Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [quote=keyfekeder61;1260640]
    İlk olarak UNdocab tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

YaLvarıorum yönetim bu formayı yapmassa bızım sıte ıLtıbata geçip bu formaLarı yaptırsın renkLam yerınede bmn yazıLsııın yeterki yapıLsııın bızım teek bınadakı TRABZONSPOR LuLara hediye aLsam müthhiiiiş kazanç yaparsınız bn abım amcam abLam amcamın üç oğLu dedem yengem....vs.vs. hade kurbaaaanınız oLammm yook boLe bı forma gs LiLere böLe yakısmıoo
    Abicim bu forma eski tasarım
    Beğenmediğiniz Anadolu kulüpleri giyiyor bunu şu anda ama renk uyumu Allah için güzel olmuş.

Yorum

• Bu zamanda tasarim veya renk önemli degil bizim icin. Yönetim en iyi fiyati Nike verdi diyor. Para gelsinde nasil gelirse gelsin. Bordo mavi renk kimsenin umrunda degil maalesef.
      Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• forma konusu önemli tabi ve taraftarın isteği göz önünde bulundurulmalı mutlaka ama renkleri doğru uygulanmış özgün formalar da taraftarın ilgisini çekebilir.o nedenle formayı şu ve ya bu yapsın değil şu ve ya bu güzel yapsın olmalıdır.burda da üzerinde yoğunlaşmamız gereken konu forma tasarımı olmalıdır.bu açıdan emek vberen arkadaşlara çok teşekkür ederiz.bu arada üçüncü renk konusunda da bir anket yapılabilir ya da bir görüş havuzu oluşturulabilir.mesela ben kappanın yaptığı su yeşili formayı çok beğenmiştim...
        Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
        my name is onur....
        Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Yeni sponsorumuz Nike olursa oturup ağlayacak insanlar var nedense.

Dünyanın en büyük markası da olsa bizim isteklerimizi karşılaması önemli olan. Puma kötü bir marka mıydı? Hayır, fakat Trabzonspor projesi tam bir fiyaskoydu. Bundan sonra hangi marka olursa olsun ona sahip çıkıp takıma destek vermeliyiz.

Capitol'deki Nike mağazasını gezip milli takımın yeni formalarını ve barcelona formaları inceledim. Kumaş kalitesi süper, baskı kalitesi, renkler, kesimleri gayet güzel, en önemlisi naylon değil. İnşallah yeni formalarımız beklediğimize değecek şekilde karşımıza çıkar.

Adidas'ın kalitesi ve pazarlama kısmına kimse birşey diyemez ama marka olarak aralarından sıyrılmak için yeni birşeyler yapmak lazım. Adidas'ın formalarını GS ve FB üzerinde gördükten sonra aynı tasarımları renk farklılığı ile bize uygulanmasını istemiyorum ben. ( Hemen "bize başka kolleksiyon önerirler" demeyin, birinci grup Real Madrid ne giyiyorsa onlar da onu seçecek, ben neden daha kötü bir kolleksiyon seçeyim ki? ) Gözümüz doydu üç çizgiden, o yüzden nike veya kappa bana daha heyecan verici geliyor. Bize özgü olması formayı sanki daha değerli kılıyor gibime geliyor. Geçtiğimiz yıllara baktığımızda nike ve özellikle kappanın tasarımlarının daha uzun ömürlü olduğunu görürüz.

Bir de şükredelim arkadaşlar, takım bu halde bile kendine para ödeyecek sponsor bulabiliyor. Geçen senelerde kimse bu konularda bu kadar alıngan değildi. Şimdi Nike, Adidas, Kappa, Lotto teklif vermiş kimseyi memnun edememiş havası var bazılarında. Öpüp başımıza koymalıyız. Zamanında değerini bilmeyip, şükretmeyince neleri aradığımızı en iyi bu takımın taraftarı bilir.

Yönetim ürünlerin daha fazla satılabilmesi ve tabiri caizse sürümden kazanmak için fiyatları makul seviyelerde tutmalı. Taksitli satışlar, öğrencilere ve miniklere özel indirimlerle ürünler cazip hale getirmeli.

Hangi marka olursa olsun belli bir fiyat olacak ve pahalı gelecektir ama bu işin gereği böyle. GS, FB, BJK formasından daha mı değersiz bizim formamız. Bizim formalar hem daha kaliteli, hem onlarınkinden daha ucuz olsun diye bekliyorsanız yanılırsınız. ( Adidas isteyenler o takımların forma fiyatlarını iyi bilir ) Çözüm olarak aynı tasarımları iki farklı kumaş seçeneği ile veya taraftar forması diye farklı kalitelerde sunabilirler. Hem korsanın önünü kesersiniz, hem de herkes bütçesine göre bir forma veya ürün sahibi olmuş olur.

Forma konusunda marka için gerilmeye gerek yok. Hangi marka olursa olsun, bordomavi renkleri ile -bir de yeni transferlerimizle- yeşil sahalarda görseniz eminim çok seveceksiniz.

Bordomavi olsun, çuvaldan olsun demiyorum. Kaliteli olsun, bize yakışan ve marka değeri olan birşey olsun diyorum. Bu başlıkta formanın içindeki futbolcuları da tartışmıyoruz o ayrı bir konu başka zaman konuşulmalı.

İnşallah gelecek sezon takımda iyi olup, bize gerçek futbol izlettirdiklerinde, zamanında gelen yeni ürünleri biz de alıp giydiğimizde değmeyin keyfimize.

Hakkımızda hayırlısını dileyelim, merakla bekleyelim bakalım...

En son a f s tarafından düzenlendi; 21.04.2008, 13:58. Sebep: birkaç şey ekledim
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Tamam abi iyi güzel bordo mavi olsun cuval alır giyeriz diiyoruzda , bu nike tasarım işini gerçekten beceremiyor

Ben şahsım adına eğer açık mavi koyu mavi , ve açık bordo koyu bordo yapılacak formalara tamamen karşıyım . Bir barcelona çubuklusu sevdasına herkes nike istiyor eminim Tamam güzel forma ama o kadarını pumada yapıyor ve bence pumanın çubuklusunun nike çubuklusundan aşağı kalır yanı yok .

Birde dün adidasta forma bakarken hayal kırıklığına uğradım cincon formalarına gözüm takıldı 2 farklı forma vardı . Birinin logosunun baskı olduğunu görünce ilgilenen arkadaşa sordum . Onların taraftar forması olduğunu diğerlerinin logoları ve yazılarının normal olduğunu söyledi . Kalite sıfın altında eksilerde geziyordu resmen Adidas isteyen birisi olarak gerçekten büyük bir hayal kırıklğıydı benim için Resmen sokakta satılan naylon baskılı formalardan hiçbir farkı yoktu .
            " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Bu sezon nike giyen aklıma gelen birkaç klüpten biri Kocaelispor ,

Eminimki arkadaşlar bize tff 1. lig klubuyle aynı formayımı yapacak nike diyecektir Son fotoğrafta samsunun giydiği parçalı puma ile bizimkisi aynı Ben sanmıyorumki nike bize bir barca forması tasarlasın o sezonki tasarımlarının bordo mavisini verecektir . Ve çubuklu dışındakiler gerçekten kötü yahu
              " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Yalnız Samsun'un forması, reklamı dışında güzelmiş.

Sorun belki de Bordo-Mavi renklerin, Puma ile uyuşmaması...

Yorum

• Bazen öyle bir psikolojiye giriyoruz ki. Tüm dünyadaki takımlar sponsorlarından, formalarından, tasarımlarından renklerinden memnun, biz de ise büyük marka da olsa Trabzonspor olunca olmuyor.

Onun şuyu, bunun buyu olmaz.
                  Tasarımlar konusunda adı geçen markalar, tasarımcıları ve dünyadaki bütün takımlar zevksiz, biz zevkli...hayret! Biraz da kendimize dönüp baksak. Ben sabırla bekliyorum yeni sponsorumuzu. Daha ne formalar belli, ne kumaşları, ne renkleri, ne de fiyatları. Bakalım belli olunca neler yazılacak bu sayfalara. ( gerçi aşağı yukarı tahmin edebiliyorum ya neyse...)

Bize kaf dağından zümrüdü ankayı getirseler kimse memnun olmayacak gibi.

Şaşırdım kaldım.

Zevkler renkler...
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• valla ne yalan söylim ben Trabzonspor diyince aklima hemen 96 daki cubuklu forma, muhtesem taraftarin önünde firtina gibi esen, spikerlerin "karadeniz firtinasi" diye haykirdigi takim geliyor.

o yüzden cubuklu formayi en güzel yapacak sponsporu istiyorum.... nike fena yapmiyor. adidasda olabilir

Yorum

• Benim tercihim her zaman "nike" den yana oolmştur. Adidas, puma, bunların tasarımları güzel ama, kumaşları naylon gibi...Tamam, bordomavi erşeyi alırız;, ama yapmışken iyibir şey yapsınlar da yazın terlemeden, yanmadan rahat bir forma giyebilelim daha.

Ali Fuat abi sana katılıyorum abi. Nike'ın kumaşı son derece kaliteli ve benim tercih nedenim de bu.
                      avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bazen öyle bir psikolojiye giriyoruz ki. Tüm dünyadaki takımlar sponsorlarından, formalarından, tasarımlarından renklerinden memnun, biz de ise büyük marka da olsa Trabzonspor olunca olmuyor.

Onun şuyu, bunun buyu olmaz.
                        Tasarımlar konusunda adı geçen markalar, tasarımcıları ve dünyadaki bütün takımlar zevksiz, biz zevkli...hayret! Biraz da kendimize dönüp baksak. Ben sabırla bekliyorum yeni sponsorumuzu. Daha ne formalar belli, ne kumaşları, ne renkleri, ne de fiyatları. Bakalım belli olunca neler yazılacak bu sayfalara. ( gerçi aşağı yukarı tahmin edebiliyorum ya neyse...)

Bize kaf dağından zümrüdü ankayı getirseler kimse memnun olmayacak gibi.

Şaşırdım kaldım.

Zevkler renkler...
                        Puma ile anlaşma imzalanmadan önce de gelsin görürüz diyorduk ve tepki vermedik . Sonuçta kötü bir forma çıktı beklenildiği gibi . Nike'nin kumaş kalitesinden şüphemiz yok zaten ama tasarımlar çeşitli değil , güzel de değil (Çoğu kişiye göre) . Şimdi de göz göre göre kötü tasarımları olan bir firma ile anlaşma imzalanmasını istemiyoruz tabiki . Zevkler tartışılamaz ama çoğunluğun sevdiği marka ile anlaşılırsa formaların daha çok satılacağı kesin .

Yorum

• Deneme ......................................

Yorum

• arkadaslar bu formalari sizmi yapiyorsunuz??? eger siz yapiyorsaniz nasil yaptiginizi ögrenebilirmiyim?
                            onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                            NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• nike formalar çokm kötü ama nike işareti herşeye bedel hem farklı olur bi ankarada var bide bizde olur tslde
                              !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• bu sene aldığım puma forması kadar adi kalite bir forma hayatımda görmeddiim....adamlar resmen naylon muşambaya forma yapmışlar bide üstüne bastıkları armalar bu kadar mı kalitesiz olur yaaa..formayı daha bi kere yıkattım üstünde ne var ne yok yere döküldü formanın ts forması olduğu sadece 61 den belli oluyor bu kadar adi bir firma olamaz....puma lotto olmasında ne olursa olsun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X