Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• http://www.top-sport-berlin.de/nike_...rid,15,kd.html

bu bizim beyaz formanin aynisi. Yeni sezon formalarindan.

http://www.top-sport-berlin.de/nike_...rid,15,kd.html

bu SONGun giydi Formanin aynisi. Gecenki sezonun Formasi ama 1 Kalit. Zaten 1. 2. kalite valan olmaz

http://www.top-sport-berlin.de/nike_...rid,15,kd.html

bu da bizim mavi formanin. Buda gecenki sezon degil ondan önceki sezonun !!!!!

Burda Nikin bütün Formalari var baka bilirsiniz : http://www.top-sport-berlin.de/triko...rid,15,kl.html

Bu arada ‘’Neu’’ YENI demek
    2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• yeni formalar için kaldi 12 gün

Yorum

• üzerinde ts damgası olduktan sonra çuval bile süper bir forma olarak görünür.
        YA SEV YA TERKET

Yorum

• Benim anladığım şu: Demek ki Nike bize sadece Nike logolu formaları yolluyor, biz de üzerine armamızı ve AVEA yazısını yapıştırıyoruz. Yani boşu boşuna adamlara veryansın etmeyelim ne lem bu armayla yazı diye
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim anladığım şu: Demek ki Nike bize sadece Nike logolu formaları yolluyor, biz de üzerine armamızı ve AVEA yazısını yapıştırıyoruz. Yani boşu boşuna adamlara veryansın etmeyelim ne lem bu armayla yazı diye
            Forma da amblemsiz bir hiç ya Bir şeye de benzemiyor

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi
              Biliyorsunuz BMN'nin bir de online yayın yapan radyosu var.

Bu hafta Çarşamba akşamı saat 22:00'da, programımızın konusu BMN olacak arkadaşlar.

Bizi çok iyi bilenler var. Az bilenler var, tanımaya çalışanlar var.

İşte size fırsat. Soracağınız tüm soruları sorun yanıtlayalım.

- BMN neyi amaçlamaktadır? BMN neden var?

- Geleceğe dair plan ve projelerimiz nelerdir?

- Organizasyonlar nasıl tertipleniyor?

- BMN Yönetim Kurulu nasıl işliyor?

- Forum nasıl yönetiliyor?

- Trabzonspor ile kurumsal iletişimi nasıldır? Camianın neresindeyiz?

- BMN'nin görünmez yan etkileri nelerdir?

ve daha ne sormak isterseniz aşağıdaki başlığa mesaj atarak, anonim sormak istediklerinizi özel mesaj atarak sorun, Çarşamba gecesi 22:00'da başlayacak programımızda yanıtlayalım.

İlgili programın başlığı:

Radyo yayınlarımıza ilişkin olarak yayınların plandığı ve kayıt altında alınan yayınların paylaşıldığı forum bölümüdür... (bmnradyo.com)

Çarşamba gecesi saat 22:00'da görüşmek üzere...

Dinlemek için radyo logosuna tıklayınız
              Hatırlatalım...

Yorum

• yalnız kimsenin dikkatini çekti mi bilmiyorum ama beyaz formanın sağ alt köşesinde nike fit yazıyor yanılmıyorsam yani kaliteli kumaş

Yorum

• Bu formalar şuan birçok TS Taraftar sitelerinde yeni formalarımız diye tanıtılıyor, tartışılıyor

Yorum

• İlk olarak baskurtb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yalnız kimsenin dikkatini çekti mi bilmiyorum ama beyaz formanın sağ alt köşesinde nike fit yazıyor yanılmıyorsam yani kaliteli kumaş
                    evet çok kaliteli mal. Nike'ın Resmi İnternet Sayfasında NikeFit'in açıklaması böyle:
                    Dinamik fit forma üstlerinde, nemi cillten uzaklaştıran, böylece kuru ve serin kalıp oyuna odaklanmanı sağlayan Nike-FIT teknolojisi kullanıldı.
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu formalar şuan birçok TS Taraftar sitelerinde yeni formalarımız diye tanıtılıyor, tartışılıyor

bir alman sitedede tartışıyorlar

ilk forma en beğendim forma inşaiiah öyle birtane çıkar
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Bence bordo mavi li Nike formamizin renkleri tammmm olmus(1. Forma)
                        BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

evet geçmiş aylarda Puma Bordo formayı 32 ytl ye almıştım.
                          Arkadasim, cok da iyi bi gazik yemissin. Bu sahte Forma.
                          1. Lisansli Ürünüdür yazan yerde Numara yaziyormu ? bak bi
                          2. Aver cok kücük
                          ve 3. Cola Turkanin yanlis kirmizisi var.
                          Arkadasim birdaha ki sefer biraz dikkatli oolmaya calis.
                          Bak bu iste orjinal Forma
                          En son Trabzon-Spor-61 tarafından düzenlendi; 09.07.2008, 01:58.
                          BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak CeMaL_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bir alman sitedede tartışıyorlar

ilk forma en beğendim forma inşaiiah öyle birtane çıkar
                            formalar hakkında bilgi sahibiyiz bmn deki bazı abile sayesinde artık beklemiyorum 20 temmuzu nasıl olacagını biliyor ve gördük

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              formalar hakkında bilgi sahibiyiz bmn deki bazı abile sayesinde artık beklemiyorum 20 temmuzu nasıl olacagını biliyor ve gördük
                              beğendin mi?
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak CeMaL_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                beğendin mi?
                                ben begendim sende 5-6 saat önce burda olsaydın görürdün

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X