Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• guzel olacak guzel
    tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Türk bayrağını önümüzdeki yıl da taşıyamayacağız, şampiyon takımla Türkiye Kupası' nı alan takım bayrak taşıyabiliyor.
      Vay be bunu ilk kez duduyorum bende TS niye hic bu aralara Türk bayragi takmiyor formasina diye kendi kendime kizioyrdum.

Demek sadece Sampiyon ve Türkiye kupasi sahipleri alabiliyor. Farkli bi uygulama ama iyi ödül olarak taka bilmek en azindan degerini bilmiyenlerde anlar.

Yorum

• Sormuştum yine sorayım. Forma modellerinin resmi sitede oylanma işi vardı, ne oldu o?

Yorum

• formalar güzel olcak inşallah da ben artık formalar cıkna kadar bu forma konusunun kapanmasından yanayım yoksa 18imde mezara girecem heyecandan....
          ayriyeten benim elime aşağıdaki forma gecti bakıyomda ben hiç öyle bi forma hatırlamıyom arşivlerde de öyle bi forma yok hatırlayan varmı acaba....

En son Kubilay ŞAHİN tarafından düzenlendi; 29.06.2008, 13:22.
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• yanlış hatırlamıyorsam febeyi Avni Aker de 3-0 yendiğimiz sezonun forması bu
            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Yanılmıyorsam 98-99 yıllarında kullandığımız forma.

Yorum

• Alexander Löebe diye bir adam almıştık Erzurumdan

O sezonun forması.

Maçları Teleon yayınlıyordu o zamanlar.

2000-2001 olabilir.
                Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• o forma bendede var o sezon campall oynuyordu bizde cok iyi hatirliyorum

Yorum

• Galatasarayı 5'lediğimiz maçın forması değil mi?

Yorum

• en güzeli nike 5-6 tane forma yapıcak sitesinden biz anketle seçicez formayı..

bu arada yeni transferler imzayı eski puma formalarla atmış

Yorum

• nıkı formaları nezaman pıyasıya surecek bılen varmı yarın calişmalara başlıyoz ama formalar daha hazır degıl bence bırhan once pıyasıya surmesı lazım cunku trabzon şuan en kalabalık donemını yaşıyo gurbetcılerın geldıgı donemler 6,7,8 aylar buzaman nekadar satiş yapabılırsen okadar kardır

Yorum

• Yarın antrenmanda neler giyileceğini merak ediyorum. Umarım yeni nike malzemeler giyilir =)
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Habu uşakta tam bir aç kurt gibi bakayı...umarım şansı yaver giderde hem bizi hem de kendisi güler..

Yolun açık olsun..

Yönetimin nike ile anlaşması iyi oldu yanlız tc club ler bir bir kapanacak diye düşünüyorum..SATIŞ HAKKI NİKE MAĞAZALARINA VERİLDİ DİYE DUYDUM TS CLUB İŞLETMECİLERİNE ALLAH sabır versun..
                            Atun uşaklar atun tozi dumana katun
                            Aciman hiç kimseyi yerden yere firlatun
                            HAYDİ HAYDİ TRABZON

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya temmuz sonunda cikarsa biz almanyaya geri donuyoz..nerden alicaz ozaman
                              Temmuz sonuna kadar kalacağını sanmıyorum forma işinin.Oldu ki kaldı diyelim,internet üzerinden satış yapılıyor sonuç olarak.İnternet üzerinden alabilirsiniz ben online alışverişi kullanıyorum gayet basit ve rahat oluyor...
                              "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• bir an önce çıksında şu kamp yeni formayla gidelip yoksa yaramaz puma almadım kappa ile gitecem valla başka çare yok puma kadar tantik forma yok herhalde bu arada arkadaşlar bilen var nike forma ve eşorman hariçinde başka ürün yapacakmı
                                Zirve bizim işimizdir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X