Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Her Şey Güzel Olacak...
    evet genc dostum sana katiliyorum hersey cok guzel olacak. Bordomavi.net ile daha guzel ve bereketli gunlere. Nike i da unutmayalim lutfen.

Butun giyim urunlerinizde nike secin bundan sonra bence. Cunku takimimizin sponsoru ne de olsa dimi?

Vay be hayat ne kadar guzel ya. Nike i sponsor olarak sectigimiz gunden beri gozume uyku girmedi dogrusu formalarimizi sabirsizlikla bekliyorum. Siz de formalarimizi sabirsizlikla bekliyorsunuz degil mi arkadaslar? evet dediginizi duyar gibiyim. Eveeeeeeeeeeeeeeeet. ne guzel. hayat cok guzel olacak, cicekler acsin bordo mavi olsun.
    En son TURHAN tarafından düzenlendi; 13.07.2008, 23:43.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      geride klamasin
      yalnız bu hesapda gözden kaçıdığınız birşey var arkadaşlar TS logpsunun üzerindeki yıldızı hesaba katmıyorsun buda logonun bir parçası yani logonun başlangıç üst noktası yıdızın üstüdür .

NOT : mesleğimden dolayı biliyorum.

Yorum

• Ali Fuat Abi başlığa yazmayı bıraktıktan sonra başlık çok pasifleşti fark ettiyseniz . Bazı kişiler hak etmediği sözler söyledi . Memnunlardır umarım şimdi o laf edenler bu durumdan . Her türlü görüş belirtilecek tabiki forumda ama saygı sınırlarını aşmadan . Malesef çoğu kişi bunu yapamıyor .

Formaları da bekleyip göreceğiz 2. kalite kumaş mı diye ama şunu bilin ki Nike'nin 2. kalite dediğiniz formalarının özelliklerini bilseniz o lafları söylemezsiniz . Sanki bize naylondan bir forma yapılacak gibi lanse etti bazı kişiler . Sadece milli takımlara ve birkaç çok özel kulüp dışında herkese bunlardan yapıyorlar zaten . Gerçi defalarca söylendi bunlar ama " Anlayana sivrisinek saz ; anlamayana davul zurna az . " demiş atalarımız .
        En son Ozan tarafından düzenlendi; 13.07.2008, 23:33. Sebep: İmla hatası .

Yorum

• Ozan kaliteyi zaten gördün sen..

Ben sana özel olarak söyleyeyim 1.kalite
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Formayı aLdıktan sonra üstünde deney de yapar bunLar ya...
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak crazyman_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bunların aynısımı çıkacak yoksa taraftarların tasarımı filan mı?

Nike yeni sezon kaleci formaları standarttır.nike ile anlaşmış kaçtane kulüp varsa bu şekilde forma önerilir.Euro 2008'de volkanın giydiği forma gibi bu.

İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dünyada takim giyindirmek icin en cok ücreti veren marka Nike. Sponsor olduklari bütün takimlara yüksek ücret ödüyorlar. Kisisel olarakta benim en cok hosuma giden formalar Nike'de. Adidasa göre genelde daha basit cizgiler kullaniyorlar ama bu formalari daha güzel ve daha özel kiliyor bence.

O formalardaki hatalari görünce tabi baya bir güldüm ama burda hatayi Nike'da aramak bence yanlislik ve adaletsizlik olur. Nike ile anlasmamiz zaten daha haziranin ortalarinda hatta sonlarinda belli oldu. Belkide o kisa zamanda hazirlayamadilar esyalari, sade t-shirtleri formalari göndermisler logolari biz yapistirmisiz. Formalar ciktiktan sonra bence ilk yorumu yapabiliriz. Düsünün Nike bütün Türkiyede Trabzonspor formasi satacagini ilan etti. Hatali forma satmalari mümkün mü? Siz buna inaniyormusunuz? Koskoca Nike'nin yitirebilecegi prestiji düsünebilirsiniz herhalde. Böye birseye imkan vermiyorum.
              Aynen katılıyorum sana topramm.Nike dünyaca ünlü bir firma böyle hatalı forma üreterek neden prestij kaybetmek istesinler ki?Bence bu forma yorumuna maç formalarımız çıkınca devam etmeliyiz.ben yeni sezon formalarından çok umutluyum.harika yapacaklar formaları bence.
              En son TURHAN tarafından düzenlendi; 14.07.2008, 15:20.
              Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!

Yorum

• arkadaslar Tolganin fotografii photoshoptan yapilmistir bes belli.!!
                nerden bilion diyen arkadaslara cevabim: bir sayfa 95e giddin ve hamdi__61 in bide gkhn61 in goyduklari fotograflara bakin,, ozellikle nike logosuna bakin.!!

biraz gozlerinizi acin arkadaslar ve nikeye bide trabzonsporumuza guvenin!!
                (KALDI SURADA BIR KAC GUN)
                En son GuRBeTCii61 tarafından düzenlendi; 14.07.2008, 02:31.
                TRABZONSPORUM(L)

Yorum

• insallah böyle olur

Yorum

• inş. forma süper duruyor yani inter forması bizimkilerinde farklı olucağını zannetmiyorum
                    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Binlerce kişi var olumlu eleştiri de olacak olumsuzda biz yaptığın çalışmalara verdiğin bilgilere saygı duyuyoruz abi ve yeni bilgilerini merakle bekliyoruz senin bizi bilgilendirmek için çaba sarfettiğinin farkındayız teşekkürler Abi...
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Arkadaşlarım abilerim bi sorum olucaktı.. bizim formalarımızın tanıtımı yapılmıcak mı yani ne bilim bi gösteri bi değişik bişeler yepyeni bi sponsorumuz var bi tanıtım falan yapılması gerek bu konuda bilgisi olan var mı teşekkürler
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• sabır

azcık ipucu verim size bizim çubuklu formalar kemalaz ın yaptığı formaya çok benziyor
                          giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• İlk olarak malik5461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            azcık ipucu verim size bizim çubuklu formalar kemalaz ın yaptığı formaya çok benziyor
                            Sen gördün demek abi..
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Nerde gördünüz ki?
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• pek detaya girmiyorum.ben şimdi akmerkeze,metrocitye,profilo alışveiş merkezine,istinye parka,kanyona.cevahir alışveriş merkezine,astoriaya alışveriş mağzalarına gidince nıke mağzalarının vitrininde trabzonspor formaları görecekmiyim ona bakarım.alır sırtımada giyerim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X