Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jAcEkReK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya gerçekten formaların fiyatı ne kadar olur ben şu ana kadar 50 ytl biriktirdim öğrenciyim pahalı olur die korkuyorum.
    geçen sene pumalar çıktığında ilk kaç paraydı bilen varmı?
    Nike'nin taraftar forması 51 ytl orijinal maç forması 100 ytl.. Geçen senenin fiyatı tabii, eğer birinci kalite kumaş olursa daha pahalı olabilir.

Yorum

• Bu kadar futbolcunun olduğu bir bölgenin potansiyelini dikkate alırlar umarım Mustafa.

Bu arada takımın neşesi Yattara gelmiş

Armaların büyüklüğünü ve hizalarını düzeltirler umarım.
      En son a f s tarafından düzenlendi; 03.07.2008, 12:33.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bence süper olur düşünsene ayakkabının iç kısmında TRABZONSPOR ARMASI VAR. ayakkabının üstünde yattara yazıyor bence çok güzel olur. bu uygulama barçada var bildiğim kadarıyla thuram dan tut bojan a kadara ayakkabının üzerinde ismi yazıyor. nike umarım bu konuyada eğilir. bizde bordomavi ayakkabı aramaktan kurtuluruz.
        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Manchester United 2008 / 2009 sezonu Nike deplasman formaları BMN farkı ile:

alternatif forma bunlar yanlış olmasın
          En son wamlaw tarafından düzenlendi; 03.07.2008, 12:42.

Yorum

• burdaki gibi bir ayakkabıya sahip olmak isterim şahsen .
            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Cubuklu formamiza NIKE cok önem göstermesi lazim. NE olursa olsun cubuklu formamiz herkesin begendigi gibi olmasi lazim.

.

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cubuklu formamiza NIKE cok önem göstermesi lazim. NE olursa olsun cubuklu formamiz herkesin begendigi gibi olmasi lazim.

İşte tam istediğim gibi çubuklu forma...Galiba Porto'nun çubuklu modeli de böyle.Çok güzel olmuş sadece mavinin tonu tutmamış sanki.Özellikle arkadan görüntüsü çok iyi. kemaLaz döktürmüş yine.
                  Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

Cubuklu formamiza NIKE cok önem göstermesi lazim. NE olursa olsun cubuklu formamiz herkesin begendigi gibi olmasi lazim.

renkdasım mavı cok güzel tutturmusunda bordo olmadı galıba_?

Yorum

• Saolun renkdaslarim da,

simdi mavimi tutmamis bordomu?!
                      .

Yorum

Saolun renkdaslarim da,

simdi mavimi tutmamis bordomu?!

bence güzel olmus, tabi sen firma degilsin numaralarinla tutturamazsin ama hemen hemen böyle renkler zaten, acik mavi koyu bordo...

insallah böyle olurlar, emegine saglik cok güzel yapmissin

Yorum

• cok güzel olmus bide yati seklini merak ediyorum ben
                          En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 03.07.2008, 14:27.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Manchester United 2008 / 2009 sezonu Nike deplasman formaları BMN farkı ile:

Trabzonspor formalarının kenarındaki afs armasını anladık da bu manchester formalarındaki afs'nin sebebi nedir dikkati mi çekti onların forma dizaynlarını sen mi yaptın abi??

Yorum

• İlk olarak scayt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              renkdasım mavı cok güzel tutturmusunda bordo olmadı galıba_?
                              forma 10 numara cok tatlı..
                              bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

Forma çok güzel olmuş eline sağlık numara ve isim yazımıda güzel olmuş...

Ama Bordo renk biraz sanki saten gibi durmuş.Mavi tam oturmuş...
                                En son eMR3 tarafından düzenlendi; 03.07.2008, 14:29.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X