************************************************** ****** »Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir. » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari) » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir. » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir. » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net ************************************************** ********
En son Selman tarafından düzenlendi; 08.07.2008, 14:00.
formalar ilk sene için gayet güzel zaten nıkeyı beğenmeyenlerı anlamıyorum hadı nıkedende vazgeçtin diyelim kimlen anlaşacan ondan daha üst düzey firma varsa söylesin biri ona geçelim nıke en önde şuanda fırmalar arasında
Gerçi bundan sonra da olacakları biliyorum ya neyse.
'Temmuz' diyorum anlayanlar hemen anlıyor ne demek istediğimi
senin yaptığın formalar mükemmel ama nike ın tasarladıkları iğrenç arkadaş madem nike forman olucak o zmn en iyisinden yap diiimi ... aston villanın formalarının aynısını yollamış kulübne nike.. keşke senin yaptıkların olsa grçek forma ..
Abi yalnız ismi öyle bir yazmışsın ki; sanki futbolcunun adı Ali Fuat Saruhan'mış gibi oldu.. Allah için diyeyim ben başta öyle sandım (el yazısı nedeni ile hemen okunmuyor tabi), sonra fark ettim.. Adınızı tam olarak bilmesem kesin kanardım..
formalarımız belli oldu tamamı, yıldırım55 nolu arkadaşın geçmişteki mesajında ortadaki 3 forma ve şimdi resmini yolladığım forma ile 4 etti.
5.formanın çubuklu olabileceğini düşünüyorum. Yani formalarımız 1. Songun giydiği 2.Beyaz ve yaka yakası ve kolları mavi (harika bir forma) 3.tutuncu forma 4.mavi uzunkollu bisiklet yaka, yakası ve kollarının ucunda bordo var 5.forma süpriz gören varsa yalan söyler onuda diyim .Umarım çubuklu bir formamızda olur.
Yorum