yalniz bu sporcularin giyecegi,taraftarinki ayriymis, o tr de üretiliyormus.
Orjinal maç formaları satılmayacak mı yani ? Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim . Türkiye'nin orjinal maç formaları da taraftar formaları da satılmıştı .
Orjinal maç formaları satılmayacak mı yani ? Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim . Türkiye'nin orjinal maç formaları da taraftar formaları da satılmıştı .
Arkadaslar iki türlü satisa cikariyorlarmis ama fiyat farki varmis haliyle.
Ayrica abartmak gibi olmasin ama aldimmi gece bile formamla uyurum. O kadar harikalar yani. Tabii bence bu, mutlaka begenmeyenler ve sevmeyenler de olur. Herkesin gönlü de yapilamaz.
Arkadaslar iki türlü satisa cikariyorlarmis ama fiyat farki varmis haliyle.
Ayrica abartmak gibi olmasin ama aldimmi gece bile formamla uyurum. O kadar harikalar yani. Tabii bence bu, mutlaka begenmeyenler ve sevmeyenler de olur. Herkesin gönlü de yapilamaz.
mavisi açık dimi
yani koyu mavi değil turkuaz gibi mi
Dostum sadece cubuklu biraz farkli, hatta bir de ince cubuklu var. Beyaz yakali idi. Ama nike tr ve kulüp degisiklik yapabilir dediler. 7 formadan bes tane sececeklermis.
TS CLUB LİSANSLİ URUN ALABİLECEGİNİZ YERLER... Merkez TS Club Kemerkaya Mahallesi Halkevi Sokak Trabzon (0462 326 20 77) Stadyum TS Club H.Avni Aker Stadyumu yol tarafı tribün altı Trabzon (0462 223 61 68) Havalimanı TS Club İç-Dış Hatlar Giden Yolcu Salonu İçi Trabzon (0462 325 67 53) Caka TS Club Marmara Cad. No:5 Haznedar İstanbul (0212 502 80 45) Taraftar - Kızılay Şubesi Menekşe - 1. Sok. No: 12 217 - D Onur Çarşısı yanı Kızılay Ankara (0312 424 18 87 – 6) İstanbul Konfeksiyon (İMZA TS Club) Barbaros cad.No: 2 Of Trabzon (0462 771 20 90) Monolya Butik Söğütlüçeşme c. No:26 Kadıköy İstanbul (0216 348 86 17) Zeynep Giyim Çerkezköy Ana Yolu Veli Meşe Köyü Akbayır Mev. Çorlu Tekirdağ
bunlar açık benim bildiğim banada arkdaş attı haznedardakine gittim açık diğerleride açıktır heralde
Dostum sadece cubuklu biraz farkli, hatta bir de ince cubuklu var. Beyaz yakali idi. Ama nike tr ve kulüp degisiklik yapabilir dediler. 7 formadan bes tane sececeklermis.
ne yani iki tane mi olacak çubuklu forma... bide bu saatten sonra ne deişikliği be abi şunun şurasında bi hafta kalmadı dağıtıma deiştirme olcağını sanmam
Beraber yürüyoz biz bu yollarda, Beraber ıslanıyoz yağan yağmurda, Şimdi sıra geldi şampiyonluğa,Hayden Uşaklar bi gayret yav...
Yorum