Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    nike diyen arkadaşlara saygı duyuyorum ama maalesef katılmıyorum. zira ankaraspor son 2-3 sezondur nike giyiyor, ama ligin en sıradan ve kötü formalarına sahipler. biz de nike giysek muhtemelen benzer formalar giyeriz, nike kalkıp bize özel süper forma dizayn etmez diye düşünüyorum. kaldı ki nike'ın dünya üzerindeki hiç bir futbol takımına göz alıcı formalar ürettiği kanaatinde değilim. bana kalırsa yerli malı lescon bile nike'dan güzel formalar yapıyor; antep'in, istanbul belediye'nin, vestel'in formalarının ankaraspor'unkilerden güzel olmadığını düşünen arkadaşımız yoktur heralde.
    Söylediklerin kısmen doğru ama Lescon olacağına Puma kalsın, daha iyi.

Tabi, benim gönlüm Adidas'tan yana.

Yorum

• ben de lescon ve nike arasında kendimce bi kıyasa yapmıştım sadece. sponsor tercihi bakımında ben de kesinlikle adidas'ı tercih ederim.
      TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• dünyanın en güzel forması adiadas bizimkide adidas olmalı nike da olabilir
        !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Ts Club İstiyorum.Bize Özel Olsun Başka Kimsede Olmasın.
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• lescon mu

nike forması kötü diyenler barça manu veya juventusun formalarına baksınlar ankarasporun formasınu baz alamayız bence
            Bordomavi.net

Yorum

• Lescon'un yerli malı olduğunu bilmiyordum. Eğer yerli malıysa bize özel forma üretebilir. Bu durumda Nike firmasının her takıma ürettiği tipten bir formamız olmaz. Yani özel oluruz. Belki...

Yorum

• NIKE'e istemiyoruz, nitekim Amerikan mali... tüm Amerika mallarini protesto ediyoruz

.
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• puma kalsin guzel formalar yapiyor turuncu yada siyah bi forma trabzonspora yakisir!!
                  YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi
                    puma kalsin guzel formalar yapiyor turuncu yada siyah bi forma trabzonspora yakisir!!
                    bidefa yazsan yeterdi anladik

dövseydin bari bide

Yorum

• Önceden beri Kappa taraftarıyım. Fakat temel mesele marka veya model değil, yaklaşım meselesi.

Bütün dünyada onlarca takımı giydiren bir marka Türkiye'de ve Trabzonspor'da bu işi beceremedi. Eski yönetim kadar Puma Türkiye de kabahatli. İnsan bir dünya markasını böyle mi pazarlar?

Taraftarın isteği basit: zamanında, istediğim renklerde, zengin çeşitlerle takımımın ürünlerini heryerde bulabileyim. Bu olay puma döneminde bir türlü gerçekleşmedi. Ne ürünler zamanında piyasaya çıktı, ne naylon formaların kaliteleri, ne renkleri, ne de ürün çeşitliliği olmadı ve olanda piyasada bulunamadı.

Değişecekse marka ile birlikte bu anlayışta değişmelidir. Yoksa adidas da olsa nike de olsa aynı kalitesizlik ve anlayışla hiçbirşey değişmez.

Yapılacaklar çok basit ve bir çocuğun görebileceği sadelikte aslında. Kappa orijinal takım forması fikrini ilk hayata geçiren, yedek renk kavramı ile olaya zenginlik katan, kumaş ve model kalitesi çok iyi olan bir markaydı. Kappanın tek hatası piyasaya sürdüğü formaların kesimlerini dar tutmasıydı, herkes sporcu değil malum.

Dileğim yeni dönemde herkesin seveceği modellerin yer alacağı geniş bir kolleksiyonumuzun olması. Sponsorumuz olacak firma Trabzonspor'un potansiyelini görüp ona göre pazarlamalı ürünlerini. İki kalite yaparsın ucuz almak isteyen ucuzunu kaliteli isteyen onu alır. Kendi markamızı üretecek ne tesisimiz ne tasarımcımız ne de pazarlama ağımız var, bırakalım bu işi işin uzmanı profesyoneller yapsın.

Yazılacak çok şey var da ümitle ve merakla bekliyoruz.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• arkadaslar dun aksam karadeniz tv de baskan soyledi ismini bile zikretmek istemedgini ve onlarla mahkemeligiz ve yeni sezona yeni sponsorla baslıcaz dedi güle gülee pumaa
                        İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaslar dun aksam karadeniz tv de baskan soyledi ismini bile zikretmek istemedgini ve onlarla mahkemeligiz ve yeni sezona yeni sponsorla baslıcaz dedi güle gülee pumaa

güzel haber..Insallah Adidas in formalarini giyeriz Adidas = Kalite

Yorum

• Kalitenin önemli olduğu kadar görünüş de önemli..Nike diyorum.
                            Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaslar dun aksam karadeniz tv de baskan soyledi ismini bile zikretmek istemedgini ve onlarla mahkemeligiz ve yeni sezona yeni sponsorla baslıcaz dedi güle gülee pumaa
                              Oh beeeeee!!!! Çok sevindimmm!

Yorum

• bizde gelen gideni aratıyor...bu gelenek haline geldiği için bence fazla sevinmeyin...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X