Bu seneki PUMA formaların dizaynı fena değil.Ama renk tonunu tutturamadılar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Ali Fuat Abi , senin bir lafın varya sürekli kullanırsın " bir tasarımcı gözüyle "
Bende şahsım adına , müşteri gözüyle nike tasarımlarını beğenmiyorum . Yani uzun lafın kısası nike ' ın bana forması satması için şu tasarım adı altında yaptığı formaları aşması lazım
Çok güzel yaptığı işler var ama -bence- forma o işlerin içerisinde değil" Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "
Yorum
-
Tasarımcı olmamın yanında aynı zamanda müşteriyim de
Yeni tasarımların zorluğu da bu. Yalnızca nike için söylemiyorum diğer markalar için de geçerli. Yeniyi kabullenmek zor olabiliyor.
Söylemek istediğim dünya üzerinde nike ve adidas markalar savaşı var. Büyük takımlar bu markalardan, ürünlerinden memnunken biz burun kıvırıyoruz. Belli markaların belli ürün kalitelerinin de tahmin edeceğiniz fiyatları olması normal.
Milli takım formasını ve Barcelona formasını inceledim ve beğendim. Kappanın kumaş kalitesini daha çok beğeniyorum ama çubuklu formanın malzemesi noktasında nike daha önde.
Tasarım noktasında sadelik her zaman daha kalıcı ve değerlidir genel olarak. Kendi renklerimizde formaları ürün olarak birebir görmeden bu kadar ön yargılı olmayalım istiyorum.
Yorum
-
Ürünleri piyasaya girmeden önce tasarımlarını yönetim taraftarlara sunsaydı ya.
Yorum
-
İlk olarak Gerrard tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben o zaman bir forma alirim ama camasir makinesine bile sokmam asarim onu oyle duvarda durur izlerim
ogrenciyiz,nike ogrenci formasi yapsin
Yorum
-
Sponsor Konusunda Mutlu Son
Trabzonspor başkanı Sadri Şener gelecek sezon ile ilgili yeni sponsorla anlaşmaya vardıklarını duyurdu. Başkan Şener eski sponsor ile ilgili eleştirileri dikkate alarak yeni sponsor konusunda titiz davrandıklarını ve taraftarın beklentilerini dikkate aldıklarını söyledi.
Başkan Şener " Takımımıza yeni sezonda sponsor olmak için teklif veren Adidas, Kappa ve Nike konusunda taraftarlarımızın beklentilerini ve isteklerini dikkate alarak hepsinin teklifini kabul ettik. Gelecek sezon iç saha formalarımızı Kappa, deplasman formalarımızı Nike, kupa ve avrupa maçlarımızın formalarını Adidas üretecek. Bu bizim açımızdan hem daha çok para demek, hem de taraftarımızın memnun olması demek. Tasarruf tedbirleri açısından ve adam gibi futbol oynatana kadar teknik kadro Puma giymeye devam edecek" dedi.
Neden üç firma ile birden anlaştınız sorunusunu Şener " Bir sezonda birkaç hoca ile çalışabiliyorsunuz, sponsorla neden çalışılmasın? Baktık taraftar adı geçen markalardan bir türlü memnun olmuyor biz de böyle bir çözüm ürettik. Artık isteyen istediği markayı satın alabilecek. Artı Taşbaşı ve Mahmutbey şubelerimizle de korsanın önüne geçmeyi planlıyoruz. TS ürünlerini Türkiye'nin her tarafındaki BİM mağazalarından da ucuza temin edebileceksiniz. Böylece pazar günleri TS Cluplar yine kapalı olmaya devam edecek.
Sadri Şener sezon açılışında hazırlık maçı için bu üç markayı temsil eden isimleri Trabzonspor'a getireceklerini, masrafların tamamının sponsor firmalar tarafından karşılandığını söylerek açılış maçında Beckham, Totti ve Henry'yi Trabzon'a getireceklerini söyledi.
( Şaka amaçlı yazdım fakat olsa dünyada ancak biz de olurduEn son a f s tarafından düzenlendi; 23.04.2008, 10:17.
Yorum
-
Böyle bişey eğer gerçeklerirse çok iyi olur.iç sahada başka dış sahada başka kupada başka markalı forma giyen takım hiç görmedimEğer bu olucaksa hem forma satışlarında hemde sponsor firmadan kulübümüz kasasına önemli bir miktar girer.Ben şimdiden Adidas ve Nike formalara talibim
Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!
Yorum
-
İlk olarak OFLuR_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Birde arkasına 'Biglia' yazdırınca tamamdır. Olmazsa 'Keçeli' yazarız.En son H.Emre tarafından düzenlendi; 23.04.2008, 15:51.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum