Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bugünkü Günabakış gazetesinde Puma'ya 1 milyon lira borcumuz olduğu yazılı. Kulakların çınlasın Albayrak ve çetesi. Fitil fitil diyorum, öte dünyada iki elim iki yakalarında diyorum...

ulan uçan kuşa borcumuz var be...
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ulan uçan kuşa borcumuz var be...
      ula hic sorma bu ne böyle yav . albayrak kilodumuza kadar soymus bizi haberimiz yok

Yorum

• Puma ya niye borcumuz var bizim avans mı çekmiş bunlar.

Yorum

• albayrak saolsun selamı verene borç yapmış yeni yönetim albayrağın pislikleri ile uğraşıyor bencede seneye addidas kappa gibi daha iyi firmalarla yapılmalı

Yorum

• sonuna kadar kappa çok güzel formaları var birazcık türk kasım var sıkıntı veriyor ama futbolcular için en iyisi rüzgarımızı kesmez en azından hakikaten çok kaliteli iş yapıyorlar puma mı hiç sevmedim tez zamanda kurtuluruz inş. bizim tscluplar bile puma dan iyi
            UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Önceden beri Kappa taraftarıyım. Fakat temel mesele marka veya model değil, yaklaşım meselesi.

Bütün dünyada onlarca takımı giydiren bir marka Türkiye'de ve Trabzonspor'da bu işi beceremedi. Eski yönetim kadar Puma Türkiye de kabahatli. İnsan bir dünya markasını böyle mi pazarlar?

Taraftarın isteği basit: zamanında, istediğim renklerde, zengin çeşitlerle takımımın ürünlerini heryerde bulabileyim. Bu olay puma döneminde bir türlü gerçekleşmedi. Ne ürünler zamanında piyasaya çıktı, ne naylon formaların kaliteleri, ne renkleri, ne de ürün çeşitliliği olmadı ve olanda piyasada bulunamadı.

Değişecekse marka ile birlikte bu anlayışta değişmelidir. Yoksa adidas da olsa nike de olsa aynı kalitesizlik ve anlayışla hiçbirşey değişmez.

Yapılacaklar çok basit ve bir çocuğun görebileceği sadelikte aslında. Kappa orijinal takım forması fikrini ilk hayata geçiren, yedek renk kavramı ile olaya zenginlik katan, kumaş ve model kalitesi çok iyi olan bir markaydı. Kappanın tek hatası piyasaya sürdüğü formaların kesimlerini dar tutmasıydı, herkes sporcu değil malum.
              Dileğim yeni dönemde herkesin seveceği modellerin yer alacağı geniş bir kolleksiyonumuzun olması. Sponsorumuz olacak firma Trabzonspor'un potansiyelini görüp ona göre pazarlamalı ürünlerini. İki kalite yaparsın ucuz almak isteyen ucuzunu kaliteli isteyen onu alır. Kendi markamızı üretecek ne tesisimiz ne tasarımcımız ne de pazarlama ağımız var, bırakalım bu işi işin uzmanı profesyoneller yapsın.

Yazılacak çok şey var da ümitle ve merakla bekliyoruz.

Son derece güzerl tespitler.Kappa nın tek olumsuzluğu dar kesim forma yapması idi.Kappa nın Renk tonlarıda yıldan yıla fark ediyordu fakat kumaş kalitesi dizayn ve estetik olarak harika olduğundan renk o kadar göze çarpmıyordu.

Ben Ts Club diyorum.Fakat Olmayacaksa Adidas Veya Kappa olsun Diye düşünüyorum.
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Heyecanlandim usaklar... Insallah bu sene degisecegiz... Puma'dan kurtuluyoruz...

Arkadaslar, simdi hangi sponsor daha yakin? Aramizda:

*Kappa
                *Nike
                *Adidas

diyenler var... hangisi olcak kesin gozuyle?. bence sahsen hepsi Mukemmel! yeter ki forma kalitesi guzel olsun... Renkler Trabzonspor olsun... ve zamaninda ciksin... Uzun Kollu Formalalr onlar bunlar vs............

Yorum

• adidası hiç istemiyorum, fener ya da galatasaray formasını bordo maviye boyayıp vereceklerdir eminim. nike ı bilemiyorum ama kappa çok güzel olur

Yorum

• Gercekten Kappa Sahane olur bee... Soyle formalarimiz olur seneye insallah Kappa'dan:...

*Mavi
                    *Beyaz (Bordo Mavi cizgili)
                    *Parcali (Gercek Trabzonspor Renkleriyle)
                    *Turuncu (Bordo Mavi cizgili)

Uefa formamiz artik onumuzdeki seneye kaldi...

ne dersiniz? bu arada bir hafta ceza yemistim deli oldum yaa hohoho ...

Yorum

• nike,adidas,kappa kimse bize özel birşey beklemesin kendi çizdikleri formaların renklerini değiştirip verecekler.

Yorum

• adidas olsun hem kilolulara uygun olsun hem renkleri doğru dürüst olsun hemde tasarımı şık olsun olayda tatlıya bağlansın
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• adıdasın olmıcagı kesın turkıyenın en fazla forma sattan ıkı takımına sponsarlar zaten sımdı hemen demeyın bıze de olsun ne olcak dıye bende ısterım ama bu stratejı meselesı adamlar zaten tanıtımlarını yeterınce yapıyolar bıde bıze para verıp sponsor olmazlar

Yorum

• İlk olarak fdts2 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            adıdasın olmıcagı kesın turkıyenın en fazla forma sattan ıkı takımına sponsarlar zaten sımdı hemen demeyın bıze de olsun ne olcak dıye bende ısterım ama bu stratejı meselesı adamlar zaten tanıtımlarını yeterınce yapıyolar bıde bıze para verıp sponsor olmazlar
                            çok yanlış düşünüyosun senin dediğin gibi olmuyo fb,gs,kayseri,rize bunlar adidas,anlaşıldıktan sonra herşey olur bak ankaraspor nike giyiyor ankaranın predtiji çok mu yüksek

dünyanın en iii markası nike ama en ii formada adaidas ın
                            !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Ama fb ve gs dışında adidas giyen klupler bunu para karşılığında yani para ödeyerek giyiyorlar bunu da göz önünde bulundurun

Olacaksa adidas olsun eğer o olmazsa güzel bir dizatn ile TSClup'lar devam etsin benim görüşüm
                              " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Efsanenin geri dönüşü ancak adidasla olur...Nıke aklımızın ucundan geçmesin görüyorsunuz Ankaraspor'a yaptıgı formaları...Umarım yönetim gidipte umbro & lotto gibi markalarla anlaşmaz...Gerçek renklerimizi bize sunan ve kaliteli forma istiyoruz bu da kanımca Adidas'dır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X