Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar taraftarın da alabilecegi bişey olsun iyi olur ama pahali olduktan sonra herkez alabilecekmi oda var
    erhan-ts

Yorum

• Çok Geç oldu Çubukluların Gelmesi
      Ama Çok yakın bir zamanda çubuklu formalar ve diğer ürünlerin Piyasaya çıkacağı söyleniyor
      En son Misafir tarafından düzenlendi; 16.10.2006, 14:08.

Yorum

• Ne zaman sorsam ay sonu çıkıyo formalar

Yorum

• hafta sonu aston villanın maçı vardı ,izleyenler vardır, a.villanın forma dizaynı çok hoşuma gitti. forma bordo ,sadece kolları(tamamı)mavi.şort beyaz ,çoraplar mavi. hangi firma yapmış okuyamadım ama dediğim gibi çok iyi duruyordu.
          bizim ise 3 senedir sponsorlar değişiyor(kappa-ts clup-puma)ama formalar aşağı yukarı aynı şekilde üretiliyor. farklar sadece üreten firmanın adı -logosu ve buna bağlı olarak yanlardaki çizgi ve desen şekillerinde görülüyor.
          a.villa örneği gibi daha değişik şekil ve kombinasyonlara gitmek gerek.(tabii bu sene geçti artık)
          TERKETMEDI SEVDAN BENI

Yorum

• Hummel..

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne zaman sorsam ay sonu çıkıyo formalar
              aynen ayrıca ürünlere bence hiç önem verilmiyo!!!
              Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• bide şu konuya değineceğim hala ts club ta tişörtler var kışlık olarak eski modeller var ve taraftara çok hitab etmiyor.

Yorum

• Ben muhatabım PUMA olmadığı için TS Club ile hemen hergün görüşüyorum. Puma'dan şikayetleri olsa bile anlaşmanın iptali gibi bir taleplerini duymadım. Oysa bunlar telefonda yapılan görüşmeler ve resmi olmasa bile gayrı resmi olarak da kulübün böyle bir niyeti olduğunu ne söylediler, ne de ima ettiler.

Dolayısıyla bu kadar bekledik, biraz daha bekleyelim diyorum.

Bir de soru sormak istiyorum: Puma ile olan anlaşmayı bitirmek için kulübün bize neden ihtiyacı olsun? Ya da şöyle sorayım, nasıl bir şey istiyor kulüp bizden?

Kişisel görüşüm, bu konuda muhatabımızın kulübümüz olduğudur.
                  Trabzonsporlu olmak...
                  Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Çubuklu forma krizi

Taraftarların özellikle talep ettiği "çubuklu forma"ların teslimatı gecikti. Puma yetkilileri ile görüştüklerini dile getiren Trabzonsporlu yöneticiler, "Ortada küçük bir sorun var. En kısa zamanda bu formaları bize ulaştıracaklarını belirttiler. Çözüme kavuşacak" dediler. (Fotomaç)

Fotomaç gazetesinden bir haberi buralara taşımak gibi bir adetim yoktur ama iş dönüp dolaşıp çubuklu formaya gelince
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• bu puma formalar tam rezalet. en iyisi kappaydı.

Yorum

• İlk olarak sharveladze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu puma formalar tam rezalet. en iyisi kappaydı.

aynen katılıyorum kardeşim gittim kappa forma aldım şimdi..rezalet pumanın formaları yaa...
                        Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                        Her Türlü

Yorum

• bende ts clubın formalarını beğenmiştim

Yorum

• İlk olarak 3diletisim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aynen katılıyorum kardeşim gittim kappa forma aldım şimdi..rezalet pumanın formaları yaa...
                            kappa forma nerden buldun kardeş?

Yorum

• abi Ne Onemi Var FOrmanin Trabzonun Olsun Yeter

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X