Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• formamızı görmek beni çok heyecanlandırdı ama inşallah böyle çıkmaz formalar dediğiniz gibi acele ile yapılmış tanıtım içindir
    renkleri güzel değil forma adi duruyor kalitesiz
    ve kolları hiç hoş değil
    acele ye gelsede bi kolun böyle yapılmayacağını bilmiyorlarmı ?

Yorum

• Şu aşamada Nike'a ve yönetime güvenmek düşüyor bize,piyasaya çıkınca da satın almak.Detayları halletmek onların işi ve işlerini de iyi yapıyorlar,yapacaktırlar zaten.
      Her daim TRABZONSPOR!
      Türkiye Kyoto'yu imzaladı
      "7"

Yorum

• yahu abiler kardeşler formalarımıza hiç yüklenmeyin o ambleme takılmayın onlar puma zamanın amblemleri onlar lig başlayana kadar değişecek.... ambleme takılmayın ayrıca

aradaki fark gayet acık kimse demesin "berbat bi forma" diye bakanlar bi daha baksın benimde ilk baktığımda hoş gelmemişti ama pumayı renk klitesini ve kumaş kalitesini hatırlayınca bir kere daha şükrettim....

bu arada forma derdine düşdük kaynadı 41.yıl etkinlikleri yavaş yavaş başladı galiba...

Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak femalkocoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hazırlık formaları gibi bi tasarım hoş gözüktü bana

bana göre

61. sayfadayızzz
          61. sayfada oldugumuzu bile unuttuk bazı sivrilerin yüzünden

Yorum

• Forma bence fena değil.Daha iyi modeller olacağını tahmin ediyorum.Bu haliyle bile geçen senekinden kötü değil.Beklentiler çok olunca biraz hayalkırıklığı oldu galiba.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bilmiyorum, belki günesin etkisi fazla olabilir ama bence formanin bordosu tutmamis. Songun üzerindeki formanin renklerini, arkasindaki TS amblemi ile eslestirirsek aradaki fark cok iyi belli oluyor.

Formanin renkleri:

This image has been scaled down to fit your computer screen. Click on it to show it in the original size.

Songun arkasindaki amblemin renkleri:

.

Yorum

• amblemin konumu ve boyutu hariç çok güzel forma
                .

Yorum

• formanın renkleri biraz açık olmuş gibi (arka logo'daki bordo-mavi ye bakın bide forma'dakine) ama birde yakından görmek lazım. bence geçen seneye göre formalar süper (eski kreasyon olsa bile).
                  En son The Legend tarafından düzenlendi; 05.07.2008, 19:59.
                  elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                  TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                  legends never die ...

Yorum

• eğer o song'un üzerinde ki gerçekten renk ve amblemin yeri bakımından gerçek formaysa sağolun ben almim ama aceleyle yapılmışsa gene eleştiri yapacağım nike ile 1 ay önce anlaştık songlada 1 hafta önce anlaştık songun bugün imza atacağı belliyken aceleyle yapıldı lafını ben şahsen mazeret olarak kabul etmiyorum trabzonspora yakışmayan bir fotoğraf karesi olarak nitelendiriyorum
                    sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

• adamlar yine eski kolleksiyondan formalar yaptilar bize
                      bide bu formalar 1 Kalite degil
                      barcanin veya arsenalin kalitesi degil
                      eskisehirin gibi siradan forma

ben ali fuat beyden yorum bekliyorum......
                      En son onur-61 tarafından düzenlendi; 05.07.2008, 20:05.

Yorum

• onur-61 , formayi giyip dokundun mu da bu kadar eminsin.?

Yorum

• Bende arkadaşların bütün fikirlerine katılıyorum, henüz bu formalra ve turuncu formalar trabzona geldi yaklaşık 15 gün olmuştu zaten geldiğinde avea yazısı ve trabzonspor amblemleri trabzonda basılıyor. Ham bir şekilde trabzona geldi formalar. Ben elde kalan eski logoların formaya yapıştırıldığını görmekten dolayı çok üzüldüm. Bu sadece nike in değil forma vs.den sorumlu kimse onunda suçu. Genel anlamda forma bence çok güzel; renkle süper, kumaş kalitesini elimize alınca anlayacağız ama çok kaliteli görülmüyor gerçektende 1.kalite değil gibi. Ama dizaynı ve renkler bence çok güzel. Logonun küçük ve asimetrik oluşu trabzonda logoları formaya yapıştıran kabiliyetsizlerin suçu. Klübü uyarırsak belki bir kısım formayı kurtarabiliriz.
                          Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• Bide songun üzerindeki forma ona iki beden büyük, bu forma özellikle dar kesim olunca daha iyi görülüyor. Aston villadan bilen bilir.
                            Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• kardes bilmiyorum ama burda almanyada
                              spor magazalarina gidip bu formalari alabiliyorsun

bu model nike CLASSIC II modeli
                              sec begen al

İlk olarak Kuzmich tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              onur-61 , formayi giyip dokundun mu da bu kadar eminsin.?

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Buyrun tekrar bakın begenmeyenler. Ali Fuat abimizin anlatmak istedigi bu. Siz bir turlu anlamiyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz. Song'un ustundeki forma bes belli acele ile yapilmis yeni Sponsor'la fotograf cekilmesi lazim oldugu icin. Orjinalleri alttaki gibi olacaktir.

Önce:

Sonra:

Önce:

Sonra:
                                Arkada kalmasin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X