arkadaslar indirimden ikinci aldıgım urun biraz once elime ulastı bu capri gercekten cok guzel gerek kuması gerekse durusu fiyatta cok makul 17.50 ytl tavsiye ederim
İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
arkadaslar indirimden ikinci aldıgım urun biraz once elime ulastı bu capri gercekten cok guzel gerek kuması gerekse durusu fiyatta cok makul 17.50 ytl tavsiye ederim
yazın 35 ytl ye almıştım.Gerçekten 17.50 çok iyi fiyat kaçırmayın derim.Naylanumsu kumaşı olmasına rağmen ter yapmıyor...
Mağazalarda fiyatların düşmediğini sadece internetten fiyatların indirildiğini duydum doğru mu acaba?
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Bugün gittim kadıköye beyaz formayı almaya şimdi geldim ama alamadım
çünkü kadıköydeki ts clup'a klüpden indirim faksı gelmemiş eski fiyatta hala dedi bugün yazı bekliyorlarmış gelmemiş ama bugün yarın gelir dediler haftaya almaya gideceğim inşallah.
Adidas yada Kappa diyorum başka bişi demiyorum bazı arkadaşlar nike yazmışlar nike'nin yaptığı güsel bi forma varmı ben hiç görmedim çok klasik şeyler hepsi yine sölüyorum !!
Bugün gittim kadıköye beyaz formayı almaya şimdi geldim ama alamadım
çünkü kadıköydeki ts clup'a klüpden indirim faksı gelmemiş eski fiyatta hala dedi bugün yazı bekliyorlarmış gelmemiş ama bugün yarın gelir dediler haftaya almaya gideceğim inşallah.
hocam bırak bu mucadeleyi netten al hiç olmasa kulube direk gitsin paran bende anadolu yakasındayım cevizlideyim yapacagn sey cok basit yaa ugrasma kargoyla paşa gibi yolllanıor ayagına
İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum