87 – 6)
                              İstanbul Konfeksiyon (İMZA TS Club)
                              Barbaros cad.No: 2 Of Trabzon (0462 771 20 90)
                              Monolya Butik
                              Söğütlüçeşme c. No:26 Kadıköy İstanbul (0216 348 86 17)
                              Zeynep Giyim
                              Çerkezköy Ana Yolu Veli Meşe Köyü Akbayır Mev. Çorlu Tekirdağ

bunlar açık benim bildiğim banada arkdaş attı haznedardakine gittim açık diğerleride açıktır heralde
                              kocaelinde de var
                              İmza...

Yorum

Dostum sadece cubuklu biraz farkli, hatta bir de ince cubuklu var. Beyaz yakali idi. Ama nike tr ve kulüp degisiklik yapabilir dediler. 7 formadan bes tane sececeklermis.
                                ne yani iki tane mi olacak çubuklu forma... bide bu saatten sonra ne deişikliği be abi şunun şurasında bi hafta kalmadı dağıtıma deiştirme olcağını sanmam
                                Beraber yürüyoz biz bu yollarda, Beraber ıslanıyoz yağan yağmurda,
                                Şimdi sıra geldi şampiyonluğa, Hayden Uşaklar bi gayret yav...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X