Song'un üzerindeki sırf bordo olan çok güzel.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Formaların boş halini gördüm. Kulübün söylediği logoların belli kurallar ve standarta göre yapıştıralacağı yönünde. Geçen sene kalecimizin Trabzonspor armasız maça çıktığını unuttuk hemen. İnşallah söz verdikleri hassasiyeti gösterirler.
Formalar aralarında taraftar forması da olabilir, çok daha önce de söylediğim gibi;
> Beyaz kol uçları açık mavi ( örneğini yaptım )
> Mavi kol uçları bordo ( örneğini yaptım Yattara )
> Turuncu Polo yaka ( örneğini yaptım Song )
> Gövdesi bordo kolları mavi ( zaten gördünüz çok çok önce örneğini yapmıştım )
> Bordo Polo yaka ( örneğini yaptım Song )
> Ve herkesin çok beğeneceği Barcelona modeli çubuklu ( örneğini yaptım Yattaralı )
Formalarımız yalnızca futbol oynarken değil, günlük hayatımızda da rahat giyilebilecek modellerden oldu. Kumaş kaliteleri ve renk tonları taraftarın beklentileri doğrultusunda en kaliteli şekilde hazırlandı.
Benim sade bir taraftar olarak bildiğim bunlar.
Sözleşmeyi yapan ben değilim, katalogdan ürünleri seçen ben değilim, üreten ben değilim, herşeyi bilemem.
Yaptığım sadece akıl yürüterek, isteklerimi görsel olarak ifade edip, olası modelleri tahmin etmekti. Yanılmadığımı zamanı gelince siz de göreceksiniz.
İşin pratiğini ortaya sürdüm. Yaptığım el emeği göz nuru tasarımların çok daha güzellerini de sunabilirdim fakat işin realitesini de ıskalamam gerekiyordu.
Adidas bize ürün yapmış olsaydı Niye bize Sivassporla aynı ürünü yollamışlar diyecek miydik? Bırakalım adamlar işini yapsın, bizi tanısın. Umarım bu birliktelik uzun yıllar devam eder.
Sabır, sabır.En son a f s tarafından düzenlendi; 10.07.2008, 12:09.
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaların boş halini gördüm. Kulübün söylediği logoların belli kurallar ve standarta göre yapıştıralacağı yönünde. Geçen sene kalecimizin Trabzonspor armasız maça çıktığını unuttuk hemen. İnşallah söz verdikleri hassasiyeti gösterirler.
Formalar aralarında taraftar forması da olabilir, çok daha önce de söylediğim gibi;
> Beyaz kol uçları açık mavi ( örneğini yaptım )
> Mavi kol uçları bordo ( örneğini yaptım Yattara )
> Turuncu Polo yaka ( örneğini yaptım Song )
> Gövdesi bordo kolları mavi ( zaten gördünüz çok çok önce örneğini yapmıştım )
> Bordo Polo yaka ( örneğini yaptım Song )
> Ve herkesin çok beğeneceği Barcelona modeli çubuklu ( örneğini yaptım Yattaralı )
Formaların yalnızca futbol oynarken değil, günlük hayatımızda da rahat giyilebilecek modellerden oldu. Kumaş kaliteleri ve renk tonları taraftarın beklentileri doğrultusunda en kaliteli şekilde hazırlandı.
Benim sade bir taraftar olarak bildiğim bunlar.
Sözleşmeyi yapan ben değilim, katalogdan ürünleri seçen ben değilim, üreten ben değilim, herşeyi bilemem.
Yaptığım sadece akıl yürüterek, isteklerimi görsel olarak ifade edip, olası modelleri tahmin etmekti. Yanılmadığımı zamanı gelince siz de göreceksiniz.
İşin pratiğini ortaya sürdüm. Yaptığım el emeği göz nuru tasarımların çok daha güzellerini de sunabilirdim fakat işin realitesini de ıskalamam gerekiyordu.
Adidas bize ürün yapmış olsaydı Niye bize Sivassporla aynı ürünü yollamışlar diyecek miydik? Bırakalım adamlar işini yapsın, bizi tanısın. Umarım bu birliktelik uzun yıllar devam eder.
Sabır, sabır.
forma sayısı 5ten 6ya çıkmış
Yorum
-
afs abi formalari bu seneki kadar bekledigimi hatirlamam... senin sayende olmustur. bize üsenmeden darlanmadan sundugun tasarimlarla belkide cok sey ögrettin... "cuval olsa giyerim" mantigina bile aciklik getirdin...
burayi takip edenler, cogu konuda kendini gelistirmistir. hepsi senin sayende...
hersey icin tessekürler...
Yorum
-
Formalar için geri sayım
Trabzonspor, bu yıl anlaşmaya vardığı Nike firmasının ürünlerini satışa çıkarmak için geri sayıma geçti. 15 Temmuz tarihinden itibaren Nike forma ve ürünleri TS Clup mağazalarında satışa çıkarılacak. Bordo-mavili yönetim lig başlayana dek 30 bin formayı satmayı hedefliyor.
FOTOMAÇ
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün okuduğum bir gazetede formaların 15 temmuz da çıkacağı yazıyordu..
Bu arada formaların çok kaliteli olacağını düşünüyor,afs'ye verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ediyorum.Çıksada,gidip alsak.
Yorum
-
Paylaştığım kaleci formalarını da hatırlıyorsunuz.
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinsallah...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum