Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Söylediğin modellerin olacağını zaten biliyoruz. Hatırlamadığın model de turuncu polo yaka olan. Çubuklu formanın üretimi zaman aldığı için biraz daha bekleyeceğiz.
    Yemeği mutfakta çiğken görüp, yemek çok kötü demek gibi. Fotoğraftan görüp ( kimbilir nasıl çekilmiş ) kendi zevkinize göre yorum yapıyorsunuz.

Bırakın çıksın, futbolcuların üzerinde görelim, dokunup giyip test edelim herkes kendi kararını versin. Puma formalara bile gözümüz alıştıktan sonra kumaş kalitesi birinci sınıf doğru renklerdeki, sade tasarımlı yeni formalarımıza laf etmeyin lütfen. En azından herkes görsün, kendi kararını kendi versin.

Üstelik çubuklu formalarımız ki hangi modeli kastetiğimi biliyorsunuz tarihimizin satış rekoru kıracağını bile bile.

Bilmediğimiz birşey duymuş gibi de moralinizi bozmaya pek hazır bazıları. Başkasının beğenmediğini ben beğenirim belki. 10. mesajında ben formaları gördüm ( fotoğrafını görmüş, kendini değil ) diyen bir arkadaşın zevki -kusura bakmayın- beni bağlamaz.

Ayrıca Haznedardaki adam da bir alem; kendini zor durumda bırakıyor. Kesin kendi beğenmemiştir, gösterirken şartlandırıyor görenleri artı bazı ticari sırları da söylememesi lazımdı. Biz taraftarız nike ile veya kulüple ilgili bir yükümlülüğümüz yok, fakat o adamın var. Yarın o beğenmediğin formaları biz satın alacağız.

He he çok kötü olmuş formalar. Böyle deyin bari de görünce sevinirsiniz.

Nike Trabzonspor'a bir sene önce hazırlık yapmadan hiç kimse sponsor olmuyorken forma yapmış biz beğenmiyoruz öyle mi?

Trabzonspor formasını hangi marka olursa olsun ben çok seviyorum ve güzel buluyorum. Hele Nike formalarımız daha da güzel.

Biraz insaf yahu.
    Bence çok abarttın.. 10. msjım olabilir ama eski üyeliğimi kaybettim bu yeni her neyse.. yani öle bi abartıyosun ki konuyu ben sadece kendi görüşümü belirttim bişeyleri baltalamak istedğim falan yok forumda ki 10. msjım olabilir ama gerçek hayatta 10. msj diye bişe yok. sen benim Trabzon Sporluğumu tartışıyorsan ben sana kanıtlarım herşeyiyle.. ben SADECE KENDİ GÖRÜŞÜMÜ BELİRTTİM.. formaları beğenmedim Nıke çalışma yapmış veya yapmamış bunu araştırmadım etmedim tartmadım sadece bir görüş.. oranın sahibi gösterdi diye bi problem mi oluyor ?? anlamış değilim rica ettim kırmadı gösterdi... Sonra bişe daha söliyim Nıke formasını alıcağımdan hiç şüphe olmasın hem kendime hem kardeşime hem babama!! ama konuşmaların öle ki sanki düşmanına sölüyorsun.. düşünüp tartmıyorsun.. sadece kendi görüşümü belirttim ben.. saygı göstermen gerekir iyi forumlar
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Kimseyi kırmak niyetinde değilim, bizi burada bir arada tutan Trabzonspor sevgisi olduğu gerçeğini de ıskalamıyorum. Kimsenin Trabzonsporluluğunu da ölçmüyorum.

Bu kadar ümit ve heyecan ile bekleyen insanlar varken bu tür haberler güzel olmuyor.
      Elbette herkes beğenecek diye bir durum yok. Formanın kötü olmasını sen ben istiyor muyuz sence?

Fakat herkes görmeden, böyle şeyler söyleyince objektif olmuyor değerlendirmeler.
      Sen benim düşmanım değil, bilakis dostumsun, renktaşım.

Hiç kimseye veya görüşüne saygısızlık etmedim etmem. Formalar çıkınca daha çok seversin inşallah ne diyeyim.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• tşkler.. büyüğümsün sölicek sözüm yok.. dediğin gibi gözümüz alışmadığı için olmadı belkide.. hepimiz için hayırlı olsun.. Nıke formallarını iple çektiğimi belirtmek istiyorum kardeşime sözüm var ve kendimede sözüm var kulubume katkı sağlamak için alıcam tşkler iyi forumlar...
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Böyle site böyle taraftar yok diyorum.

Allah içinizdeki Trabzonspor sevgisini eksik etmesin.
          Nike nasıl hassas bir taraftar kitlesine hizmet vereceğinin farkındadır umarım.

Yorum

• Ali Fuat abi formaların ne zaman satışa sunulacağı hakkında bir bilgin var mı?

Yorum

• Nike çuval yapsın gene giyerim..

Allah pumanın azabından korusun bizleri...Beyler Nike'ın ne kadar prestijli bir firma olduğunu biliyoruz dimi..

Bu prestij bizede yansıyacak...

Ben Nike'ın ikinci kalitede bile dandik yaptığı bir tane forma görmedim...

Sabırlı olun karşılığını fazlasıyla alıcaksınız...

Nike yetkilileri buralara bakıyorlarsa...Tebrikler

Ayrıca bir şey daha bilmem farkeden oludumu hiç ama bana forması Nike olan takımlar daha sempatik gelmiştir her zaman...

Barcelona,Arsenal,Manu hep sempatik gelmiştir bana..

Ama Real Madrid,Chelsea...Hep uyuz olduğum takımlar..
              En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 05.07.2008, 11:55.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Milli takım formalarının ilk lansmanı ile turnuva sonrası aynı formalara bakışımız zevkimiz çoğumuzda değişmiştir eminim. Formalar asıl takımın üzerinde gördüğümüzde gerçek anlamlarını bulacak.

Sözleşmenin imzalanması, üretimin zaman alacağını biliyorduk. Puma ile kıyaslarsak formalarımızın erken çıktığını söylebilirim.

Formalar ne zaman çıkacak sorusunu bir arkadaşımız kulübe sormuş gelen cevap şöyle:

Merhaba,

İlginize teşekkür ederiz.

Yeni sezon formalar 7. ayın 20 si gibi satışa sunulması planlanıyor. 25 gibi de sanal mağazanızda da satışta olabilir.

Saygılarımızla

Özkan YAVUZ
                Mağazalar Müdürü
                Trabzonspor Tic. Ür. Tic. A.Ş.
                Kemerkaya Mah. Halkevi Sok.No:14 TRABZONTel: 0 462 326 20 77Gsm: 0 555 717 19 67 0 532 456 30 70Faks: 0 462 326 67 97wwww.trabzonspor.org.trww.trabzonspor.com.tr
                En son a f s tarafından düzenlendi; 05.07.2008, 11:54.

Yorum

• Güzel güzel gelsinlerde Türkiye'yi bordo maviye bürüyelim
                  Sağol abi...

Yorum

• Kardeş Rizespor da nihayet mavinin güzel tonlarını kullanmaya başladı.

Süper Lige bir çıkın hele, sizin formalara da el atarız.

Yorum

• ts ıcın

ankarasporda nıke gıyıyor
                      İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                      Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ankarasporda nıke gıyıyor
                        100 kere söylendi, onlar satin alipta giyiyorlar. Nike sponsorlari degil onlarin. Nike Milli takim hariç Türkiyede ilk bize SPONSOR oluyor.

Yorum

• Real Madrid yeni sezon forması

Beyaz var beyaz var. Kumaş kalitesi detaydaki incelikler formayı kaliteli yapıyor.
                          Bakalım bizim beyaz Nike formalarımız nasıl olacak?

Yorum

• sayin afs abim,

bu ayin 20'sinde.. uzun kollu'da cikiyor degil mi?

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sayin afs abim,

bu ayin 20'sinde.. uzun kollu'da cikiyor degil mi?
                              Uzun kollu formalar diğerleri ile satışa çıkacak diye biliyorum. Sadece çubuklunun üretimi zaman aldığı için, çubuklu forma için biraz daha beklememiz gerekecek.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uzun kollu formalar diğerleri ile satışa çıkacak diye biliyorum. Sadece çubuklunun üretimi zaman aldığı için, çubuklu forma için biraz daha beklememiz gerekecek.
                                saolasin abicim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X