Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu forma süper olmuş ya yok satar bu yok
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• başkan nike bir adım önde demiş. nike olursa bence prestij açısından çok iyi olur.

Yorum

• Üzerine bide Gs arması koyalım isterseniz...Yapmayın arkadaşlar o kadarda değil yani...Bu formadan bi cacık olmaz

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          başkan nike bir adım önde demiş. nike olursa bence prestij açısından çok iyi olur.
          Kesinlikle.

İlk defa bizimle çalışacaklar galiba profesyonel olarak

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• BeyLer adidasınkiLer oLağan üstü kesinLikLe adidasss yönetime yaLvarıorum yapan arkadasLarında eLLerıne sağLık süper payLasııımm BRAVOOOOOOOOOOOO
            :d:d:d
            #15 Ferhat ÖZTORUN

Yorum

• [quote=UNdocab;1249591]

YaLvarıorum yönetim bu formayı yapmassa bızım sıte ıLtıbata geçip bu formaLarı yaptırsın renkLam yerınede bmn yazıLsııın yeterki yapıLsııın bızım teek bınadakı TRABZONSPOR LuLara hediye aLsam müthhiiiiş kazanç yaparsınız bn abım amcam abLam amcamın üç oğLu dedem yengem....vs.vs. hade kurbaaaanınız oLammm yook boLe bı forma gs LiLere böLe yakısmıoo
              #15 Ferhat ÖZTORUN

Yorum

• Üstteki formanın renkleri çok güzel...yeni sponsor renk uyumlarını dikkate almalı.

Bordo-mavi istiyoruz.
                Bordo-lacivert değil!
                Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Arkadaşlar bence nike olmasın.Çünkü şu anda yaptığı formalar dizayn açısından bence çok ama çok kötü...adidas olmasında fayda var....

Yorum

• işte size bir kaç örnek...bunlar yeni nike tasarımlarıdır...

Yorum

• Yorum

• bence addidas guzeldi
                        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Formalar gayet hoş. ama bu formaları görünce aklıma bir şey geldi. göğüs reklamları.

avrupada bu işe bayağı önem veriyorlar yazı karakterleri renkleri forma ile uyumlu oluyor. bizde ise forma ile zıt renklerde özellikle birinci forma buna örnek.

gerçi koskoca show tv yazan gçnlerden buralara geldik ama göğüs reklamlarının şeklide forma dizaynı ve renkleri kadar önemli.

Yorum

• İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Formalar gayet hoş. ama bu formaları görünce aklıma bir şey geldi. göğüs reklamları.

avrupada bu işe bayağı önem veriyorlar yazı karakterleri renkleri forma ile uyumlu oluyor. bizde ise forma ile zıt renklerde özellikle birinci forma buna örnek.

gerçi koskoca show tv yazan gçnlerden buralara geldik ama göğüs reklamlarının şeklide forma dizaynı ve renkleri kadar önemli.
                            göğüs reklamı tasarımlarını sponsor firmanın yaptığını sanmıyorum. sonuçta reklam sponsorunuz ne isterse onu basmak zorundalar

Yorum

• Bencede Kesinlikle Adidas..

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                göğüs reklamı tasarımlarını sponsor firmanın yaptığını sanmıyorum. sonuçta reklam sponsorunuz ne isterse onu basmak zorundalar
                                Sponsor formaya uymayan bir şey isteyeceğini sanmıyorum.sadece birazcık özen gerekiyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X