Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleulan uçan kuşa borcumuz var be...
Yorum
-
sonuna kadar kappa çok güzel formaları var birazcık türk kasım var sıkıntı veriyor ama futbolcular için en iyisi rüzgarımızı kesmez en azından hakikaten çok kaliteli iş yapıyorlar puma mı hiç sevmedim tez zamanda kurtuluruz inş. bizim tscluplar bile puma dan iyiUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnceden beri Kappa taraftarıyım. Fakat temel mesele marka veya model değil, yaklaşım meselesi.
Bütün dünyada onlarca takımı giydiren bir marka Türkiye'de ve Trabzonspor'da bu işi beceremedi. Eski yönetim kadar Puma Türkiye de kabahatli. İnsan bir dünya markasını böyle mi pazarlar?
Taraftarın isteği basit: zamanında, istediğim renklerde, zengin çeşitlerle takımımın ürünlerini heryerde bulabileyim. Bu olay puma döneminde bir türlü gerçekleşmedi. Ne ürünler zamanında piyasaya çıktı, ne naylon formaların kaliteleri, ne renkleri, ne de ürün çeşitliliği olmadı ve olanda piyasada bulunamadı.
Değişecekse marka ile birlikte bu anlayışta değişmelidir. Yoksa adidas da olsa nike de olsa aynı kalitesizlik ve anlayışla hiçbirşey değişmez.
Yapılacaklar çok basit ve bir çocuğun görebileceği sadelikte aslında. Kappa orijinal takım forması fikrini ilk hayata geçiren, yedek renk kavramı ile olaya zenginlik katan, kumaş ve model kalitesi çok iyi olan bir markaydı. Kappanın tek hatası piyasaya sürdüğü formaların kesimlerini dar tutmasıydı, herkes sporcu değil malum.
Dileğim yeni dönemde herkesin seveceği modellerin yer alacağı geniş bir kolleksiyonumuzun olması. Sponsorumuz olacak firma Trabzonspor'un potansiyelini görüp ona göre pazarlamalı ürünlerini. İki kalite yaparsın ucuz almak isteyen ucuzunu kaliteli isteyen onu alır. Kendi markamızı üretecek ne tesisimiz ne tasarımcımız ne de pazarlama ağımız var, bırakalım bu işi işin uzmanı profesyoneller yapsın.
Yazılacak çok şey var da ümitle ve merakla bekliyoruz.
Son derece güzerl tespitler.Kappa nın tek olumsuzluğu dar kesim forma yapması idi.Kappa nın Renk tonlarıda yıldan yıla fark ediyordu fakat kumaş kalitesi dizayn ve estetik olarak harika olduğundan renk o kadar göze çarpmıyordu.
Ben Ts Club diyorum.Fakat Olmayacaksa Adidas Veya Kappa olsun Diye düşünüyorum.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Heyecanlandim usaklar... Insallah bu sene degisecegiz... Puma'dan kurtuluyoruz...
Arkadaslar, simdi hangi sponsor daha yakin? Aramizda:
*Kappa
*Nike
*Adidas
diyenler var... hangisi olcak kesin gozuyle?. bence sahsen hepsi Mukemmel! yeter ki forma kalitesi guzel olsun... Renkler Trabzonspor olsun... ve zamaninda ciksin... Uzun Kollu Formalalr onlar bunlar vs............
Yorum
-
Gercekten Kappa Sahane olur bee... Soyle formalarimiz olur seneye insallah Kappa'dan:...
*Mavi
*Beyaz (Bordo Mavi cizgili)
*Parcali (Gercek Trabzonspor Renkleriyle)
*Turuncu (Bordo Mavi cizgili)
Uefa formamiz artik onumuzdeki seneye kaldi...
ne dersiniz? bu arada bir hafta ceza yemistimdeli oldum yaa hohoho
...
Yorum
-
adıdasın olmıcagı kesın turkıyenın en fazla forma sattan ıkı takımına sponsarlar zaten sımdı hemen demeyın bıze de olsun ne olcak dıye bende ısterım ama bu stratejı meselesı adamlar zaten tanıtımlarını yeterınce yapıyolar bıde bıze para verıp sponsor olmazlar
Yorum
-
İlk olarak fdts2 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadıdasın olmıcagı kesın turkıyenın en fazla forma sattan ıkı takımına sponsarlar zaten sımdı hemen demeyın bıze de olsun ne olcak dıye bende ısterım ama bu stratejı meselesı adamlar zaten tanıtımlarını yeterınce yapıyolar bıde bıze para verıp sponsor olmazlar
dünyanın en iii markası nike ama en ii formada adaidas ın!!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum