guzel olacak guzel
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk bayrağını önümüzdeki yıl da taşıyamayacağız, şampiyon takımla Türkiye Kupası' nı alan takım bayrak taşıyabiliyor.
Demek sadece Sampiyon ve Türkiye kupasi sahipleri alabiliyor. Farkli bi uygulama ama iyi ödül olarak taka bilmek en azindan degerini bilmiyenlerde anlar.
Yorum
-
formalar güzel olcak inşallah da ben artık formalar cıkna kadar bu forma konusunun kapanmasından yanayım yoksa 18imde mezara girecem heyecandan....
ayriyeten benim elime aşağıdaki forma gecti bakıyomda ben hiç öyle bi forma hatırlamıyom arşivlerde de öyle bi forma yok hatırlayan varmı acaba....
En son Kubilay ŞAHİN tarafından düzenlendi; 29.06.2008, 13:22.Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
Yarın antrenmanda neler giyileceğini merak ediyorum. Umarım yeni nike malzemeler giyilir =)Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Habu uşakta tam bir aç kurt gibi bakayı...umarım şansı yaver giderde hem bizi hem de kendisi güler..
Yolun açık olsun..
Yönetimin nike ile anlaşması iyi oldu yanlız tc club ler bir bir kapanacak diye düşünüyorum..SATIŞ HAKKI NİKE MAĞAZALARINA VERİLDİ DİYE DUYDUM TS CLUB İŞLETMECİLERİNE ALLAH sabır versun..Atun uşaklar atun tozi dumana katun
Aciman hiç kimseyi yerden yere firlatun
HAYDİ HAYDİ TRABZON
Yorum
-
İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya temmuz sonunda cikarsa biz almanyaya geri donuyoz..nerden alicaz ozaman"Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum