Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kim diyorki yok nike ikinci kalite vermiş malzemekeri ben gerede bir tanesine baktım inanın çok güzeller kalite super ama bitek şey var oda aceleyle yapıldıkları için bazı ufak hatalar var ama kalite super yok nike logosu köşeli olanı ikinci kaliteymiş yok öyl ebirşey nike müdür.yrd. sordum adam nike 6 yakın logo var ve bunları bazı ürünlerde kullanıyoruz dedi.
    Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• İlk olarak GuRBeTCii61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaslar Tolganin fotografii photoshoptan yapilmistir bes belli.!!
      nerden bilion diyen arkadaslara cevabim: bir sayfa 95e giddin ve hamdi__61 in bide gkhn61 in goyduklari fotograflara bakin,, ozellikle nike logosuna bakin.!!

biraz gozlerinizi acin arkadaslar ve nikeye bide trabzonsporumuza guvenin!!
      (KALDI SURADA BIR KAC GUN)
      yanlış anlaşılma olmasın resimi bende başkasından alıntı yapmıştım.üzerinde oynama var mı yok mu bilemem.ben birşey yapmadım yani
      diğerlerinden farklı...öteki...
      Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
      2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• kulübe attığım maile cevap

İlk olarak delioflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlarım abilerim bi sorum olucaktı.. bizim formalarımızın tanıtımı yapılmıcak mı yani ne bilim bi gösteri bi değişik bişeler yepyeni bi sponsorumuz var bi tanıtım falan yapılması gerek bu konuda bilgisi olan var mı teşekkürler
        İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

"Merhaba,

İlginizden dolayı teşekkür ederiz.

Nike marka ürünler bu ayın 20 si yada 25 şia arası satışa sunulacak. Yine 25 şi gibi sanal mağazamızda satışta olabilecekler. Şimdilik tanıtımla ilgili bir karar alınmamış yani tanıtım olmayabilir.

Nike formaların Nike mağazalarında satılıp satılmaması konusunda henüz anlaşma yapılmadı. Ama büyük bir ihtimalle satılacak.

Saygılarımızla

Özkan YAVUZ
        Mağazalar MüdürüTrabzonspor Tic. Ür. Tic. A.Ş.
        Kemerkaya Mah. Halkevi Sok.No:14 TRABZON
        Tel: 0 462 326 20 77
        Gsm: 0 555 717 19 67 0 532 456 30 70
        Faks: 0 462 326 67 97
        wwww.trabzonspor.org.tr
        ww.trabzonspor.com.tr "
        sorunun cevabına daha önceki sayfalarda yer vermiştim
        diğerlerinden farklı...öteki...
        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mahmut abi:

2(turuncu)ve 3(gövde bordo kollar mavi)nolu formalara gerenk yok gibi
          diğerleri tam süperin de süperi
          hele hele çubuklu forma efsane olur diye düşünüyorum,paran çok olacak tüm eşe dosta alıp hediye edeceksin
          kaleci formalarımızda çok güzel ama benim favorim sarı olan.
          YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Bence 6 forma fazla içinden 3 forma seçilecek olursa;

Çubuklu forma, Aston Villa tarzı olan ve Turuncu forma olmalı...6 Forma çok...

Yorum

• bizim antreman forması
              Més Que Un Club

Yorum

• Aslında bu tarz ufak hatalar diğer sponsorlarımız ile de yaşanmıştır ama ben hatırlamıyorum ki bir sponsorumuz için bu kadar büyük beklentileri girdiğimizi. Malum çok büyük beklentiler içine girdik. Barcelona ile kendimizi kıyaslamaya başladık. Manechester ile kıyasladık ama bu kıyaslamalar yanlış. Çünkü bizler manchester, barcelona gibi lisanslı ürün satan bir klüp değiliz. Nike böyle bir riskin altına girdi. Bakalım hayırlısı olacak inşallah. Şu durmadan gösterilen Ts logosu Nike logosunun altında kalmış gibi resimleri görünce aslında puma logosuda Ts logosunun üstünde kaldığı ürünler vardı.

Bizler lisanslı ürünlere gerekli ilgiyi gösterirsek. Nike bu ilgi karşısında yeni yeni ürünleri bizlere sunacaktır.
                (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• nike bizim forma sponsorumuz belki bi reklam filminde bizim futbolculardan oynatırlar süper olur ama değilmi miilet
                  ...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadasim, cok da iyi bi gazik yemissin. Bu sahte Forma.
                    1. Lisansli Ürünüdür yazan yerde Numara yaziyormu ? bak bi
                    2. Aver cok kücük
                    ve 3. Cola Turkanin yanlis kirmizisi var.
                    Arkadasim birdaha ki sefer biraz dikkatli oolmaya calis.
                    Bak bu iste orjinal Forma

arkadaşım alakası bile yok...üstteki orjinal forma ben aynısını trabzondaki ts cluptan almıştım...

Yorum

2. Aver cok kücük
                      seni kandirmislar biraz.

Yorum

• Seninkinin de sol kolunda cola turka amblemi yok o da sahte

Yorum

2. Aver cok kücük

Arkadaşım bu forma orjinal.İlk çıkan partiden.O yüzden kollardaki cola turka beyaz zemin üzerine yazılmış.Avea sıda küçük müçük değil.iki resmin boyutları farklı olduğu için öyle gözüküyor.

Ayrıca Kazık yemedim ben bu formayı 32 liraya aldığımda piyasada 49 ytl ye satılıyordu.

Ben yeteri kadar dikkatliyim bilip bilmeden bi daha hiçbişeye karışma.
                          En son Misina tarafından düzenlendi; 14.07.2008, 14:27.
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak malik5461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            azcık ipucu verim size bizim çubuklu formalar kemalaz ın yaptığı formaya çok benziyor
                            Cok sagol söyledigin icin, böylece yaptigim formalarin hepsi tuttu. Artik bu isin ucunda heyecanda kalmadi, formalar belli
                            .

Yorum

• puma formaların yazı karakterleri çok güzeldi
                              bu konuda puma yı çok arayacağız gibi geliyor bana
                              bir gün mutlaka

Yorum

• İlk olarak tisan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                puma formaların yazı karakterleri çok güzeldi
                                bu konuda puma yı çok arayacağız gibi geliyor bana
                                Puma yı yazı fontu için birde şuanki fiyatları için arayacağız
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X