formaların gözümüzdeki değerini arttıran en önemli unsur içindeki futbolcudur bu formalarla başarılı olalım 3-5 yıl sonra bu sezonkı formalarıyla tvde nostaljı maç ızlıyelım ah o formalar ne güzeldi diycez 70li 80li yıllardaki formaları bu kadar sevmemizin nedeni bu
Ben formayi begendim aynen Arsenal'in formasi. Vallah bu kadar kizmaniza anlam veremedim ben Puma formalarini hiç begenmemistim bana göre renkler güzel ama bana göre önce formalar bir satisa çiksin ondan sonra konusuruz arkadaslar.
Be burdan AFS dostumuza çok tessekkür ediyorum hem yazilari için ve tasarimlari için.
Sevgilerle
Milli takımın formalarının ilk tanıtımı yapıldığı zamanla turnuva sonrası görüş ve beğenileriniz aynı mıydı?
Daha formaların lansmanı yapılmadı. Diğer modelleri -hadi biz biliyoruz diyelim- henüz görmedik. Kumaş kalitesinin milli takım ve Barcelona'nın birinci sınıf kumaşından olduğunu yönetimden bizzat duydum, formaları da kendim inceledim gayet güzel ve kaliteli.
Bir fotoğraftan bu kadar mı anlam çıkar? Bu reklamlar ve arma işi, kesin o karton kutu üzerinde fotoğraf çekip, resmi sitede yayınlayan personelin işidir.
Beklentilerinizi doğru ayarlarsanız, hayal kırıklığı yaşamazsınız demiştim. Forma modelinin bu olacağını çok çok önceden söyledim, hepimiz de biliyorduk. Bugün sevineceğimize oturup, ağlayacaklar var aramızda.
Dünyanın en güzel formasını da getirseniz reklamlarını, armasını dengesiz özensiz yapıştırır, bir kaç beden büyük giydirirseniz sonuç yine aynı olur.
Herkes daha iyisi ve güzeli olsun istiyor. Forma gayet güzel ve şık olmuş bence. Yönetime bu dönemde böyle bir sponsorluk sözleşmmesi yaptığı için teşekkür etmeliyiz.
Hata gördüğümüz kısımları da kulübe çözümü ile birlikte mail attım. Sırada sabırla beklemek var şimdi.
Abi nefesimizi boşuna tüketiyoruz...
Saki gerginlikten cebi dolan insanlar var burdada durmadan olumsuz yorumlarını eksik etmiyorlar..
ne kadar önyargılı taraftarlar var belki de bu önyargılılıgınızdan dolayı şampiyon olamıyoruz biliyormusunuz yaptıgınız trabzon sehrine ve takımına ihanettir , formaları görünce ne söyleyeyim umudum kırıldı gibi sözler bizlere yakısmıyor ben formayı ne yalan söyleyeyim begendim önemli olan forma degil futbol kalitesi isterse formalar cok kötü olsun ne olacak ki ? gidip alacaz formamızı kulübümüze destek olacagız ama sizi anlamak mümkün degil sizin gibi taraftarın düşmanımda bile olmasını istemem lanet olsun sadece ben bunu diyorum
o forma kutsaldır nasip olmaz herkese .... bu söz begenmeyenlere
Bu sponsor hiçmi kendi imajını düşünmez,Hiçmi kurumsal kimliğini düşünmez,Hiçmi beklentileri bilmez,Hiçmi rakibine karşı olan beğeniyi yıkmak istemez...
İstesede istemesede İnter'e Manu'ya Arsenal'e yaptığı formaların aynı kalitede olanı yapıcak...Zorla..
Yapmazsa kimse demezmiki ''Nike batırdı iyice''-''Suraya bak hizayı bile tutturamıyor''-''Renklere bak''-''Tasarımlar çok kötü'' denmezmi...
Bende senin gibi formanın alelacele hazırlandığı kanaatindeyim..
Yoksa burda kimse kendi firmasının bu lafları işitmesini istemez...
Yahu boşverin,canınızı sıkmayın,beğenmeyen almaz formaları...
Hatta şimdiden taahüt verdiğiniz formalarıda iptal edin
Tek kusuru arması gibi gözüken formanın bu kadarmı lafı yapılır.
Beğenen alır beğenmeyen almaz...
Bu kadar...
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
Aylar öncesinden belliydi bu modelin çıkacağı. Bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok. Yönetim nike'den Aston Villa forması istemişti zaten. Logoya gelince kusura bakmayın ama nike'de sizin kadar akıllı çalışanlar vardır merak etmeyin. Gözlerinden kaçmaz.
formanın kusuru yok futbolcular tam üzerlerine olanları giyerse bide altında şort olup o şortun içine formayı koyduklarında bu forma o formamı diycek herkes renklerde uyumlu
bende bu forma dizaynını bekliyodum ama buda seri üretim değil heralde o yüzden yamuk yumuk ve bol ?? afs gerçekten çok yetenekli tasarımların var göze hoş geliyo tebrikler
Okumak istemeyen okumaz; kime ne yapacağını söylemek sana düşmez...
kardesim sanada benım msjı cevaplamak düşmez.. afs abının dızaynlarını sık takıp eden bırıyım aslında dedıklerının cıktıgını soylemekte haklıda ama hersayfada denk gelecek sekılde degıllll.
Yorum