İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
-
Kimseyi kırmak niyetinde değilim, bizi burada bir arada tutan Trabzonspor sevgisi olduğu gerçeğini de ıskalamıyorum. Kimsenin Trabzonsporluluğunu da ölçmüyorum.
Bu kadar ümit ve heyecan ile bekleyen insanlar varken bu tür haberler güzel olmuyor.
Elbette herkes beğenecek diye bir durum yok. Formanın kötü olmasını sen ben istiyor muyuz sence?
Fakat herkes görmeden, böyle şeyler söyleyince objektif olmuyor değerlendirmeler.
Sen benim düşmanım değil, bilakis dostumsun, renktaşım.
Hiç kimseye veya görüşüne saygısızlık etmedim etmem. Formalar çıkınca daha çok seversin inşallah ne diyeyim.
Yorum
-
tşkler.. büyüğümsün sölicek sözüm yok.. dediğin gibi gözümüz alışmadığı için olmadı belkide.. hepimiz için hayırlı olsun.. Nıke formallarını iple çektiğimi belirtmek istiyorum kardeşime sözüm var ve kendimede sözüm var kulubume katkı sağlamak için alıcam tşkler iyi forumlar..."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
Böyle site böyle taraftar yok diyorum.
Allah içinizdeki Trabzonspor sevgisini eksik etmesin.
Nike nasıl hassas bir taraftar kitlesine hizmet vereceğinin farkındadır umarım.
Yorum
-
Nike çuval yapsın gene giyerim..
Allah pumanın azabından korusun bizleri...Beyler Nike'ın ne kadar prestijli bir firma olduğunu biliyoruz dimi..
Bu prestij bizede yansıyacak...
Ben Nike'ın ikinci kalitede bile dandik yaptığı bir tane forma görmedim...
Sabırlı olun karşılığını fazlasıyla alıcaksınız...
Nike yetkilileri buralara bakıyorlarsa...Tebrikler
Ayrıca bir şey daha bilmem farkeden oludumu hiç ama bana forması Nike olan takımlar daha sempatik gelmiştir her zaman...
Barcelona,Arsenal,Manu hep sempatik gelmiştir bana..
Ama Real Madrid,Chelsea...Hep uyuz olduğum takımlar..En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 05.07.2008, 11:55.
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
Milli takım formalarının ilk lansmanı ile turnuva sonrası aynı formalara bakışımız zevkimiz çoğumuzda değişmiştir eminim. Formalar asıl takımın üzerinde gördüğümüzde gerçek anlamlarını bulacak.
Sözleşmenin imzalanması, üretimin zaman alacağını biliyorduk. Puma ile kıyaslarsak formalarımızın erken çıktığını söylebilirim.
Formalar ne zaman çıkacak sorusunu bir arkadaşımız kulübe sormuş gelen cevap şöyle:
Merhaba,
İlginize teşekkür ederiz.
Yeni sezon formalar 7. ayın 20 si gibi satışa sunulması planlanıyor. 25 gibi de sanal mağazanızda da satışta olabilir.
Saygılarımızla
Özkan YAVUZ
Mağazalar Müdürü
Trabzonspor Tic. Ür. Tic. A.Ş.
Kemerkaya Mah. Halkevi Sok.No:14 TRABZONTel: 0 462 326 20 77Gsm: 0 555 717 19 67 0 532 456 30 70Faks: 0 462 326 67 97wwww.trabzonspor.org.trww.trabzonspor.com.trEn son a f s tarafından düzenlendi; 05.07.2008, 11:54.
Yorum
-
Kardeş Rizespor da nihayet mavinin güzel tonlarını kullanmaya başladı.
Süper Lige bir çıkın hele, sizin formalara da el atarız.
Yorum
-
İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleankarasporda nıke gıyıyorNike Milli takim hariç Türkiyede ilk bize SPONSOR oluyor.
Yorum
-
Real Madrid yeni sezon forması
Beyaz var beyaz var. Kumaş kalitesi detaydaki incelikler formayı kaliteli yapıyor.
Bakalım bizim beyaz Nike formalarımız nasıl olacak?
Yorum
-
İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesayin afs abim,
bu ayin 20'sinde.. uzun kollu'da cikiyor degil mi?
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzun kollu formalar diğerleri ile satışa çıkacak diye biliyorum. Sadece çubuklunun üretimi zaman aldığı için, çubuklu forma için biraz daha beklememiz gerekecek.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum