Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adidas yada nike olsun aradaki farkı satıştan kazan

x firma 100 dolar fazla veriyo diye adidas nike değil de o firma tercih ediliyo ama yönetim düşünemiyo ki bunları adidas yada nike yaparsak o 100 dolar farkı satıştan kazanıcaz diye..belki daha da fazla superligdeki biçok takım adidas giyiyor ankasaspor bile nike giyiyo ama biz kötü formalarla çıkıyoruz sahaya mesela benim puma forma almak içimden gelmiyo çünkü güzel yapamıyolar bi kere
    Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• renkler konusunda ise taraftar ikiye bölünmüş..bi kısım geleneksel istiyo bi kısım koyu mavi.bende koyu mavi istiyenlerdenim çünkü daha güzel..sonuçta renk değiştirmiyoruz tonlarıyla oynuyoruz.bunu galatasaray fenerbahçe yaptı kimse bu kadar büyütmedi.gs nin sarısı 10 sene önceki sarısı değil turuncuya çalan bi sarı artık.fb nin değişimi daha bariz uzaktan neredeyse siyah gibi duruyo laciverti..fenerin bazı eski formalarındaki renk, koyu laciverti bırakın, lacivert bile değildi maviydi daha çok..bu arada bjk de formasında kırmızı kullanmaya yakın bi tarihde başladı..3 ü de çok iyi yaptı bence formalarını güzelleştirdiler bizde açık maviden vazgeçip koyu maviye geçmeliyiz

Yorum

• galiba 2005 sezonuydu hepimizin hatırladığı TURUNCU formalar çok beğenilmişti.takıma ayrı bi hava veriyodu turuncu rengi özellikle bordo ile kombinasyonu çok iyi turuncunun.mavi de o 2 rengi iyi tamamlıyodu.Trazonspor'da 3. formalar genelde beyaz çıkıyo bence yedek formamızın rengi turuncu olsun.zaten o sezon da şans getirmişti dış etkenler olmasa şampiyon oluyoduk

Yorum

• Sanırım bu olaya flood mu ne deniyordu b_m_61

Tüzüğümüzün 1. bölümünde derki;

TEMSİLİ RENKLERİ VE AMBLEMİ

MADDE 4 Renkleri “KOYU BORDO – AÇIK MAVİ” dir. Amblemi ise bu maddede yer aldığı gibidir. Bu amblemi kullanabilmek, kulübün iznine bağlıdır.

Hatta Atay başkan döneminde bu iş daha da detaylandırılıp renk kodları dahi belirlendi.

Taraftarımızın renkler konusunda ikiye bölündüğü felan yok Hatta ve hatta renklerimizin aslıyla oynanıp naylon renkleri Trabzonspor bünyesi kabul etmeyip çığ gibi tepkiler yağmış, akabinde kulüp ve Puma da açıklama yapmak zorunda kalmıştı. İstanbul kulüplerinin renk tonajlarını tartışma yeri burası değil kanımca ama mesela bahsi geçen GAY-se kulübü renklerindeki o ayarlamayı da yine kafalarına göre değil, asıl renklerine geri dönebilmek için yapmıştır.

Uzun lafın kısası; tüzüğümüzce de belirlenmiş olan renklerimiz gayet güzel ve son derece asildir. Yeni yönetimimizden de bu sene bizlere yine bir renk krizi daha çıkarmamalarını beklemek sanırım en doğal hakkımızdır
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Yorum

• Burdaki mavi su an formalarimizda kullandigimiz mavi. Daha acik olmali bence. 2006/07 sezonunda ki gibi.
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Böyle bi tarz formamizi hic hatirlamiyorum. Yani Yatay olan cizgilerimiz olmasini cok isterdim hem bi degisiklik olur hemde bence daha ugurlu gelir. ufacik bi Photoshop ayariylan bu hale geldiyse gercek bi forma nasil hos durur acaba.

Insallah bu formayi görürü yönetim.

Yorum

• Forma hakkında söyleyecek fazla sözüm yok. Az olan nedir derseniz, şöyle sıralayayım:

1- Trabzonspor'un birinci rengi kırmızı değil, bordodur.

2- Trabzonspor'un ikinci rengi lacivert değil, mavidir.

3- Trabzonspor'un resmi olmayan bir üçüncü rengi olacaksa, bu turuncu değil, eskiden beri kullanılan beyaz olmalıdır.

4- Bu sezonki forma iğrençtir.

Ayrıca:

Marka olarak; bahsi geçen Puma ve Nike'ı beğenmiyorum. Kappa veya Adidas olabilir.
                  "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

• Kappa Kappa Kappa .....
                    Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Selam abiler..gecende tesadüfen Trabzon-Schalke 04 macina rastlatim..ve o macta giyinilen forma hemen gözüme carpti... renkleri diyorsaniz süper .. yani ne bilim acaip hosuma gitti dedim sizle bi paylasim.. buyrun.. Türkcem pek iyi degil özür dilerim..

Resimler...

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        x firma 100 dolar fazla veriyo diye adidas nike değil de o firma tercih ediliyo ama yönetim düşünemiyo ki bunları adidas yada nike yaparsak o 100 dolar farkı satıştan kazanıcaz diye..belki daha da fazla superligdeki biçok takım adidas giyiyor ankasaspor bile nike giyiyo ama biz kötü formalarla çıkıyoruz sahaya mesela benim puma forma almak içimden gelmiyo çünkü güzel yapamıyolar bi kere
                        aradaki farkın 100 dolar olduğunu sanmıyorum. eğer öyle olsa "düşünürler" herhalde. yani onlar da bilir adidasın nike ın daha iyi olduğunu ve daha çok satılacağını. bana göre de en çok hangisi para verecekse o olsun. renkler tuttuktan sonra gerisi o kadar da önemli değil.

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          galiba 2005 sezonuydu hepimizin hatırladığı TURUNCU formalar çok beğenilmişti.takıma ayrı bi hava veriyodu turuncu rengi özellikle bordo ile kombinasyonu çok iyi turuncunun.mavi de o 2 rengi iyi tamamlıyodu.Trazonspor'da 3. formalar genelde beyaz çıkıyo bence yedek formamızın rengi turuncu olsun.zaten o sezon da şans getirmişti dış etkenler olmasa şampiyon oluyoduk
                          Kesinlikle.Turuncu bizi çok farklı gösteriyor.Ve bütün herkes, Trabzonlu olsun olmasın çok beğeniyor ve alıyor.

İlk olarak Sönmez Özlü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Forma hakkında söyleyecek fazla sözüm yok. Az olan nedir derseniz, şöyle sıralayayım:

1- Trabzonspor'un birinci rengi kırmızı değil, bordodur.

2- Trabzonspor'un ikinci rengi lacivert değil, mavidir.

3- Trabzonspor'un resmi olmayan bir üçüncü rengi olacaksa, bu turuncu değil, eskiden beri kullanılan beyaz olmalıdır.

4- Bu sezonki forma iğrençtir.

Ayrıca:

Marka olarak; bahsi geçen Puma ve Nike'ı beğenmiyorum. Kappa veya Adidas olabilir.
                          1-2-4 Bunlara katılıyorumama turuncu meselesinde katılmıyorum.Turuncu çok yakıştı bize.

He derseniz bizim renklerimiz değişmez v.s.

Barcelona fosforlu yeşille,Manu maviyle,v.s. forma çıkartmış ve yoğun talep görüp iyi para kazanmışlardır.

Trabzonunda en çok satılan formalarından biri Turuncu kappa formadır.

Turuncu bizim artık 3. rengimiz gibidir.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aradaki farkın 100 dolar olduğunu sanmıyorum. eğer öyle olsa "düşünürler" herhalde. yani onlar da bilir adidasın nike ın daha iyi olduğunu ve daha çok satılacağını. bana göre de en çok hangisi para verecekse o olsun. renkler tuttuktan sonra gerisi o kadar da önemli değil.
                            Bence önemli!!

Ben puma formalara para veresim gelmiyor.

Çünkü o formalar bana Trabzonumu hissettirmiyor.

Renkler farklı, dizayn berbat, Tasarımlar ölçüler iğrenç....

Bi karizması yok pumanın...

Ben yurtdışında bi takım izledimmi ilk formasına bakıyorum.Eğer sağlam firmalar kullanıyorsa o gözümde sağlam geliyor.

Ayrıca ben Sevillayı hala büyük takım konumuna sokamadım.Nedenmi çünkü heriflerin öyle bir formaları varki bizim Elazığsporun formaları daha güzel.

Önyargı önemlidir. Bunu unutmayalım.

Çocuklar takımın renklerınden ve Formasından etkilenir.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Arkadaşlar bizim mavimiz lazio mavisi olmalı..Ayrıca bizim formamızda eşofmanlarımızda çok kötü..Ben burdan rica ediyorum..Başkana Yönetime yakın bir arkadaş varsa bu olayı dile getirsin..Ben forma almak istiyorum..Şampiyon olmasada sokakta giymek istiyorum.Ben bu formalara 10lira vermem..öylesine hazırlanmış..bu pumayı hemen kovmalılar..yemin ediyorum arkadaşların şurda dizayn ettiği formalar bin basar bu pumanın paçavrasına..bana inanmıyanlar alışveriş merkezine gidip bi bizim bide fenerin formasına baksınlar..

Yorum

• süper bir forma bu muhtelem ötesiii vallaaa
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X