Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya millet Kappa'yla ilk yapılan formayı hatırlayın "flyair" olandı hatırladığım kadarıyla ve son yapılan formayı.Hep üstüne koydu ve daha iyi yaptı.Nike ise daha formaları çıkartmadan eleştiriye başlıyorsunuz.Üstelik eleştirdiğiniz firma dünyanın en iyi firması.

Yorum

• İlk olarak GTWorld tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yaa ben bu formayı çok beğeniyom inşallah aynısı çıkar
      TRABZONSPOR

Yorum

• nike' a helal olsun diyorum. bize kolleksiyondan (eski veya yeni farketmez) tam 5 çeşit forma + 2 kaleci forması üstelik formalardan daha iyi gözüken antranman tişörtleri hazırlıyorlar bide amblem formaya yapıştırma olmasaymış kusursuz olacakmış.
        elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
        TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
        legends never die ...

Yorum

• arkadaşlar ali fuat abi doğru söylüyor adamlarla daha yeni anlaşma yaptık ve hadiye forma ve diğer ürünler üretilmiyor zaman alıyor bu işler bekleyelim ve formamız nasıl olmuş neresinde kusur var bakarız ama şunuda söyleyelim forma almayan arkadaşlar hiç eleştiri yapmasınlar çünkü onlar trabzonsporlu değiller herne olursa olsun ister çuval olsun ister bez parçasın bu sene forma almayan nankörtür arkadaşlar yönetim bu kadar çabalatıkdan sonra sen kalk forma alma kombine alma külüp e 5 kuruş yartımın olmasın sonra yok efendim formalar iyi olmamış yok maratonda direk varmış yok gözünün üstünde kaş varmış bırakın bu işleri adamlar kısa zamanda bu kadar yapmışlar daha ne yapacaklar herkes üzerine düşen görevi laikıyla yapsın

FORMA AL KAMBİNE AL NE VARSA HİÇ BİRŞEY BIRAKMA
          Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• İlk olarak a.hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            nike TS ye özel forma yapmadıktan sonra yeni forma almayacam.(barça gibi m utd gibi armları yapıştırma değil örme olan nike işaretlerini ve forma kalitesi tartışılmayacak bir forma yaptığı zaman alıcam.)TS clup ve puma forma yeter bana.bunlar kişisel görüşümdür.gerçi yeni formalarıda görmedim.sonuçta dediğim gibi forma yapmadıktan sonra almayacam.
            Aman aman gölge yapmayin da...

Yorum

• eskişehir in formalarıyla bizim formalarımız arasındaki fark ; eskişehirn formaları türkiye de bizim formalarımız da nike fabrikalrında üretiliyorr.

Yorum

• arkdslar ayın 15 de cıkcagını duydum

yanı salı gunu ts club da nıke formalarımız olacak bnce herkes 1 tane almalı en az

Umarım Istedıgımız Gıbı bır formaya sahıp oluruz
                http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• yeni formalarımızın çıkmasına çok az bi zaman kaldı arkadaşlar. bugün okuduğum haberde satılan kombine sayısı 15.000'i geçmiş.

Aynı ilgiyi forma satışlarında da gösterirsek, şampiyonluk için ne kadar iddaa'lı olduğumuzu bir kez daha ispatlamış oluruz...
                  Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                  • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• İlk olarak tanjukeskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    eskişehir in formalarıyla bizim formalarımız arasındaki fark ; eskişehirn formaları türkiye de bizim formalarımız da nike fabrikalrında üretiliyorr.
                    yok ya nerden duydun sen onu ????

benim duydum kadariyla formalar manisada üretiliyormus ayni aynisi !!

Yorum

• edit.......................
                      BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• Sirt numaralari umarim EsEs ve Ankaraspor'un formasindaki gibi olmaz. Cok basit gözüküyorlar.

Söyle birsey bekliyorum. Birde bordo mavi formaya bunun altin sarisi renginde olani cok yakisir.
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• türkiye nin sırt numaraları çok güzel bir de yazıları küçük harf karakterleriyle yazsalar yine pumanınki gibi on numara olur. hepsi iyi de bu formaların fiyatları ne kadar olacak acaba forumda barca formasının fiyatına baktım 99ytl idi.

Yorum

• İlk olarak akczay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            türkiye nin sırt numaraları çok güzel bir de yazıları küçük harf karakterleriyle yazsalar yine pumanınki gibi on numara olur. hepsi iyi de bu formaların fiyatları ne kadar olacak acaba forumda barca formasının fiyatına baktım 99ytl idi.
                            merak etme bizim formalar okadar pahali olmaz cünkü formalar ayni degil, bizim formalar tas patlasin 60YTL dir ondan fazla etmez

Yorum

nike TS ye özel forma yapmadıktan sonra yeni forma almayacam.(barça gibi m utd gibi armları yapıştırma değil örme olan nike işaretlerini ve forma kalitesi tartışılmayacak bir forma yaptığı zaman alıcam.)TS clup ve puma forma yeter bana.bunlar kişisel görüşümdür.gerçi yeni formalarıda görmedim.sonuçta dediğim gibi forma yapmadıktan sonra almayacam.
                              Afedersiniz...

Siz Nike'ımı tutuyorsunuz...Trabzonsporumu...

Bence Nike bize özel forma yapana kadar üyeliğinide iptal et...
                              En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 11.07.2008, 14:05.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

eh alma arkadaş nike da biz de yalvaracak değiliz ne olur forma al diye..

alan alır almayan almaz diye birşey de yok.. eleştirmeye gelince maşallah herkes aslan kesiliyor ama gelgelelim iş biraz ürün almaya gelince kimsede tık yok.. aynen devam..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X