Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar ciktiginda geçen senede Albayrak yonetimi vardi bu senede.. Ozaman sen bana açikla nasil olduda geçen sene tuttu bu sene tutmadi?
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
100% ADIDASyalnız bordosunun biraz daha koyu olması lazım
Eline sağlıkBir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
100% ADIDAS*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak cengizalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaşlar kesin değişecekmi sponsor veya ne zaman çıkar yeni sezon formalar piyasaya ona göre forma alıcam
Yorum
-
İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesponsor kesin degisecekde formalarinin ne zaman cikacagini bilmiyorum
Yorum
-
Adidas' formasındaki renk tam istediğimiz renk.
Formamızın renginin istediğimiz gibi olması için o rengi gösterecek kumaşın da kaliteli ve özel olması lazım.
Bizim meslekten örnek vereyim: aynı rengi birinci hamur kağıda veya kuşeye basarsanız farklı sonuçlar ton farklılıkları elde edersiniz.
Trabzonsporumuzun koyu bordo ve açık mavisinin renginin en iyi Kappa kumaşlarında duracağını düşünüyorum.
Şampiyonlar liginde Roma Mancester maçını izleyenler fark etmiştir Roma'nın Kappa siyah formaları ile Nike'ın parlak kumaşının farklılığını.En son a f s tarafından düzenlendi; 10.04.2008, 10:05.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum