Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu formada o işaret yok demekki bizimkilerde 1. sınıf kalite forma
    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak korbakor6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

işte bunlar 1.sınıf formalarr hem aston villanın gecenseneki forması bize üretilen forma değildikii
      Bunlar önümüzdeki sezon kullanacaklari.

Ayrica anlamiyor musunuz, adamlar özel tasarimlari seneye yapacaklar. Zaman olmadigi icin aceleye getirmek istemediler. Bunu kac ay öncesinden söylediler. Bile bile bu kadar kasinti yapmanizi anlamadim gitti.

Yorum

• amada tartisiliyor Formalar. Bu ne yaa. Sinir oldum vallah. Kardesim biz Trabzonsporumuza yardim etmek istiyorsak 1,2,3,4 hata 5 kalite olsa bile ALIRIM. Resmi Ürünlere SALDIRIN!!!!!!!!

Adami hasta etmeyin ya. Ne bicim Taraftarsiniz siz. Eger Forma almicaksaniz susunda ben begeniyorum ama almicam cünkü bu renkler bana agir gelir deyin. Formada BORDO MAVI yeter Kardesim. ne marka olussa olsun ÖLÜMÜNE BORDOMAVI. Sanki dersiniz Sampiyon en güzel Formasi olan oluyor. Eskiden Nike, Adidas, Pumami vardi Arkadaslar.
        Vallah bu sayfalari okuyunca sinirlerim bosuldu vallah.

ÖLÜMÜNE BORDOMAVI ULEENNNNNNNNNN
        2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• arkadaslar nikenin bu seneki modelleri türkiye milli takimin giyindi kiyafetler tip olarak öyle yani bizim antraman t-shirtleri gibi mesela , ama bu polarlar ve formalar hep gecen senenin ankarasporun gecen sene kulandi seyler yani, yukarda onur arkadasinda söyledi gibi bunlar nike vapor modelleri oluyor, burda bir arkadas bir kac sayfa önceden göstermisti pazarsporun formalari diye aynisi iste kalite olarak sade tipi degisik ama artik trabzonsporu seviyorsak bunlari alicaz ve giyincez takima katki saglamak icin ins. hayirlisi olur

Yorum

• BEn cirkin olsa bile 2 tane Forma alicam. Ögrenciyim son param TRABZONSPORA HELAL OLSUN. ha o usaklar BIZIM icin ter döküyor. Sampiyonluk icin ter döküyorlar. Kakalar Ronaldolar seyirci icin Kulübün Tarihi icinmi yoksa kendi gelirleri icin mi ter Döküyor soruyorum sizlere?
            TRABZONSPORLU OLMAK BIR AYRICALIKDIR. OKADAR

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              amada tartisiliyor Formalar. Bu ne yaa. Sinir oldum vallah. Kardesim biz Trabzonsporumuza yardim etmek istiyorsak 1,2,3,4 hata 5 kalite olsa bile ALIRIM. Resmi Ürünlere SALDIRIN!!!!!!!!

Adami hasta etmeyin ya. Ne bicim Taraftarsiniz siz. Eger Forma almicaksaniz susunda ben begeniyorum ama almicam cünkü bu renkler bana agir gelir deyin. Formada BORDO MAVI yeter Kardesim. ne marka olussa olsun ÖLÜMÜNE BORDOMAVI. Sanki dersiniz Sampiyon en güzel Formasi olan oluyor. Eskiden Nike, Adidas, Pumami vardi Arkadaslar.
              Vallah bu sayfalari okuyunca sinirlerim bosuldu vallah.

ÖLÜMÜNE BORDOMAVI ULEENNNNNNNNNN
              biz almicazmi dedik sanki bunlari he, kendi kenide artistlesyorsun haburda, benim tek kizdim sey bir kac arkadas kafadan atip tutuyor yok birinci kalite olacak yok ankarasporun giyindi adi sey gibi olmicak falan filan, bir izin gelsin ve ciksin formalar nasil oluyoruz nede olsa Trabzonspor icin
              En son MetiN08 tarafından düzenlendi; 07.07.2008, 23:57.

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                biz almicazmi dedik sanki bunlari he, kendi kenide artistlesyorsun haburda, benim tek kizdim sey bir kac arkadas kafadan atip tutuyor yok birinci kalite olacak yok ankarasporun giyindi adi sey gibi olmicak falan filan.
                Abicim bende senin gibi düsünüyorum ama sinrlerim atti. Daha Formalar cikmadan Kalite konusuluyor. Ya azicik sabir Arkadaslar. Fazla Sert oldu herhalde. Özür Renkdaslarim

Yorum

Adami hasta etmeyin ya. Ne bicim Taraftarsiniz siz. Eger Forma almicaksaniz susunda ben begeniyorum ama almicam cünkü bu renkler bana agir gelir deyin.
                  insanlara saygısızlık yapıyorsun

Yorum

• Bu 1. - 2. kalite forma konusunda daha geniş bilgiye sahip olanlar fotoğraflı anlatımıyla konuyu açıklarsa daha iyi olur . Ağzı olan herkes konuşmasın . Aksi taktirde forum sadece karışıyor .
                    En son Ozan tarafından düzenlendi; 08.07.2008, 00:11.

Yorum

Abicim bende senin gibi düsünüyorum ama sinrlerim atti. Daha Formalar cikmadan Kalite konusuluyor. Ya azicik sabir Arkadaslar. Fazla Sert oldu herhalde. Özür Renkdaslarim
                      asil sen kusura bakma sorun degil, ama benimde tepen atdi haburda herkes atiyor yok 1 kalite diye bak sende almanyada yasiyorsun sen kesin barcelonanin, man. utd veya arsenalin formalarini antraman esyalarini gördün kesin onlarla bunlarin kalitesi aynimi sence, onlarin giyindi forma olsun antraman esyalari olsun hep delikli oluyor hava almasi icin (nikeFIT ismi) öyle degilmi??

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu 1. - 2. kalite forma konusunda daha geniş bilgiye sahip olanlar fotoğraflı anlatımıyla konuyu açıklarsa daha iyi olur . Ağzı olan herkes konuşmasın . Aksi taktirde forum sadece karışıyor .
                        bak songun giyndi forma bizim forma olacaksa anlaki o formanin pumadan hic bir farki yok, bilmiyorum gördünmü yeni nike formalarini türkiye milli takim veya barcelona formasini yakindan gördünmü hic kumasi delikli oluyor bekle ben kendi formami cekim koyim buriya daha iyi görürsün

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bak songun giyndi forma bizim forma olacaksa anlaki o formanin pumadan hic bir farki yok, bilmiyorum gördünmü yeni nike formalarini türkiye milli takim veya barcelona formasini yakindan gördünmü hic kumasi delikli oluyor bekle ben kendi formami cekim koyim buriya daha iyi görürsün
                          Türk Milli Takımı'nın formasını yakından gördüm . Ama TV'den gördüğümde bizim forma gibi görünüyordu . Onun için formamız çıktığı zaman yakından incelersek anlayabiliriz . Böyle imza töreninde çekilen fotoğraftan anlamak zor .

Yorum

• ya su avea yazısına neden su eskı yazı karakterın kullanmıolar ortasın da kı ısaretı de koysalar forma cok daha dolgun ve sekıllı duracaak
                            Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• yeni eşofmanlar güzelmiş

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu 1. - 2. kalite forma konusunda daha geniş bilgiye sahip olanlar fotoğraflı anlatımıyla konuyu açıklarsa daha iyi olur . Ağzı olan herkes konuşmasın . Aksi taktirde forum sadece karışıyor .
                                Bak simdi birinci kalite formasi

Barcelona:

Bunlar birinci kalite oluyor kumasa bakin yani cok ince delikli ve hafif bir forma bunlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X