Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Açıkçası ben bu formaların yakında değişebileceğini düşünüyorum...Çünkü kim alır ki bunları peeeeehhhh.

Tabii forma satmak istenmiyorsa sorun yok
    avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• şok şok şok trabzonsporun yeni sezon formaları bugun trabzonspor.com.tr adlı resmi urun satış sitesinde sunuldu ve siteye olan yogun talepten dolayı siteye girilmiyor yetkililer uyardı bordo lacivert formalarımızdan tum taraftarlarımıza giydercegiz kimsenin kuşkusu olmasın sabırlı olmalarını diliyoruz
      İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• tarbzonnun rengi puma sayesinde değişti

Trabzonspor

Yorum

• ulan koskoca Trabzonspor kıçı kırık bir firma yüzünden rengini değiştirdi

Yorum

• may dönemindede formalarımızı katletmişti şimdi gene aynı duruma geldi bu adamlar neyapıyolar forma yapmak bukadar mı zor tasarımıda rezalet

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şok şok şok trabzonsporun yeni sezon formaları bugun trabzonspor.com.tr adlı resmi urun satış sitesinde sunuldu ve siteye olan yogun talepten dolayı siteye girilmiyor yetkililer uyardı bordo lacivert formalarımızdan tum taraftarlarımıza giydercegiz kimsenin kuşkusu olmasın sabırlı olmalarını diliyoruz
              Yeni gelecek partide formalarda değişiklik. Taraftarların yoğun isteği üzerine formalardaki Bordo'nun biraz daha açılarak Kırmızı yapılmasına karar verildi TS, yeni sezonda Kırmızı-Lacivert formasıyla göz dolduracak. Yeni formaları dört gözle bekleyen taraftarlar kulübün kapısına dayandı Puma'nın yetkilileri Steaua Bükreş'in renklerinin TS'la en yakın renk olduğunu düşündükleri belirlendi

Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• bide neden geçen sene olduğu gibi taraftarın beğendiği formayı pahalı yapıyolar 67 milyon çok ucuzmuş

Yorum

• bu formalar intertoto icin ciktiysa neden internetten satisina baslandiki ilginc.Bence bunlar bu sene kullanacagimiz formalar

Yorum

• 2003-2004 sezonunda Kappa da böyle bir forma yapmıştı

Yorum

• bugün formaları yakından görme fırsatım oldu. şöyleki formalar burdaki resimlerde daha güzel gözüküyomuş. ayrıca pumanın böyle bi renk tonunu nasıl tutturduğunu da çözemedim. burdan şunu söylüyorum allahaşkına puma sen forma üretme git pijama yap ne bilim çarşaf yap ama ne olursun bidaha bize forma morma yapma.
                      elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                      TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                      legends never die ...

Yorum

• resmen pazar malı....

bir dönemin "galeri metin" formalarına benziyor.
                        KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• bu formalar için de yinede en güzeli beyaz forma

Yorum

• Kusura bakmayin... Artik herseyin tadi kacti!!!

Yorum

• Bir arkadaş idman resimlerine bakarak renkler düzeldi demişti: Bu resimler bazı şeyleri ayırt etmemize yarar Bir Hüseyin'in üzerindeki renk bir de çocuklardaki...

Yorum

• ona bakacaksak çocukların giydekleri formadaki maviyle logodaki mavi uyuşmuyor .Hüseyin'inkiyle o kadar fark yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X