Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tahminim şu ki; bence forma bu şekilde olmayacak.
    Antrenman malzemeleri daha hoş görünümlü.
    Bu forma aceleyle hazırlanmış gibi... Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi.
    Tanıtımı yapılacak formalar üzerinde eminim titizlikle çalışılacaktır ve görünümü hoş olacaktır.
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bende arkadaşların bütün fikirlerine katılıyorum, henüz bu formalra ve turuncu formalar trabzona geldi yaklaşık 15 gün olmuştu zaten geldiğinde avea yazısı ve trabzonspor amblemleri trabzonda basılıyor. Ham bir şekilde trabzona geldi formalar. Ben elde kalan eski logoların formaya yapıştırıldığını görmekten dolayı çok üzüldüm. Bu sadece nike in değil forma vs.den sorumlu kimse onunda suçu. Genel anlamda forma bence çok güzel; renkle süper, kumaş kalitesini elimize alınca anlayacağız ama çok kaliteli görülmüyor gerçektende 1.kalite değil gibi. Ama dizaynı ve renkler bence çok güzel. Logonun küçük ve asimetrik oluşu trabzonda logoları formaya yapıştıran kabiliyetsizlerin suçu. Klübü uyarırsak belki bir kısım formayı kurtarabiliriz.
      reklam ve logolar Trabzon'da mi basiliyor?
      Anlamadim ki nasil bir sponsorluk anlasmasiymis bu?
      Yani nike'in standart prosedürü böyle miymis?

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkada kalmasin
        kardeş bi tek renklerimi daha net olucak saçmalamayın olursa ilk resimdeki gibi olur olmazsa bambaşka bi model olur alelacele falanlıkla alakası yok diğer transferlerde neden geçen yılki puma formalarla basına tanıtıldı.. maalesef bu olucak formamız bu gidişle.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Söylerim, dinletemem...

yahu hocam sen sürekli kafana göre formalar yapıyorsun renklerle oynuyosunda bunların bi işe yaramadıgını biliyosun sanırım senin bu yaptıgın şeymi çıkıcak forma diyeki yani bordo rengini canlı yapmışsında amacı ne yapmanın nike tasarımcılarına maille bari bi işe yarasın.

Yorum

• hadi biz taraftar oLarak aceLe edip sabırsız davranıyoruz bu yönetime ne oLuyor yahu bak işte aceLe işe yine idrar buLaştı taraftar birbirine girdi ne diye işi tam bitirmeden formayı cıkarırsın basının önüne?

dip not: renk ayarlanacak forma incelecek nike logosu ile trabzonspor ARMAsı hizalanacak reklamlar bütünlük arzedecek yazı fontları ayarlanacak bunlar hep düzeltilecek

bu kadar uğraşacağına yap yenisini kurtul be hoca efendi derler !
            Sevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!

Yorum

• İlk olarak hami10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kardeş bi tek renklerimi daha net olucak saçmalamayın olursa ilk resimdeki gibi olur olmazsa bambaşka bi model olur alelacele falanlıkla alakası yok diğer transferlerde neden geçen yılki puma formalarla basına tanıtıldı.. maalesef bu olucak formamız bu gidişle.
              Dikkat edersen Amblem ve reklami duzelttim. Bazi arkadaslar ondan sikayetciydide.

Yorum

• diyelim formalar hep boyle hatali cikti..
                sizce nike kendine laf soyletecek bi hareket yapar mi arkadaslar ? adam kendisini kanitlamisken boyle basit bir hatayla kendi kendini neden zedelesin ?
                ben boyle dusunuyorum.

Yorum

• Formalar biraz dar kesim olsa iyi olur. Nike ile anlaştığımızı duyunca, umarım Aston Villa'nın formaların tutup getirmezler diyordum. Song'un elinde tuttuğu forma Aston Villa forması gibi. Kumaş kalitesi hakkında ise yorum yapmayacağım şüphesiz Puma'dan iyidir, ancak şu formadaki dizayn bence oldukça kötü. Şimdi birbirimizi yok şundan iyi bundan iyi diye kandırmayalım. Umarım diğer modeller iyi olur.
                  . .
                  . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                  . .

Yorum

• abi formaa mukemmel yaaa harıka super otesıı dıyorum helal olsun dıyorum...
                    bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• sanırım bu logo ve reklam amblemlerini trabzondaki abiler bastı. nike'ın bu işe el atıp bunları ya kendi yapıp yollaması lazım yada kulüp buraya daha profesyonel kişileri alıp onlara yaptırmalı.

şimdi önceki sayfalara baktım ve eskişehirin formasını gördükten sonra nike'ın bize görücüye çıkardığı ilk forması böyle yamuk olmamalıydı diyorum ama yapacakta bişey yok olan olmuş inşallah düzelir.
                      elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                      TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                      legends never die ...

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dikkat edersen Amblem ve reklami duzelttim. Bazi arkadaslar ondan sikayetciydide.

sana lafım yok zate güzelde olmuş ama işte bunu klüp düşünmeli bizim bu düzeltmelerimiz ne işe yarar ki

bu arada çizgili olucaktır inşallah klasik çünkü o. ama nike pek yapmıyor sanırım çüzgili hep sade yapıyor böyle

Yorum

• Yaaa şu formalara herkez takıldı bırakın ya formaları takıma bakalım.

Yorum

• şu bordoya laf atanları anlamıyorum.formada ki bordo amblemdeki ne beş basar.amblemdeki bordo iyi işlenmemiş.bordo gücü temsil eder amblendeki ne bakınca pekte görünmüyor düzeltilmesi gerek ama zamanla olur...neredeyse siyah olacak
                            Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Nike sadece ürünleri gönderdi bizimkiler üzerine avea - ülker - ts logosu yapıştırdılar diye düşünüyorum
                              TS ambleminin ise Pumadan kaldığını...

Bazılarında amblem düzgün hizada bazılarında farklı.(bknz: Yattara ve Hüseyin)

En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 05.07.2008, 21:30.

Yorum

• logoyu biraz daha büyük yaparlar bence(inşallah tabi) ve yamukluğunu düzeltirler...
                                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X